Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 28 από 28

Θέμα: Θα μας πατήσει και νταλίκα Wtf!

Μοναχικός καβαλάρης Το avatar του/της castoras
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
    ΑΝ έχει κάνει ασφάλεια και από ανασφλαιστο όχημα παίρνει τα λ7 κανονικά.

Όσο για το τελικό:817 ? κάνει το ΜΑΜΑ.Aftermarket πολύ λιγότερα
    Πρέπει να είναι όρος του δικού του συμβολαίου

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX

Re: Θα μας πατήσει και νταλίκα Wtf!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Scandal

Από τα λίγα που είδα πάνω στην μηχανή (γιατί πιστέψτε με δεν ήθελα καν να την βλέπω και να γίνομαι σκατά) υπολογίζω κανένα χιλιάρικο ζημιά. Σπασμένα φλας CHECK!, σπασμένος συμπλέκτης CHECK!, στραβά clip ons CHECK!, η εξάτμιση μπήκε όλη μέσα CHECK!, έσπασαν τα μαρσπιέ και ο μοχλός ταχυτήτωνCHECK!, το αριστερό fairing γρατζουνίστηκεCHECK!, ο μοχλός του πίσω φρένου διαλύθηκε και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο που δεν είδα.

Ειλικρινά σας λέω αυτό έγινε την τρίτη το μεσημεράκι, την μηχανή την πήγα με τα πόδια στο σπίτι και από τότε ούτε που την είδα. Ήθελα να συνέλθω από την όλη μαλακία.

Α
    για τα περισσοτερα μπορω να σε βοηθησω....π.χ. οπου να ναι ερχεται η καινουρια εξατμιση aus Deutchland και εχω LPA χειροποιητη διαθεσιμη.... μετα ειναι τα κλιπ-ονς ( μπορουμε να τα βρουμε με 50 ευρω π.χ.) εχω και HELIBARS αν θελεις να ρο σηκωσεις (εγω παω για FATBAR)

τα FAiring σιγουρα θα φυγουν ... Κολομαγουλα εχω 2ο ζευγαρι... απλα πες μου ποτε σκοπευει να μπει το μηχανακι στον Φουστανο
    Accipere quam facere praestat injuriam

KALA REEEE EGW SE KORNARIZA ALLA ESY FAINETAI HSOYN POLY STENAXWRHMENOS TOTE.
    PANTWS PALI KALA NA LES POU EIXES MONO YLIKES ZHMIES. ANTE PERASTHKA SOU KAI MHN ANHSHXEIS OTI EINAI APO LAMARINES FTIAXNETAI.

ποτε ξανα σου ευχομαι

και μια ερωτηση: με τους μπατσους που εφυγαν τι εκανες?
    θελω 4κυλινδρο για Α1!!!!!!!!!!!!

πωλειται cbf250

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=96752

Στο κεφάλι σου! Το avatar του/της Scandal
    Άσε ρε φίλε... ούτε κόρνες άκουγα τότε ούτε τίποτα... στον κόσμο μου ήμουν μετά από όλη αυτή την ιστορία...

Έχεις δίκιο... ότι είναι από λαμαρίνες φτιάχνετε... αλλά είναι αυτό το γιατί ρε γαμώτο... γιατί τέτοια ΖΩΑ να κυκλοφορούν ελεύθερα... αυτός ο άνθρωπος που ακόμα λίγο να με πατήσει και μένα όχι μόνο συγνώμη δεν ζήτησε... αλλά αν δεν έμπαινα μπροστά του ούτε καν θα σταματούσε και θα έφευγε σαν να μην έγινε τίποτα... Έλεος ρε παιδιά δεν ξέρω τι άλλο να πω... Μα τόσο ζώα είμαστε πια;
    "In the End, we will remember not the words of our enemies, but the silence of our friends."

Αρχικά δημιουργήθηκε από Scandal
    Άσε ρε φίλε... ούτε κόρνες άκουγα τότε ούτε τίποτα... στον κόσμο μου ήμουν μετά από όλη αυτή την ιστορία...

Έχεις δίκιο... ότι είναι από λαμαρίνες φτιάχνετε... αλλά είναι αυτό το γιατί ρε γαμώτο... γιατί τέτοια ΖΩΑ να κυκλοφορούν ελεύθερα... αυτός ο άνθρωπος που ακόμα λίγο να με πατήσει και μένα όχι μόνο συγνώμη δεν ζήτησε... αλλά αν δεν έμπαινα μπροστά του ούτε καν θα σταματούσε και θα έφευγε σαν να μην έγινε τίποτα... Έλεος ρε παιδιά δεν ξέρω τι άλλο να πω... Μα τόσο ζώα είμαστε πια;
    ποτε ξανα σου ευχομαι και μια ερωτηση: με τους μπατσους που εφυγαν τι εκανες?
    Τι να κάνω ρε αδερφέ δηλαδή; Από την μία η μηχανή μου κάτω κι εγώ να τρέχω να προλάβω τον νταλικέρη μη φύγει. Από την άλλη να γίνετε κυκλοφοριακό κομφούζιο και ο νταλικέρης να μην κατεβαίνει και να μου φωνάζει κιόλας. Τους μπάτσους που φύγανε και ήρθαν άλλοι μετά από ένα τέταρτο θα σκεφτώ; Σε αυτό τον κόσμο που ζούμε και ευχαριστώ θα πω αν η ασφαλιστική μου καλύψει τα μισά από τις ζημιές και θα χαίρομαι που δεν έπαθα τίποτα...
    "In the End, we will remember not the words of our enemies, but the silence of our friends."

Αύριο περιμένω να έρθει πραγματογνώμονας... άντε να δούμε...

Λοιπόν μάγκες ο πραγματογνώμονας ήρθε και λέω από βδομάδα την μηχανή να την πάω στον Ρακκά που βρίσκετε στην φυντίου απέναντι από τον ΟΣΕ. Έχει κανείς να μου πει καμιά γνώμη μιας και ουσιαστικά θα είναι η πρώτη μου "επίσκεψη" σε συνεργείο αφού από τότε που την αγόρασα δεν χρειάστηκε.

siga na mh thn pas kai ston mpampi to sougia re.........
    kanenan kallitero de mporeis na breis???

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    πραγματικα ρπμ ειναι γαι κλωτσιες μερικοι!!

περαστικα στην τσεπη σου αδερφε και ευχομαι να βρεις ακρη οσο πιο γρηγορα γινεται!

Αρχικά δημιουργήθηκε από alexioannides
    siga na mh thn pas kai ston mpampi to sougia re.........
    kanenan kallitero de mporeis na breis???
    Εγώ άκουσα ότι είναι πολύ καλός και εκεί θα την πάω...

ΝΙΕΝΙΕΝΙΕΝΙΕΝΙΕΝΙΕ

Να ζηλεύεις! :wacko:

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    έχεις σιγουρέψει ότι θα αποζημειωθείς από την ασφαλιστική?

Γιατί με τα οχήματα από ξένα κράτη επικρατούν διάφορες μ@λ@κίες!! Μπορεί να τρέχεις για πολύ καιρό!!!!

Έλεγξε πού είναι ασφαλισμένος! Αν είναι σε Ελληνική εταιρεία είσαι τυχερός, αν είναι σε ξένη.........

Άντε καλά κουράγια!!!!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Scandal και γω Αυτοματιστης στα ΤΕΙ Θεσσαλονικης ημουν και καθε μερα με τη μηχανη ετρεμα τα φορτηγα με τους τρελαμενους μεσα. Πικρα η κατασταση μεχρι τα ΚΤΕΟ. Καλες επισκευες, κουραγιο και μη μασας.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απίστευτο, ρε θα μας φάνε το site
    από cityfly στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 01/04/2005, 23:47
  2. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2004, 21:48
  3. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 19/02/2004, 23:11
  4. Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2004, 15:50
  5. Αντε καλά να μας πάει και σημερις! Χαίρετε!
    από petridist στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/12/2003, 10:55

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF