Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 44

Θέμα: Πληροφορίες για 848

Νέο μέλος
    ναι ειμαι ηδη μελος στο ducatisti. θα κανω καμια ερωτηση και εκει να δω τι θα μου πουν. το προβλημα μου ειναι οτι θελω περισσοτερο ενα super sport (ανεξαρτητου μαρκας). Εμενα αυτο που με ενδιαφερει να μαθω ειναι τι μπορει να μου τυχει και ποσο πιο ακριβα μπορει να μου στοιχισει αν παρω ducati. Η συντηρηση οποια μηχανη και να παρω θα ειναι η αρμοζουσα! Ζεσταμα πριν ξεκινησει, αλλαγη λαδιων ανα σταθερα χλμ και ολα τα τυπικα που μπορει καποιος να προσφερει σε ενα super sport για να το χει να το χαιρεται.Άλλα με ενδιαφερουν. πχ προβληματα στα ενδοτερα της μηχανης... Μπορει να καψει φλαντζα ευκολα; προβληματα με τις βαλβιδες; τετοιου ειδους προβληματα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Εμεις οι CBFαδες ειμαστε μπροστα στην σκεψη ρ.π.μ.
    Περιττό να σου πω ότι θα τα έβαζα και στην ίδια σειρά

Καλά αυτό το Hyper είναι μανούλα για τα επαρχιακά μας...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από varvag1
    ναι ειμαι ηδη μελος στο ducatisti. θα κανω καμια ερωτηση και εκει να δω τι θα μου πουν. το προβλημα μου ειναι οτι θελω περισσοτερο ενα super sport (ανεξαρτητου μαρκας). Εμενα αυτο που με ενδιαφερει να μαθω ειναι τι μπορει να μου τυχει και ποσο πιο ακριβα μπορει να μου στοιχισει αν παρω ducati. Η συντηρηση οποια μηχανη και να παρω θα ειναι η αρμοζουσα! Ζεσταμα πριν ξεκινησει, αλλαγη λαδιων ανα σταθερα χλμ και ολα τα τυπικα που μπορει καποιος να προσφερει σε ενα super sport για να το χει να το χαιρεται.Άλλα με ενδιαφερουν. πχ προβληματα στα ενδοτερα της μηχανης... Μπορει να καψει φλαντζα ευκολα; προβληματα με τις βαλβιδες; τετοιου ειδους προβληματα.
    varvag1 είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρείς τέτοιες απαντήσεις για μηχανή που κυκλοφόρησε πριν ένα χρόνο. Πόσα χλμ να έχει διανύσει ο ιδιοκτήτης και να δει τέτοια προβλήματα;
    Η φλάτζα πως σου ήρθε;
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    varvag1 είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρείς τέτοιες απαντήσεις για μηχανή που κυκλοφόρησε πριν ένα χρόνο. Πόσα χλμ να έχει διανύσει ο ιδιοκτήτης και να δει τέτοια προβλήματα;
    Η φλάτζα πως σου ήρθε;
    Μα αν καποιος την εχει ενα χρονο μπορει νομιζω να μου πει αν του εχει συμβει κατι. Δεν θα εχει κανει καμια 10αρια χιλιαδες χιλιομετρα μεσα σε ενα χρονο; Η φλαντζα μου ηρθε ετσι στα καλα καθουμενα για να δωσω να καταλαβει καποιος σε τι προβληματα αναφερομαι. Ωραια τα λεμε παντως. Ευχαριστω για την ανταποκριση που δειχνετε...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Eνα search που έκανα έβγαλε αποτελέσματα για έναν κάτοχο που δεν έχει γράψει και πολλά πράγματα. Αν θυμάμαι καλά όμως υπήρχε άλλο ένα θέμα με κάποιον που είχε αγοράσει 848 και έμενε στη Σύρο ; Ο τελευταίος είχε αναφέρει κάτι προβληματάκια αλλά δεν θυμάμαι τι ακριβώς ήταν....

Το desmoriders.gr δεν λειτουργεί πλέον;
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Μα αν καποιος την εχει ενα χρονο μπορει νομιζω να μου πει αν του εχει συμβει κατι. Δεν θα εχει κανει καμια 10αρια χιλιαδες χιλιομετρα μεσα σε ενα χρονο; Η φλαντζα μου ηρθε ετσι στα καλα καθουμενα για να δωσω να καταλαβει καποιος σε τι προβληματα αναφερομαι. Ωραια τα λεμε παντως. Ευχαριστω για την ανταποκριση που δειχνετε...
    το μηχανάκι είναι τόσο πρόσφατο και οι κάτοχοί του τόσο λίγοι που ό,τι συμπέρασμα βγάλεις θα είναι στον αέρα...

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    Man δεν θελω gsxr!Αν τελικα καταληξω σε ιαπωνα θα επαιρνα με σειρα προτεραιοτητας cbr 600r και μετα zx6r. Και στο πρωτο μου ποστ δεν ρωταω τι μηχανακι να παρω για να με βολευει στην κρητη. Ρωταω για πληροφοριες για το συγκεκριμενο μοντελο.Κυριως για μικροπροβληματα που μπορει να προκειψουν.Μπορεις σε παρακαλω να μου προσδιορισεις τι εννοεις με τις αναμενομενες αστοχιες;Λογικο να υπαρχουν προβληματα σε ολα τα μηχανακι αλλα εδω εχω ακουσει κατι παραπανω!Γι αυτο αλλωστε θελω να με ενημερωσετε οσο πιο πολυ μπορειτε...
    OK. Ούτε και δική μου πρώτη επιλογή είναι το GSXR. Και εγώ ενα Ducati θα ήθελα απλά ξέρω τι περιμένω από αυτό. Τα καινούργια από το 998/999/749 και μετά δεν έβγαζαν σοβαρά και ακριβά προβλήματα όπως τα προηγούμενα μοντέλα. Χωρίς να μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο το θεωρώ όμως δεδομένο ότι όλο και με κάτι θα χρειαστεί να ασχοληθείς. Όπως και με τα ΚΤΜ. Δεν έχω ακούσει σοβαρά όμως προβλήματα. Ας πούμε ο συμπλέκτης που έχω διαβάσει αρκετούς που έχουν αντιμετωπίσει πρόβλημα σε κάποια στιγμή ή κάποια υγρασία στα φώτα, κάποιοι άλλοι είχαν προβλήματα με τα ηλεκτρικά (έσβηναν τα φώτα ενω οδηγούσαν την νύχτα...) κλπ. Αλλα και αυτό είναι μέσα στο παιχνίδι.

Νέο μέλος
    Ναι ενταξει αυτα που περιγραφεις ειναι μες στο παιχνιδι!Εγω δεν εννοω αυτα αλλα πιο σοβαρα. Ισως να ειναι πολυ νωρις οντως για ασφαλη συμπερασματα..

Η DUCATI είχε οικονομικά προβλήματα κατα περιόδους (την αγόραζαν διάφοροι) με αποτέλεσμα οι τετραβάλβιδοι κινητήρες της να αντιμετωπίζουν διάφορα σοβαρά κατα καιρούς προβλήματα. Αυτά ισχύουν εως και την 996 αν και με πολύ λιγότερα προβλήματα. Αντίθετα οι διβαλβιδοι αερόψυκτοι της Ducati ήταν πολύ πιο ανθεκτικοί.

Από την 998 και μετά με την σειρά Testastretta εξέλιξη του οποίου είναι και η 999/749 και η 1098/848, η αξιοπιστία επανήλθε σε κανονικά επίπεδα. Αν και οι κινητήρες των 998/999/749 χρειάζονταν συχνή και προσεκτική συντήρηση δεν είχαν παρατηρηθεί σοβαρές βλάβες και αστοχίες σε αυτούς. Μεμονωμένα περιστατικά υπάρχουν σε όλους τους κινητήρες από όλες τις μάρκες βέβαια.

Προσωπικά δεν νομίζω ότι είναι νωρίς για να δούμε την αξιοπιστία του στα βασικά μιας και η ίδια η Ducati πιστεύει τόσο πολύ σε αυτή που έχει πια αυξήσει τα διαστήματα των service. Η σειρά 999/749 δεν είχε προβλήματα και η 1098/848 είναι απλά μια εξέλιξη και όπως είναι γνωστό τα βασικά προβλήματα σε κινητήρες βγαίνουν στην αρχή της εξέλιξης και όχι στο τέλος της.

Αυτά. Εγώ πάντως εαν είχα τα χρήματα θα την έπαιρνα, αν η αλήθεια είναι ότι θα προτιμούσα να πάρω με λιγότερα χρήματατα μια μεταχειρισμένη 999s ή με τα ίδια σχεδόν χρήματα μια 999R

Νέο μέλος
    Βασικα εμφανισιακα η 999 δεν μ αρεσει οσο η 848... Και μια και μιλαμε για αξιοπιστια ρωτησα και σε ενα αλλο φορουμ και αρνητικες απαντησεις δεν πηρα...Ελπιζω τουλαχιστον αν τελικα διαλεξω 848 να μην ειμαι ατυχος και να μου κατσει κανα μοντελο με προβληματα...

Βασικα εμφανισιακα η 999 δεν μ αρεσει οσο η 848...
    ΣΩΣΤΟΤΑΤΟ αυτό αλλα από απόδοση είναι μέρα με την νύχτα

Με το καλό να αγοράσεις την 848 και να την γουστάρεις. Στείλε καμιά φωτό μόλις την πάρεις στα χέρια σου να χαζεύουμε κι εμείς που δεν μπορούμε να την ακουμπήσουμε....

Ελπιζω τουλαχιστον αν τελικα διαλεξω 848 να μην ειμαι ατυχος και να μου κατσει κανα μοντελο με προβληματα...
    μετά από τις απαντήσεις που πήρες εδώ πάντως, άμα την πάρεις οφείλεις να μας ενημερώσεις για τις εμπειρίες σου

ninja 636 !!!!!!!!!!!!!!

ακου την καρδια σου

καλησπερα φιλε....η δικη μου γνωμη ειναι να κανεις αυτο που σου λεει η καρδια σου. πληροφοριακα τα ducati ειναι πολυ αφιλοξενα μηχανακια με σκληρη σελα,υπερβολικα δυνατα φρενα σε σημειο που σε κουραζουν στη χρηση δρομου,οπως και για το ιδιο ισχει για τα amortiser τους . απο προσωπικη εμπειρια (999) ,τα ducati απαιτουν εμπειρο,επιμονο, οδηγο....με αρκετα χρηματα. πιστευω οτι τα ducati πλεον ειναι πολι αξιοπιστα και δυνατα.και τα φετινα ακομα πιο δυνατα.

ninja 636 !!!!!!!!!!!!!!

χμ

πληροφοριακα το 848 ειναι πολυ πιο δυνατο απο το 999.

Με μια δεκάρα τσακιστή..! Το avatar του/της kost rider
    Φιλε μου,το εχει ενας φιλος μου και ειχα την τυχη να το οδηγησω και στον δρομο και στην πιστα των Σερρων.
    Καταρχας ο φιλος μου εχει κανει κατι παραπανω απο 10,000χλμ και του εχει καψει τον ανορθωτη(που βρισκεται κοντα στο μοτερ και περνει ολη την ζεστη) αλλα ηταν στην εγγυηση.
    Εγω εχω gsxr1000 k8 και οι διαφορες ειναι οι εξης..
    Το Ντουκατι ειναι παρα μα παρα πολυ αβολο!Αν καθεσαι σε θεση λιγο πιο οθια απο την αγωνιστικη(μεσα στην πολη δηλαδη)βρισκουν τα χερια σου στους καθρεφτες οταν στριβεις οποτε σε βαζει αναγκαστηκα σε μαχιμη θεση.
    Η σελα του ειναι πολυ σκληρη και με γωνιες λες και καθεσαι σε παγκο.
    Τα κλιπον ειμαι πιο απομακρισμενα(εχεις πιο ανοιχτα χερια)
    Και εχει πιο σκυφτη θεση.
    Το σασμαν ειναι απο τα χειροτερα που εχω νιωσει και καμια φορα(αν δεν το ξερεις καλα)χανεις την δευτερα.
    Εχει μικρο ντεποζιτο και δεν κραταει πολλα χλμ
    Δεν ειχε gear indicator(για μενα σημαντικο)
    Ειναι ακριβο οπως και τα σερβις του.

Τα καλα..
    Ειναι πολυ ελαφρυ και αλλαζει κατευθυνση πολυ ευκολα!
    Τα φρενα ειναι απαιχτα!
    Εχει προειδοποιητικα λεντακια πριν το σιφτ λαϊτ
    Πολυ καλες αναρτησεις.(δεν ειδα μεγαλη διαφορα με το κ8)
    Το γκαζι μπολικο,ροπατο και πολυ γραμμικο.(το κ8 φυσικα δεν συκρινεται στο γκαζι και στην ροπη)
    Ειναι πολυ ομορφο!

Γενικα για μενα,ειναι ενα μηχανακι που πρεπει να πηγαινει απτο γκαραζ στην πιστα και το αντιθετο.Τιποτα αλλο(δεν ειναι για δρομο).

Γνωμη του ιδιωκτητη για το μηχανακι μου..(gsxr k8 1000)
    ειναι σαν να το ξερεις χρονια,κανεις τα παντα με ευκολια,ειναι σαν πολυθρονα.

Αυτα..
    Οδηγουμε μοτοσυκλετα γιατι εχουμε αναγκη απο νορεπινεφρινη..

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 18/05/2005, 09:58
  2. Πληροφορίες για CBF-600S ABS;
    από anixneyths στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 01/04/2005, 12:54
  3. Πληροφορίες για TRIUMPH TIGER 900 '98
    από dolphincry78 στο forum Triumph
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2005, 00:30