Έχεις πμ.Αρχικά δημιουργήθηκε από TassosK
και καποιος να μου στειλει κανα κινητο με πμ να σας αναγνωρισω :P
Αλλά μάλλον δε θα το χρειαστείς.![]()
Έχεις πμ.Αρχικά δημιουργήθηκε από TassosK
Αλλά μάλλον δε θα το χρειαστείς.![]()
O lamoun στη βροχή με λάδια είναι μέγας βρόντακας!
Λάμπρος
Αρχικά δημιουργήθηκε από TassosK
ψαξε ενα ματσο ομορφαντρες με σεξυ κρανοι!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
ψαξε ενα ματσο ομορφαντρες με σεξυ κρανοι!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
that's right!!!
![]()
λαμουν βαλε με κ εμενα
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
την κυριακη θα βγω με τον map037 . εισται για βολτα μετον ασωτο, βασικα εγω για χαλαρα ειμαι γιατι ο map ειναι καινουριος στο αθλημα και δεν ξερω ,μπορει να ειναι ταλενταρα .θα τον ξεκινησω απο το σειχ σε και μετα αν το λεει η καρδια του θα τον παω και λιγο χορτιατη καποια βατα κομματια του αγωναΑρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Συγγνώμη, αλλά ο fantacid με ΤΙ θα έρθει ...???![]()
Υ.Γ.
Βαγγέλη, σε έχω κλεισμένο για Κυριακή πρωί "εις το βουνό ψηλά εκεί" ..???![]()
.αν ψηνεσαι ενημερωσε με
DOMINATOR 250 ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΑΝΤΑΛΛΑΣΕΤΕ ΜΕ ΧR 250 Η ΤΤ-R 250
δεν μπορεις τυποι με παπια εξαιρουνται :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από nasos_wr426
Κι εγω μεσα ειμαι!
υγ μολις γυρισω απ το βουνο(σε αυτο το σημειο μην κλαψεις κανε λιγο υπομονη) θα μιλησουμε να παμε παρεα .μην στεναχωριεσαι δεν θα τρεχω για να με προλαβαινεις![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από nantin
δεν μπορεις τυποι με παπια εξαιρουνται :rotflmao:
υγ μολις γυρισω απ το βουνο(σε αυτο το σημειο μην κλαψεις κανε λιγο υπομονη) θα μιλησουμε να παμε παρεα .μην στεναχωριεσαι δεν θα τρεχω για να με προλαβαινεις![]()
![]()
νιώθω λειψός!!!Που θα πάει θα έρθει....!!!
Μην υποτιμάς το παπί μου!Εχει κοκκινες ψειρες +2 αλογα,εξατμιση +5 και συναγερμο +6 αλογα!!!
:rotflmao:
εγω λεω να ξεκινησεις με το αβαταρ την ανανεωσηΑρχικά δημιουργήθηκε από nasos_wr426
νιώθω λειψός!!!Που θα πάει θα έρθει....!!!
Μην υποτιμάς το παπί μου!Εχει κοκκινες ψειρες +2 αλογα,εξατμιση +5 και συναγερμο +6 αλογα!!!
:rotflmao:
παντως εγω βρισκω πολυ ωραια την κινηση της συναντησης γιατι οι νοτιοι ειναι χρονια μπροστα .οι δε χωματινοι δεν παιζονται .εχουν ξεφυγει .πιστευω οτι πρεπει να ακολουθησουμε το παραδειγμα τους και να κανουμε δυναμικο τιμ εδω πανω
Δηλώσεις συμμετοχής:
618RR
fantacid
lamoun
CBF_1000
Άσωτος
TassosK
Nantin
Ozzy
Nasos
.
.
Πάντως άμα μου βρείς χώρο να αφήνω το μηχανάκι, την επόμενη μέρα αγοράζω και ανεβαίνω βουνό...Αρχικά δημιουργήθηκε από nantin
..οι δε χωματινοι δεν παιζονται .εχουν ξεφυγει .πιστευω οτι πρεπει να ακολουθησουμε το παραδειγμα τους και να κανουμε δυναμικο τιμ εδω πανω![]()
Λάμπρος
φιλε μου χωρις να το θεωρω το πιο εξυπνο πραγμα στον κοσμο εγω ξεκιναω απο την πολιχνη να παω στην βουλγαρη που εχω την μηχανη σε παρκινκ και απο εκει στο βουνο για εναν και μονο λογο.γιατι το αγαπαω και δεν με ενδιαφερει η κουρασηΑρχικά δημιουργήθηκε από lamoun
Δηλώσεις συμμετοχής:
618RR
fantacid
lamoun
CBF_1000
Άσωτος
TassosK
Nantin
Ozzy
Nasos
.
.
Πάντως άμα μου βρείς χώρο να αφήνω το μηχανάκι, την επόμενη μέρα αγοράζω και ανεβαίνω βουνό...![]()
το μονο που με εκνευριζει ειναι που ξυπναω απο τις 8 για να συναντηθω με το nasowr426 στις 9 ο οποιος νασος ξυπναει 9 παρα τεταρτο γιατι το σπιτι του ειναι διπλα στο βουνο .εγω ειμαι ηδη κομματια απο την νυστα και τη διαδρομη και ο αλλος ειναι φρεσκαδουρα :rotflmao: :rotflmao:
Θα σε πάρω τΕλέφωνο Γιώργη ...!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από nantin
την κυριακη θα βγω με τον map037 . εισται για βολτα μετον ασωτο, βασικα εγω για χαλαρα ειμαι γιατι ο map ειναι καινουριος στο αθλημα και δεν ξερω ,μπορει να ειναι ταλενταρα .θα τον ξεκινησω απο το σειχ σε και μετα αν το λεει η καρδια του θα τον παω και λιγο χορτιατη καποια βατα κομματια του αγωνα.αν ψηνεσαι ενημερωσε με
(θα το σκεφτώ δηλ. γιατί εγώ και ο Βαγγέλης είμαστε λίγο - πως να το πω - "ηλικιωμένοι" ...)![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Θα σε πάρω τΕλέφωνο Γιώργη ...!!!
(θα το σκεφτώ δηλ. γιατί εγώ και ο Βαγγέλης είμαστε λίγο - πως να το πω - "ηλικιωμένοι" ...)![]()
Μάστορα, η σωστή έκφραση είναι ''ώριμοι'' .....
Θα σου τηλ.
όσο για τη συνάντηση, τελικά Σάββατο ή Κυριακή ;
όχι τίποτε άλλο, αλλά με τον Αντώνη μπορεί να νυχτώσουμε στο βουνό ή να καθυστερήσουμε σε κανένα μαγαζί
Μια από τις σχέσεις που δεν ξέρεις, μου φώναξε ένα πρωινό, κάνεις εσύ αυτό που θέλεις, γι΄αυτό βαθιά και σε μισώ ...
H συνάντηση του ΜΟΤΟ Κυριακή. Απλά όσοι δε μπορούν τότε, ας περάσουν το Σάββατο μια βόλτα (6 με 8), εκεί θα είμαι.Αρχικά δημιουργήθηκε από Ασωτος
όσο για τη συνάντηση, τελικά Σάββατο ή Κυριακή ;
όχι τίποτε άλλο, αλλά με τον Αντώνη μπορεί να νυχτώσουμε στο βουνό ή να καθυστερήσουμε σε κανένα μαγαζί
Λάμπρος
παιζει να περασει να με παρει κανεις απο πυλαια? προφητη ηλια για οσους ξερουν
θελω 4κυλινδρο για Α1!!!!!!!!!!!!
πωλειται cbf250
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=96752