Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 41

Θέμα: Επαγγελματικό & αυτοκίνητο & μηχανή

Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
    κάτσε γιατί μας έχει μπερδέψει είναι 3 επί 50 150;
    τα 160 τι είναι;
    δεν μας λες τα νούμερα ακριβώς να καταλάβουμε;
    Τα 10€ είναι η χρέωση του ιδιωτικού γραφείου διεκπεραίωσης διπλωμάτων στο οποίο ανέθεσα να παραλάβει αντί εμού το νέο δίπλωμα από το Υπουργείο (για να μη στέκω 3 ώρες στις ουρές, καθότι δε μου επιτρέπεται να λείψω απο την εργασία μου).
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    πως θα ειναι κατοχυρωμενο το γ@μωκρατος οτι εσυ θ'εμφανιστεις μετα τα 5 χρονια ,πρωτον για να στα παρει και δευτερον να δει αν οντως θες να κρατησεις σε χρηση το Γ?
    Αν θέλει μπορεί, φίλε zephyr1, να το κάνει με κάποιο φορολογικό μηχανισμό, δε νομίζω ότι αυτό είναι πρόβλημα από τη στιγμή που υπάρχει μηχανογράφηση.
    Γι αυτό μου μυρίζει πουστιά.
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Τα 10€ είναι η χρέωση του ιδιωτικού γραφείου διεκπεραίωσης διπλωμάτων στο οποίο ανέθεσα να παραλάβει αντί εμού το νέο δίπλωμα από το Υπουργείο (για να μη στέκω 3 ώρες στις ουρές, καθότι δε μου επιτρέπεται να λείψω απο την εργασία μου).
    Δεν θυμάμαι πόσο πληρώνω για το δικό μου Δ΄, αλλά αν θυμάμαι καλά ήταν αρκετά λιγότερα. Τα παράβολα των γιατρών τα έχεις βάλει μέσα?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

yep

yep
    Ωραία.

Μήπως θυμάσαι και τι χαρτιά χρειάζονται για την ανανέωση του επαγγ. διπλώματος?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Ωραία.

Πάω σε μια τύπισσα με ένα "γραφείο" απέναντι από το μηχανολογικό, μου βγάζει μια φωτό, της δίδω το παλαιό δίπλωμα, πάω μια βόλτα από παθολόγο και οφθαλμίατρο και την επόμενη πάω και λαμβάνω το νέο δίπλωμα από το "γραφείο" της.
    Πόσα της είχα δώσει ρε γμτ...δε θυμάμαι...

Πάω σε μια τύπισσα με ένα "γραφείο" απέναντι από το μηχανολογικό, μου βγάζει μια φωτό, της δίδω το παλαιό δίπλωμα, πάω μια βόλτα από παθολόγο και οφθαλμίατρο και την επόμενη πάω και λαμβάνω το νέο δίπλωμα από το "γραφείο" της.
    Πόσα της είχα δώσει ρε γμτ...δε θυμάμαι...
    οκ...
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Ωραία.

ρε το ππρ@!

Επειδη κι εγω τωρα το πηρα πρεφα το θρεντ...

ΜΛΚΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ οπως και να το δει κανεις το κολπο!
    Εγω παραλιγο να τρεχω για μια ζωή εξ αιτίας αυτου!

Τωρα, Βυρωνα...

Υπαρχουν δυο λυσεις! Ή πας Υπουργείο, γιατρους κλπ κλπ και πληρώνεις κανα 200αρι... (τόσο ήταν πριν 1,5 χρονο σε δική μου περιπτωση για το Γ') ή πας σε ενα γραφείο διεκπαιρεώσεων (πωςτουςονομαζωεγωμημερωτησετε) και δινεις 200 και πας σε μια βδομαδα να παρεις το διπλωμα! Ουτε γιατρους, ουτε τπτ!

Μα τι μλκς που είμαι...
    160€ ήτονε, ντα εγώ ο ίδιος το έγραψα στο αρχικό μύνημα του νήματος...
    :a31:

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    Ουτε γιατρους, ουτε τπτ!
    :a53: :a53: :a53: :a53: :a53:

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Σήμερα έλαβα απάντηση από τη ΜΟΤΕΚ, στην οποία είχα κοινοποιήσει το ερώτημά μου.
    Η απάντηση έχει ως εξής:

Κύριε Παπαδάκη,

Το θέμα σας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Θα σας απαντήσω από Δευτέρα καθώς για το συγκεκριμένο ζήτημα έχουν γίνει κάποιες επαφές με το Υπουργείο Μεταφορών και περιμένω την απάντηση τους. Εκ πρώτης άποψης πάντως είναι όντως παράλογο.

Παραμένω στη διάθεση σας.

Για τη ΜΟΤ.Ε.Κ.

Ριζοπούλου Κατερίνα

Πρόεδρος

Σε αναμονή λοιπόν.
    Μηπως εννοουσε την δευτερα παρουσια?

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    το παράβολο που πληρώνουμε για το επαγγελματικό δίπλωμα κάθε 5 χρόνια δεν το παίρνουν για πλάκα αλλά για να περνάνε όλοι οι έχοντες τέτοια διπλώματα από οφθαλμιάτρο+παθολόγο για να διαπιστώνεται η καλή σωματική τους κατάσταση για να σας λύσω την απορεία

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
    το παράβολο που πληρώνουμε για το επαγγελματικό δίπλωμα κάθε 5 χρόνια δεν το παίρνουν για πλάκα αλλά για να περνάνε όλοι οι έχοντες τέτοια διπλώματα από οφθαλμιάτρο+παθολόγο για να διαπιστώνεται η καλή σωματική τους κατάσταση για να σας λύσω την απορεία
    Μα ληγουν και της μοτοσυκλετας και του ΙΧ. δλδ αν εχεις φορτηγου θες τσεκ και αν οχι δεν θες για τ'αλλα οχηματα?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Εμενα μου γεννηθηκε η παρακατω απορια :

Αν σε σταματησουν για υπερβολικη ταχυτητα ας πουμε με το αμαξι , και σου αφαιρεσουν το διπλωμα , αυτοματως χανεις και τα αλλα 2?
    Δηλ. ουτε μηχανη ουτε φορτηγο μπορεις να οδηγησεις μετα ?

Ωραία.

Πριν το καλοκαίρι μπήκα σε αυτή την διαδικασία…
    Με την ανανέωση του διπλώματος αυτή τη φορά, σου δίνουν το καινούριο δίπλωμα-κάρτα.
    Έχουμε και λέμε: 5 έγχρωμες φωτογραφίες (διαβατηρίου), ταυτότητα, δίπλωμα.
    Πήγα σε μία σχολή, συμπλήρωσα τις αιτήσεις, έδωσα τις φωτοτυπίες και τις φωτό και 160 ευρώ για τα παράβολα των γιατρών συν ένα από την εφορία.
    Μετά από 3 μέρες, μου δώσανε αντίγραφο του παλιού με σφραγίδα του υπουργείου και καλά αποδεικτικό ότι κατέθεσα τα χαρτιά για ανανέωση.
    Ενάμιση μήνα αργότερα μου δώσανε την καρτούλα.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Mobil 1 0w40 για αυτοκινητο συνθετικα, σε μηχανη?
    από DrBig στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 03/05/2009, 01:56
  2. Χμμ, μηχανή ή αυτοκίνητο???
    από crazykiller στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 16/10/2005, 10:58

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας