Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 39

Θέμα: cbr600f - ψάξιμο με αναρτήσεις

Καλημερα dankannn.Ειναι 2002 εισαγωγης απο Ολλανδια.Προσπαθω να ανεβασω φωτο.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dsc00997.jpg 
Προβολές:	389 
Μέγεθος:	94,0 KB 
ID:	160961
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ...

Το μπλε για αυτό και το nick submarine??
    Σε ρώτησα γιατί ξέρω ότι από το 2003-2004 και μετά δεν έχει
    ολες τις ρυθμίσεις στις αναρτήσεις τα κουτσουρεψανε οι μ@μ@κες.
    Dankannn

CBR 600F THE BEST

Eχει ρυθμησεις αλλα δεν κανουν και πολλα.Ειπαμε ο τομεας αναρτηση θελει βελτιωσει.Κατι πιστευω θα κανουμε με οτι λεγαμε πριν.Η λεοβιντσι σου εδωσε τιποτα?Εχεις και παουερ κομαντερ βλεπω οτι γραφεις αλλου τα ειχε η'τα εβαλες εσυ για να μας πεις τι διαφορες ειδες απο ολα αυτα?Φιλος προχτες εφτιαξε τελικο στον rece tec και περιμενω να μου πει εντειπωσεις.
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ...

Μολις μιλησα με τον φιλο μου για τη εξατμηση(ειναι και μηχανικος σε επαρχια)και μου ειπε οτι χαμηλα δεν βλεπει και πολυ διαφορα αλλα μετα της 7000 το μηχανακι ανοιγει πιο ευκολα πιο γρηγορα με 6εκτη και μετα τα 180 δηλαδη ανεβαζει καλητερα.
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ...

Ολα εγω τα εχω βαλει μονος μου.
    Και το service μονος μου.
    Εκτος απο βαλβιδες.
    Για το power εκανα χαρτογραφηση σε δυναμομετρο
    Dankannn

CBR 600F THE BEST

Ωραιος!Και εγω τα ποιο πολλα μονος μου θα τα εκανα αλλα επαιζαν κατι 12ωρα στη δουλεια και που χρονος για να ασχοληθω με το μοτερ μου.Πιστευω τωρα το πασχα να ασχοληθω λιγακι.Θελω να αλλαξω και τα φλας.Τωρα θα παω σε φιλο να πλυνουμε παρεα γιατι απο την προιγουμενη βολτα της Κυριακης ειναι μεσα στην λασπη.Εχω βλεπεις ενα XR 250 για τα γυρω γυρω και την δουλεια!Σκυλι το ατυμο.84000χλμ και καθε μερα σχησιμο αλλα συνεχιζει ακομα.Εκανα βεβαια ενα ρεκτιφιε και τις βαλβηδες στα 70000 λογο οτι ειχε σπουριξει λαδια απο κεφαλι και ολα καλα.Τελικα δεν μου ειπες τις διαφορες που ειδες στο μηχανακι σου με αυτα που εχεις βαλει?
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ...

Eχει αρκετή διαφορα.
    Έκλεισε και την τρυπα που υπάρχει 3.000 με 4.000 στροφές.
    Αν ειδές σου έστειλα μήνυμα με το msn μου.
    Αν είναι κάνε με add και θα σου στείλω και την δυναμομετρηση.
    Σχετικά με τη racetech γιατί να την αγοράσεις από την στιγμή που με
    240 ? αγοράζεις μια leovince.
    Mε ολόσωμη akrapovic φιλος μου έχει 105 αλογα τροχό εμένα έχει 99,5 τροχο.

Dankannn

CBR 600F THE BEST

Φιλε dankannn για το msn που μου λες δε το εχω δουλεψει και δε θα βρω τωρα ακρη.Δε ξερω αν μπορεις να μου το στειλεις απλα με μαιλ.Η leovince ειναι γαματες αλλα προς το παρων θα φτιαξω μονο τις αναρτησεις και θα βαλω καινουρια λαστιχα τα ΒΤ 16 λεω αργοτερα θα παρω για εξατμιση.Αληθεια εσυ απο που την πηρες?
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ...

ρε σεις!

τζάμπα την διαχώρισα τη προηγούμενη συζήτηση, απο γρανάζια σε αναρτήσεις εδω? πάλι αλλάξατε θέμα ?

Dankannn

CBR 600F THE BEST

Λοιπον σημερα πηρα το CBRακι με περασμενα εμπρος-πισω ελατηρια WP,REVALVING εμπρος-πισω τιμουχες αζωτο λαδια κτλ.Αυριο το πρωι φευγω για Λεωνιδιον Αρκαδιας απο οπου κραταω,για Πασχα!Το δρομο το ξερω οποτε και θα μπορω να συγκρινω και να δω τις αλλαγες.Σαν πρωτη εντυπωση ειδα οτι με τις προφορτησεις στο τερμα μαλακο(φαινονται ολες οι γραμες και πισω θεση 1) το CBRακι δειχνει πιο δεμενο βυθηζεται παρα πολυ λιγο ειδικα πισω και μου αρεσε η αισθηση του.θελω να πιστευω οτι εγινε δουλεια και οτι δεν πηγαν τραφει 550ευρω μαζι με φιλτρο λαδια υγρα ψυγειου που καταθεσα.Μετα το πασχα θα επανελθω με περισοτερες πληροφοριες.Περιμενω να γυρισει και συνεργατης Γερμανος με ενα ζευγαρι καινουρια Bridgestone BT 16 με 230ευρω και να γινουμε ακομα ομορφοτεροι.Καλο πασχα μαγκες και καλους δρομους να εχουμε στα ταξδια μας.
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ...

Ανεστη,χρονια πολλα σε ολους.Λοιπον εχουμε και λεμε για την ανακατασκευη που καναμε στις αναρτησεις του CBR!Ολοικα πιο σφυκτο πιο σκληρο πιο RR θα ελεγα οτι εγινε.Ο γυρισμος που εγινε δυκαβαλο εδειξε πιστευω και τι δουλεια που εγινε στο πισω αμορτισερ.Το μηχανακι δεν καθεται στο πισω ουτε τερματιζει το αμορτησερ(που ειναι στη 5θεση).Μπροστα παλι εχει σκληρινει και δουλευει πολυ πιο ωραια αν και περιμενα να βυθιζεται πολυ λιγοτερο στο εντονο φρεναρισμα αλλα εχει γινει πιο αργο στην επαναφορα του πραγμα που βοηθαει πολυ οταν θες να πας γρηγορα σε δρομο με πολλες κλειστες στροφες!:rotflmao: Βεβαια η τελεια ρυθμηση δεν εχει γινει αλλα το βασηκοτερο που ειδα ειναι οτι με τα παλια ακομη λαστηχα που πριν ειχα μεγαλο προβλημα ειχα γλυστριματα εκει που δεν το περιμενα τωρα με ιδια οδηγησει στον ιδιο δρομο ολα αλλαξαν και δεν εχω αυτο το προβλημα πλεον!Που να ερθουν και να μπουν τα βτ-16 τι εχει να γινει....
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ...

Γεια χαρα και απο εμένα,

Εχω βάλει τα ΒΤ 16 και εχω απογοητευτει. Το λάστιχο αυτο φτιάχτηκε για μεγαλύτερα μοτο απο το δικό μας. Τα 1000άρια τα μαλακά τα ξεφτιλίζουν. Σε εμένα δέν δούλεψε ποτε, ούτε και σε εναν φίλο με vfr800. Μόλις πιάνεις κλίση αρχίζει να κουνιέται και μονίμως έχεις την αίσθηση πως γλιστράς. Τώρα , μετά από 3,500km άρχισα να νοιώθω ασφάλεια.
    Μόλις τελειώσει το πίσω θα τα αλλάξω και τα δυό με κάτι πιό σίγουρο. Diablo ή ΒΤ14. Πάντως σε γενικές γραμμές έχουμε το πιό εύκολο μοτο της αγοράς.
    Ά, πάω και για αναρτήσεις την άλλη εβδομάδα. θα σας ενημερώσω μόλις θα έχω νεότερα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΓΙΩΡΓΟΣ Δ.
    Γεια χαρα και απο εμένα,

Εχω βάλει τα ΒΤ 16 και εχω απογοητευτει. Το λάστιχο αυτο φτιάχτηκε για μεγαλύτερα μοτο απο το δικό μας. Τα 1000άρια τα μαλακά τα ξεφτιλίζουν. Σε εμένα δέν δούλεψε ποτε, ούτε και σε εναν φίλο με vfr800. Μόλις πιάνεις κλίση αρχίζει να κουνιέται και μονίμως έχεις την αίσθηση πως γλιστράς. Τώρα , μετά από 3,500km άρχισα να νοιώθω ασφάλεια.
    Μόλις τελειώσει το πίσω θα τα αλλάξω και τα δυό με κάτι πιό σίγουρο. Diablo ή ΒΤ14. Πάντως σε γενικές γραμμές έχουμε το πιό εύκολο μοτο της αγοράς.
    Ά, πάω και για αναρτήσεις την άλλη εβδομάδα. θα σας ενημερώσω μόλις θα έχω νεότερα.
    τι πίεση αέρα του έχεις?

αν δεν ζεσταίνεται δοκίμασε να κατεβάσεις λίγα psi πχ απο 46 που λέει η χόντα για το πίσω, δούλεψε το σε 40-42 (για δρόμο μιλάμε πάντα). Βέβαια έτσι θα έχει μεγαλύτερη φθορά και θα δεις ελαφρώς αυξημένη κατανάλωση αλλά η συμπεριφορά του ελαστικού θα αλλάξει

Έχω κατέβει στό 34 μπροστά και 38 πίσω.
    Ίσως για αυτό να νοιώθω καλύτερα.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ανακατασκευη χτ 600 με αναρτησεις ttr 600
    από dimitris81 στο forum Ανακατασκευές (Restoring)
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 25/03/2012, 02:06
  2. CBR600F προβλημα με injection??
    από kovathe στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 11/09/2009, 13:24
  3. προβλημα με αναρτησεις σε παπι!!
    από GTZ750 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2008, 06:27

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα