Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 37

Θέμα: ΠΩΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ?

i love you 80's Το avatar του/της zoropatra
    εγω για να πω την αληθεια,λογω οτι δεν βλεπω καθολου μα καθολου τηλεοραση βλεπω οτι ακομα δεν με εχει ακουμπησει η κριση...........το λεω αυτο γιατι βλεποντας τν σου κανουν πλυση εγκεφαλου,χωρις να υπαρχει σοβαρο προβλημα σε κανουν και ανχωνεσε δεν λεω οτι δεν υπαρχει προβλημα αλλα οχι οπως τα παρουσιαζουν.
    τωρα όσον αφορα εμενα δεν εκοψα καποια συνηθεια....ομως η δουλεια μου εχει πεσει κατα πολυ απο τοτε που ξεκινησε το σκηνικο αυτο......

εγω πολυ φοβαμαι οτι θα την πληρωσουν εργατες-υπαληλλοι σε μικρες βιοτεχνιες-εργοστασια.....που θα κλεισουν,με αφορμη αυτο.

μετα ομως πιστευω οτι θα την ακουσουν ολα τα επαγγελαμτα για ειμαστε μια αλυσιδα ρε παιδια....αν σπασει ενα κρικος θα την ακουσουν ολοι μετα!!!
    Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....

μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....

βολτάδικο μέλος
    Μην βλέπετε ειδήσεις και η οικονομική κρίση δεν θα σας αγγίξει!

Επειδή η μοναδική ενημέρωση που έχω είναι από κανα in.gr και αυτό με το ζόρι, πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται τέτοιος χαμός. Λεφτά στην τράπεζα δεν έχω (τα χαλάω), μετοχές δεν έχω (για τζόγο έχω την ladbrokes ), από την δουλειά μου αποκλείεται να με διώξουν ποτέ, η βενζίνη πέφτει συνεχώς (γέμισα με 0,785 προχθες!). Πω πω ακρίβεια....
    ...

Συγνώμη ρε παιδιά ….η κρίση ξεκίνησε τώρα ??? με το που κατέρρευσε η Lehman Brothers ???

Δηλαδή , πέρσι ή πρόπερσι ΔΕΝ υπήρχε κρίση ???

Δηλαδή , πέρσι και πρόπερσι μας έφταναν τα λεφτά που παίρναμε και τα προϊόντα ήταν φτηνά ???

Απλώς , εκεί που «τρώγαμε» 20 πόντους «π*Uτσ@» τώρα θα γίνει 30 γιατί τα τσακάλια θα βρουν ευκαιρία ,με πρόσχημα την «κρίση» , να απολύσουν κόσμο , να μειώσουν μισθούς να αυξήσουν ωράρια και να χωθούμε πιο βαθιά στον εργασιακό μεσαίωνα …

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Ζούμε σε ένα νέο Μεσαίωνα κάπως πιο εξελιγμένο.. Αντί να σε σκοτώνει η Ιερά Εξέταση σε βάζουν & δουλεύεις όλο και περισσότερο γι'αυτούς.
    Επίσης αυτή τη Χούντα τη συντηρούν κυρίως τα Μέσα Μαζικής Επιβολής είτε αυτά είναι έγγραφα, είτε μέσω τηλεοράσεων & ραδιοφώνων.
    Το δυστυχές είναι, ότι δε νομίζω ότι θα έρθει σύντομα ο Διαφωτισμός & η επανάσταση.

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Εγω απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου, δεν εχω ακουσει ποτε επιχειρηματια η μαγαζατορα να λεει "καλα παμε"...

μια ζωη χαλια λενε οτι πανε απο το κακο στο χειροτερο...
    +399
    και με το παραπάνω που έγραψες

ναι μεν υπάρχει κάποια οικονομική κρίση αλλά εδώ ευκαιρία βρήκαν να τρομοκρατήσουν τον κόσμο και να περάσουν οι "δυνατοί" τα δικά τους...
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    Συγνώμη ρε παιδιά ….η κρίση ξεκίνησε τώρα ??? με το που κατέρρευσε η Lehman Brothers ???

εδώ και 18 χρόνια που θυμάμαι εγώ η σκατοχώρα μας είναι σε περίοδο λιτοτητας
    τι οικονομική κρίση κ @@ μέντολες σε εμάς...

εδώ έχουμε οικονομική κρίση τα τελευταία 20 χρόνια...
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Ένα χρόνο υπομονή ακόμα παιδιά.

.................................................................................................... ..................................................

H οικονομία της ευρωζώνης αναμένεται να συρρικνωθεί για ένα χρόνο περίπου πριν αρχίσει να εξέρχεται από την ύφεση στα τέλη του 2009, όταν θα αρχίζουν να επιδρούν στην πραγματική οικονομία οι μειώσεις των επιτοκίων και τα κυβερνητικά σχέδια διάσωσης, σύμφωνα με δημοσκόπηση του Reuters.

Η οικονομική δραστηριότητα στην ευρωζώνη άρχισε να συρρικνώνεται στο δεύτερο φετινό τρίμηνο και οι οικονομολόγοι εκτιμούν ότι η οικονομική δραστηριότητα θα παραμείνει ουσιαστικά αμετάβλητη έως το τέλος του τρίτου τριμήνου του 2009.

Συνολικά, οι αναλυτές προβλέπoυν ότι η συρρίκνωση του ΑΕΠ θα διαρκέσει τέσσερα συνεχή τρίμηνα.

Σύμφωνα με μηνιαία έρευνα σε 85 οικονομολόγους, οι προβλέψεις για τον ρυθμό ανάπτυξης φέτος μειώθηκαν στο 1% από 1,1% τον προηγούμενο μήνα, καθώς ο Οκτώβριος ήταν πολύ άσχημος για τις αγορές και οι προοπτικές για την ανάπτυξη επιδεινώθηκαν.

Το 2009 προοιωνίζεται και αυτό δύσκολο, παρόλο που δεν προβλέπεται σημαντική ύφεση, προς το παρόν τουλάχιστον. Το ΑΕΠ αναμένεται να συρρικνωθεί κατά 0,4%, ενώ τον Οκτώβριο οι αναλυτές προέβλεπαν αύξηση 0,4%.

Τέος, οι οικονομολόγοι προβλέπουν άλλη μια μείωση των επιτοκίων της τάξεως του 0,50% τον Δεκέμβριο (σε 2,75%), ενώ εκτιμούν ότι η ύφεση στην ευρωζώνη δεν θα ξεπεραστεί πολύ γρήγορα.

Οι 27 από τους 44 οικονομολόγους που συμμετείχαν στη δημοσκόπηση του Reuters είπαν ότι θα διαρκέσει 6-12 μήνες, ενώ 14 είπαν ότι θα πάρει 1-2 χρόνια. Μόνο τρεις είπαν ότι θα έχει τελειώσει σε έξι μήνες.

Πηγή: in.gr

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Εδω εχουν κοπει οι γαμοι κι οι βαφτισεις που βγαζαμε κανα εξτραδακι και ισοφαριζαμε καπως την κατασταση.Με δυο λεξεις κι επειδη ειμαστε ακομα στην αρχη του τουνελ
    Γ@Μ@ ΤΑ
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Re: ΠΩΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    ΠΩΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ?

Τρώω λιγότερο και μου σηκωνεται περισσότερο!

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
    Μην βλέπετε ειδήσεις και η οικονομική κρίση δεν θα σας αγγίξει!

Επειδή η μοναδική ενημέρωση που έχω είναι από κανα in.gr και αυτό με το ζόρι, πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται τέτοιος χαμός. Λεφτά στην τράπεζα δεν έχω (τα χαλάω), μετοχές δεν έχω (για τζόγο έχω την ladbrokes ), από την δουλειά μου αποκλείεται να με διώξουν ποτέ, η βενζίνη πέφτει συνεχώς (γέμισα με 0,785 προχθες!). Πω πω ακρίβεια....
    Εσυ να πας στο σουπερ να ψωνισεις για τετραμελη οικογενεια και μετα τα ξαναλεμε.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs

Δηλαδή , πέρσι και πρόπερσι μας έφταναν τα λεφτά που παίρναμε και τα προϊόντα ήταν φτηνά ???

Απλώς , εκεί που «τρώγαμε» 20 πόντους «π*Uτσ@» τώρα θα γίνει 30 γιατί τα τσακάλια θα βρουν ευκαιρία ,με πρόσχημα την «κρίση» , να απολύσουν κόσμο , να μειώσουν μισθούς να αυξήσουν ωράρια και να χωθούμε πιο βαθιά στον εργασιακό μεσαίωνα …

Aκριβως ετσι

Κατα τ αλλα Κριση υπαρχει μονο στο λεξιλογιο των εργοδοτων για να μπορεσουν επιτελους

να απολυσουν αβερτα.

η ΑΚΡΙΒΕΙΑ ομως δεν οφειλεται στην " κριση"
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Π'ρου τα ζ'α Το avatar του/της tamar
    Αυτό που ονομάζεται "κρίση" είναι το ξεβράκωμα του πως λειτουργούν ανά τον κόσμο τα Χρηματιστήρια. Παίρνουν αέρα, τον κοπανάν και τον πουλάν ακριβότερα. Πως μπορεί να υπάρχει κρίση όταν το σύστημα παραγωγής αγαθών δεν αντιμετωπίζει προβλήματα; Έχετε ακούσει να έχει μειωθεί η παραγωγή τροφίμων; Ενδυμάτων; Μήπως υπάρχει έλλειψη πρώτων υλών; Τίποτα! Ακόμα και η τιμή του πετρελαίου κατρακυλάει. Τότε τι συμβαίνει; Που έχει πάει όλος αυτός ο πλούτος και έχουν δυσκολέψει περαιτέρω τα πράγματα (πχ οικοδομές όπως αναφέρθηκε παραπάνω) ;
    Προφανώς κάποιοι επιτήδειοι τον "σκούπισαν". Και ας μη γελιόμαστε, ξέρουμε όλοι ότι τα "golden boys" είναι "εργαζόμενοι" σε χρηματοπιστωτικές εταιρείες. Γιατί λοιπόν να επιδοτήσουμε τις Τράπεζες; Και αν κλείσει καμιά τράπεζα τι κακό θα συμβεί; Ανταγωνισμό και ελεύθερη οικονομία δε θέλουν; Ας τον έχουν. Και αν λέγεται ότι πρέπει να στηριχθεί η Κατανάλωση γιατί να μην επιδοτηθούν αυτοί που το χρειάζονται (άνεργοι και μικρομεσαίες επιχειρήσεις) ;

Δεν είμαι οικονομολόγος και ίσως λέω μ@λ@κίες. Παρόλα αυτά νιώθω εξοργισμένος. Σίγουρα υπήρχε ήδη κρίση. Σίγουρα τα πράγματα σφίξαν περισσότερο με αυτήν την ιστορία. Και είμαι πεπεισμένος ότι αν δεν είχαν μπλέξει την πραγματική οικονομία με αυτούς τους αεριτζήδες των Χρηματιστηρίων, τα πράγματα θα ήταν καλύτερα.
    ....and you run, and you run
    to catch up with the sun....

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
    Ναί ρε γαμώτο...δηλαδή τι παπαριά αυτή η οικονομική κρίση...τώρα που έπεσε το πετρέλαιο...οι τιμές στο Θεό ακόμη...κι η βενζίνη πέφτει...αυτό είναι καλό...με το 600αράκι έχω τρελαθεί στα χιλιόμετρα....

Αν ρίξουν τις τιμές σε ένα σύνολο προϊόντων (βάση το πόσο τις ανέβασαν με τη δικαιολογία του πετρελαίου) και ρίξουν και λίγο τα επιτόκια...ρε θα μείνει λίγο χρήμα στον κόσμο και προφανώς θα κινηθεί λίγο η αγορά...λίγο αλλά θα κινηθεί...και σιγά σιγά με υπομονή...να στρώσουν τα πράγματα...

Το θέμα είναι την πτώση της τιμής του πετρελαίου να την ακολουθήσουν και όσα αυξήθικαν με την άνοδο!!! Εισιτήρια, προϊόντα, ρούχα κλπ!

Αλλά αυτό δεν παίζει!

Γι' αυτό και η οικονομική κρίση!!!!

Αλλά δεν την έχω δει ακόμα! Προς το παρόν μαζεύουμε λεφτά να πάρουμε καμιά μηχανή!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	2421135485_de8cc56203.jpg 
Προβολές:	93 
Μέγεθος:	77,6 KB 
ID:	148885

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
    Εσυ να πας στο σουπερ να ψωνισεις για τετραμελη οικογενεια και μετα τα ξαναλεμε.
    Γιατι δηλαδη πριν απο κανα τετραμηνο τα πραγματα ηταν καλυτερα ας πουμε;

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Super heroes και οικονομική κρίση.
    από vangelis 64 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 18:55
  2. Το καλυτερο κειμενο για την οικονομικη κριση...
    από el_hymador στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 27/02/2009, 12:29
  3. Οικονομική κρίση....
    από notakos600 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2008, 10:50
  4. Για την οικονομικη κριση
    από MUSTILI στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2008, 10:49
  5. ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΠΟΤΕ.........!!!!