+1000Αρχικά δημιουργήθηκε από soteas
[Bγια ολα τα μηχανακια υπαρχει και ο συγκεκριμενος ενδιαφερομενος,
μην τρελενεσε...
[/B]
Κάποτε έκαμα σχεδόν 1,5 χρόνο να βρω κάποιον που ήθελε ένα ex μου σα τρελός. Υπομονή.![]()
+1000Αρχικά δημιουργήθηκε από soteas
[Bγια ολα τα μηχανακια υπαρχει και ο συγκεκριμενος ενδιαφερομενος,
μην τρελενεσε...
[/B]
Κάποτε έκαμα σχεδόν 1,5 χρόνο να βρω κάποιον που ήθελε ένα ex μου σα τρελός. Υπομονή.![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
5000 είναι SUPER TIMH και για την μηχανή και για τα δεδομένα της αγοράς. Απλά η μόδα είναι τα SS & Supersport όπως και τα On-Off (πάντα). Τα τουριστικά μηχανάκια δεν είχαν ποτέ πολύ πέραση και άρα απευθύνεσαι σε περιορισμένο αριθμό πιθανών αγοραστών. Χρειάζεται απλά να περιμένεις και όχι να κατέβεις κι άλλο στην τιμή (εκτός εαν καιγεσαι να την δώσεις).
Καλό όμως είναι να μην ανέβουν άλλο τα χιλιόμετρα γιατί μετά δυσκολευει ακόμη περισσότερο το πράγμα.
Συμφωνω αγαπητέ με τα παραπάνω!
*************** www.motodevils.gr ***************
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΓΗ ΤΟ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΤΟΣ ΤΟ ΠΟΥΛΑΣ![]()
καλως ηρθες στο κλαμπ
Και πιστευω οτι υπαρχουν αρκετοι μεσα στο φορουμ που αγοραζουν-πουλαν επαγγελματικα,μην πω οτι υπαρχουν και εμποροι με καταστημα
Αρχικά δημιουργήθηκε από lowfligt
Και πιστευω οτι υπαρχουν αρκετοι μεσα στο φορουμ που αγοραζουν-πουλαν επαγγελματικα,μην πω οτι υπαρχουν και εμποροι με καταστημα
Δεν παίζει αυτό το σενάριο ... όταν πέσει στην αντίληψή μας κάποιος που είναι έμπορος τα ποστ φεύγουν ... μπορεί να υπάρχει περίπτωση που να μας έχει ξεφύγει κάτι γιατί άνθρωποι είμαστε και όχι ρομποτάκια να καθόμαστε όλη μέρα και να τσεκάρουμε κάθε ποστ αλλά αν εννοείς τέτοιες περιπτώσεις - ΔΕΝ είναι ο κανόνας ...
![]()
Η λύση...
Παιρνεις το πιο value for money μηχανακι... Εγω πηρα το GSR γι αυτο το λόγο στα 6 κατι...
Τώρα και 3 χιλιάρικα να το δώσω, σκασίλα μου... Φθηνα το πηρα, φθηνα θα στο δώσω...
Κατα τη γνώμη μου, λεφτά (και δή πανω απο 10000 Ε) πρέπει να δινουμε για μηχανάκια τα οποία έχουμε σκοπό να τα παντρευτούμε... Αλλιώς χάνουν...
Και κατι αλλο. ΜΗΝ το δωσεις 5000 Ε. Το σκοτώνεις. Ειναι δυσκολη εποχη για να αγορασει καποιος μηχανακι... και δεν λεω για την κρίση, αλλα για τον Χειμώνα...
Περίμενε μεχρι Αρπιλη να δεις τι εχει να γινει...:smilea:
::Τάσος::
παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...
ενταξει εγω το πιρα με βαση τισ ικανοτητες του που αντιπροσωπευε αυτο που ηθελα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Gi_4ce
Η λύση...
Παιρνεις το πιο value for money μηχανακι... Εγω πηρα το GSR γι αυτο το λόγο στα 6 κατι...
Τώρα και 3 χιλιάρικα να το δώσω, σκασίλα μου... Φθηνα το πηρα, φθηνα θα στο δώσω...
Κατα τη γνώμη μου, λεφτά (και δή πανω απο 10000 Ε) πρέπει να δινουμε για μηχανάκια τα οποία έχουμε σκοπό να τα παντρευτούμε... Αλλιώς χάνουν...
Και κατι αλλο. ΜΗΝ το δωσεις 5000 Ε. Το σκοτώνεις. Ειναι δυσκολη εποχη για να αγορασει καποιος μηχανακι... και δεν λεω για την κρίση, αλλα για τον Χειμώνα...
Περίμενε μεχρι Αρπιλη να δεις τι εχει να γινει...:smilea:
Τωρα οτι χανω ειναι εις γνωσιν μου,αλλου παπα ευαγελειο.
By the way μηπως εχεις να μου δανεισεις ενα ταλιρακι τωρα που το εχω αναγκη,και κανει να λαμβανεις τον απριλη?![]()
![]()
![]()
οτι πεις boss εσυ ξερειςΑρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Δεν παίζει αυτό το σενάριο ... όταν πέσει στην αντίληψή μας κάποιος που είναι έμπορος τα ποστ φεύγουν ... μπορεί να υπάρχει περίπτωση που να μας έχει ξεφύγει κάτι γιατί άνθρωποι είμαστε και όχι ρομποτάκια να καθόμαστε όλη μέρα και να τσεκάρουμε κάθε ποστ αλλά αν εννοείς τέτοιες περιπτώσεις - ΔΕΝ είναι ο κανόνας ...
![]()
![]()
υπομονη
να πανε να γαμ οι εμποροι που αγοραζουν σκοτωμενα μηχανακια κ τα πουλανε χρυσαφι (και με στανταρ κατεβασμενα χλμ)
πρεπει ο ελληνας να ξεφυγει απο την νοοτροπια των τσαμπε αξεσουαρ πανω στα μεταχειρισμενα.
υπαρχουν ανθρωποι που εχουν δωσει πολλα λεφτα και χρονο σε ψαξιμο για μερικα πολυ χρησιμα αξεσουαρ.τωρα πλεον με τα φορουμ η κατασταση εχει βελτιωθει και μπορει καποιος να τα δωσει ξεχωριστα, αν δε θελει να τα χαρισει στον επομενο.
μη σκοτωνετε τα μηχανακια, καλυτερα βαλτε αγγελιες 2 μηνες πριν (αν υπαρχει δυνατοτητα),στα τοσα σαιτ που υπαρχουν στο νετ