Διαβασε εσυ και μετα αν μπορεις διαφωνησε;![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
κοιτα με 50? την ωρα, δηλαδη 400? τη μερα αν δουλευει 8ωρο,δε νομιζω να δουλευει για να προσφερει ενα πιατο φαι στην οικογενεια του...
και δυστυχως υπαρχουν πολλοι που στο βομο του χρηματος δουλευουν ολη μερα, απλα για να αποκτησουν περισσοτερα λεφτα, δυναμη, κυρος κλπ...
και παίρνουν την DesmoRR κι εσύ που αράζεις και περνάς ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά σου είσαι στο φανάρι με το παπί και τον ρωτάς αν είναι καλό γιατί δεν εχεις δει πολλά να κυκλοφορούν....
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
και παίρνουν την DesmoRR κι εσύ που αράζεις και περνάς ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά σου είσαι στο φανάρι με το παπί και τον ρωτάς αν είναι καλό γιατί δεν εχεις δει πολλά να κυκλοφορούν....
Αλήθεια, μήπως είχαν βγει προβληματικά?????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
Bγάζουν προβλήματα γι'αυτό δεν κυκλοφορούν πολλά :wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Oι κόντρες δεν είναι ένας εύκολος τρόπος για να κερδίσεις λεφτά είναι ένας εύκολος τρόπος για να χάσεις τη ζωή σου!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
ας μην αφηνα 250 ευρω το μηνα στα Ebay για καλουδια και θα με βλεπαν καθε μερα στον ΟΑΕΔ για καφε![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Τpap κ εγω το γουσταρο το kawa που ποσταρες.![]()
Γερασαμε γαμω το φελεκι μου.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Γεράσαμε...? ίσως ναι....
Το θέμα είναι ότι έχουν μείνει στοκ κανά-δυό ακόμη στην καβα και με τρώει...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Γεράσαμε...? ίσως ναι....
Το θέμα είναι ότι έχουν μείνει στοκ κανά-δυό ακόμη στην καβα και με τρώει...![]()
Για ποιόν χτυπάει η καμπάνα?????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Καλή η ιστορία αλλά μου θυμίζει λίγο κάτι σαπουνόπερες!!!!
Σίγουρα το να δουλεύει κανείς όλη μέρα και να χάνει την ζωή του δεν είναι σωστό!!!!
Αλλά αν ο μικρός δεν είχε να φάει........
Αν πραγματικά υπήρχε ανάγκη για να δουλεύει ο πατέρας του τόσες ώρες?????
Τελικά όλα είναι σχετικά στην ζωή μας! Και απλά θα πρέπει να μάθουμε να μοιράζουμε τον χρόνο μας σωστά με βάση τις ανάγκες μας και των αγαπημένων μας προσώπων, έτσι ώστε να μην λείπει ούτε η επικοινωνία αλλά ούτε και τα βασικά για την επιβίωση!!!!
Άντε και να γύριζε η μάνα: "Καλά παιδί μου, τρελάθηκες? Εμένα με ρώτησες????"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μου θυμησες μια κουβεντα που ειχα προσφατα με ενα φιλο απο αλλο forum
1000 φορες να μην ειχα πολλα απο αυτα που εχω
κ να μπορουσα να ζησω ενα μηνα με τον πατερα μου
παρα να τον βλεπω 1βδομαδα το 9μηνο
ειναι ασχημο να κατηγορεις τη φυση που μεγαλωσες κ δεν μπορεις να κατσεις στην ξυλινη καρεκλα κ να την πιασει ο πατερας σου απο τη μια μερια κ να σε κανει γυρω γυρω
οπως ειναι ασχημο για εναν πατερα να μην εχει κανει ποτε αυτο που ολοι θελουν να αποφυγουν
να αλλαξει πανες σε ενα απο τα τρια του παιδια
ειναι πολυ σημαντικο για την ψυχικη υγεια ολη της οικογενειας να μπορουν να κατσουν στο τραπεζι για φαγητο η στον καναπε για καφε κ γαλα με κεικ ολοι μαζι
θελω moter 250 για xt του 82
κ manual για rf 400
με 1η αδεια το 97