Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 35

Θέμα: κυριοι βεστρομαδες

Artificial Spammer Το avatar του/της Elle

Λοιπόν...

Για βάλε σε μια ζυγαριά τα υπέρ και τα κατά του V-Strom και gsr και πες μας!
    Τώρα αν έγινες κι εσύ κάγκουρος και θυσιάζεις τα πάντα για ένα γκάζι πάνω σε
    ό,τι να 'ναι συνθήκες κάλυψης αέρα και άνεσης τότε είσαι άξιος της μοίρας σου!

Αλλά για μια στιγμή!!!
    Gsr δεν έχει κι ο Silver? Μήπως σε έψησε να το αλλάξεις για να
    γήνυς αιπηταίλους άντρας και να ρύχνης τοις χινέκαις;;
    Για πες!
    :a36: Θεσσαλικό κλιμάκιο :a36:
    :a07:Τη λένε Μαίρη
    Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8

Artificial Spammer Το avatar του/της Elle
    Α! Και για να ξεκαθαρίζουμε τις θέσεις μας, το μοναδικό γυμνό
    με το οποίο θα άλλαζα το V-Strom θα ήταν αυτό της Μαστροκώστα.
    :a36: Θεσσαλικό κλιμάκιο :a36:
    :a07:Τη λένε Μαίρη
    Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8

Γεια σου Μητσαρα λεβεντη!!! Το σωσες

Νέο μέλος
    παίδες ... είχα το fazer 600 του 2003 (το τελευταίο με τα καρμπυρατερ) και το έδωσα την Άνοιξη που μας πέρασε για ένα strom 650 κ8. Μετά από τόσο καιρό με το Stromaτάκι μου έχουν λείψει ορισμένα πράγματα
    1. ταξίδι με 180άρες (το strom νιώθω ότι ζορίζεται πάνω απο τα 150, κραδασμούς, μαλακές αναρτήσεις κλπ)
    2. παιχνίδι (γκάζι, πάντες, σουζίτσες, πλαγιάσματα. κακά τα ψέματα, το strom είναι "καραβάκι")
    3. Μικρότερες διαστάσεις και ευκολότερο στην πόλη (είπαμε "καράβι" το strom)
    4. Σταμάταγα στο φανάρι και ήμουν ο μόνος με τέτοια μηχανη. Τώρα σταματάω και σταματάνε άλλα 3 δίπλα μου (βρώμησε ο τόπος από αυτά !!!)

Πάντως είναι πολύ πιο άνετο και πολύ πιο οικονομικό ...
    Αν μου έδειχναν πάντως ένα καινουργιο fazer (ή ένα οποιοδήποτε άλλο τετρακύλινδρο "γυμνό") μαζί με ένα καινούργιο strom και μου έλεγαν "πάρε οποιο σου αρέσει !" μάλλον θα έπαιρνα το γυμνό, θα του έβαζα bikini fairing και άντε γεια !!!

Παρε το γυμνο, βαλτου και ζαρτιερες και παρεο και οταν θα σταματας να ξεκουραστεις απο τα πιασιματα, ταισεις και τα μισα βενζιναδικα της εθνικης, θα περναμε εμεις με τα βαπορια με μισογεματο το ρεζερβουαρ, να σε χαιρεταμε.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    Παρε το γυμνο, βαλτου και ζαρτιερες και παρεο και οταν θα σταματας να ξεκουραστεις απο τα πιασιματα, ταισεις και τα μισα βενζιναδικα της εθνικης, θα περναμε εμεις με τα βαπορια με μισογεματο το ρεζερβουαρ, να σε χαιρεταμε.
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από pan0s78

4. Σταμάταγα στο φανάρι και ήμουν ο μόνος με τέτοια μηχανη.
    ΜΕ ΤΟ FAZER ΣΤΑΜΑΤΑΓΕΣ???????

Μηπως λεω,μηπως εισουν εντελως μονος???δηλαδη μηπως δεν υπηρχε τιποτα διπλα σου..

Σπανιο το fazer...Τι αλλο θα ακουσουμε..

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από hotcarver
    ΜΕ ΤΟ FAZER ΣΤΑΜΑΤΑΓΕΣ???????

Μηπως λεω,μηπως εισουν εντελως μονος???δηλαδη μηπως δεν υπηρχε τιποτα διπλα σου..

Σπανιο το fazer...Τι αλλο θα ακουσουμε..

το fazer του 2003 (με το fairing από το 1000 και την μονή εξάτμιση χαμηλά) κυκλοφόρησε δύο μόνο χρονιές (2002-2003) και δεν είχε πουλήσει πολύ ! ακόμα και το προηγούμενο με τα μικρά φώτα επίσης δεν είχε πουλήσει πολύ !!! το καινούργιο με τις διπλές εξατμίσεις κατω από τον κώλο είναι διαφορετικό μηχανακι ... για εκείνο λοιπόν μίλαγα !!! ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ !!!

τώρα για άλλα σχόλια σας είπα ότι το strom είναι πολύ πιο άνετο ... επιμένω όμως και λέω ότι αν δεν συμβιώσεις με ένα μηχανάκι για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν μπορείς να καταλάβεις αν είναι καλό ή όχι ... ή μάλλον αν σε καλύπτει στις ανάγκες σου και αν σου ταιριάζει... ένα test ride δεν φτάνει ... εμένα λοιπόν μου ταίριαζε περισσότερο το fazer από το strom ... αυτό δε σημαίνει ότι το strom είναι κακό μηχανάκι, για αυτό άλλωστε πουλάει σαν τρελό ακόμα .

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    το μονο που θα προτιμουσε 1 vestromas θα ηταν ενα γυμνο σαν αυτο που καβαλαω εγω

ΤΟ Svrom....!ετσι κι αλλιως φοραν το ιδιο φραπεδομιξερο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Accipere quam facere praestat injuriam

Eιμαστε συγγενης φιλε svx. Κατι παραπανω απο πρωτοξαδελφα.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Εισπνοή.... εκπνοή....

Re: κυριοι βεστρομαδες

Αρχικά δημιουργήθηκε από nik7119
    κυριοι βεστροματαδες,,θα αλαζατε ποτε το στρωμα σας για χαρη ενος γυμνου?πχ gsr,,fazer,,hornet ktl
    μόνο για το B-King....

http://bikeintro.com/wp-content/bking.jpg

Παλαιό μέλος
    Μόνο για το Hornet 1000

Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    πολυ καλη απαντηση αυτη!!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ΑΕΛ ΓΕΡΑ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ!!!
    :a19:

ειχα το Vstrom 3 χρονια.Φοβερο μηχανακι ειχα γυρισει την μιση Ελλαδα και ποτε δεν ειχα το παραμικρο προβλημα.Οταν εφτασε η στιγμη να το αλλαξω δυσκολευτικα λιγο γιατι ηθελα κατι καλυτερο,γυμνο και να το κρατησω για αρκετο καιρο.Ετσι πηρα καινουργιο περυσι το CB 1300.Κλασικο,διαχρονικο και για μενα πλεον οτι καλυτερο εχω οδηγησει.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από costas x3
    ειχα το Vstrom 3 χρονια.Φοβερο μηχανακι ειχα γυρισει την μιση Ελλαδα και ποτε δεν ειχα το παραμικρο προβλημα.Οταν εφτασε η στιγμη να το αλλαξω δυσκολευτικα λιγο γιατι ηθελα κατι καλυτερο,γυμνο και να το κρατησω για αρκετο καιρο.Ετσι πηρα καινουργιο περυσι το CB 1300.Κλασικο,διαχρονικο και για μενα πλεον οτι καλυτερο εχω οδηγησει.
    Πολύ ωραία μοτοσυκλέτα... κλασικό πράγμα! Γιατί πήρες αυτό και όχι το Suzuki το 1400;

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. νεοπας εδω...τη γνωμη σας κυριοι!
    από duente στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 29/08/2005, 09:12
  2. Καλημερα Κυριεσ Και Κυριοι
    από kalgeorge στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 22/10/2004, 09:10
  3. Κυρίες και κύριοι ΓΕΝΝΑΜΕ!!!!!!!!
    από almalibera στο forum Off topic