Δυστυχώς δεν υπάρχει τραυματίας αλλά νεκρός...Αρχικά δημιουργήθηκε από xristoforos
...περαστικά στον τραυματία...![]()
Δυστυχώς δεν υπάρχει τραυματίας αλλά νεκρός...Αρχικά δημιουργήθηκε από xristoforos
...περαστικά στον τραυματία...![]()
Kαλο ταξιδι στον ανθρωπο και κουραγιο σε οσους αφηνει πισω...![]()
Τουλαχιστον,ας ελπιζουμε οτι ο συνεπιβατης θα το ξεπερασει...
Σε δικο μου ατυχημα που εγινε πριν ενα χρονο, η οδηγος του αυτοκινητου που μας χτυπησε,ενω υπηρχαν τραυματισμοι δεν ειχε ΚΑΜΙΑ συνεπεια.Δηλαδη ουτε τσετουλα της εκοψαν,ουτε το διπλωμα της πηραν ΤΙΠΟΤΑ!!Ειναι δυνατον να χτυπας 2 ανθρωπους και να μην τιμωρεισαι την ιδια στιγμη???Εννοειται οτι εφταιγε αποδεδειγμενα...Απλα θα πρεπει να περιμενω το ποινικο δικαστηριο που θα γινει σε 2-3 χρονακια απο ο,τι μου ειπαν..
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
καμια φορα σκεφτομαι οτι σπαει ο διαολος το ποδαρι του και δεν παθαινω τιποτα, και καποιος εχει δει ποιος με χτυπησε....
πεστε μου εσεις τον γ.....ω η δεν τον γ....ω στο ξυλο μεχρι να ματωσουν τα χερια μου????
ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΣ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ.
ΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ,ΑΝ ΟΧΙ
ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ.
ο,τι και να πουμε το παλικαρι εφυγε , ας αναπαυτει η ψυχη του , τουλαχιστον τωρα θα σουζαρει στους ουρανους χωρις κανεναν φοβο . Καλο ταξιδι φιλε ...
ευχομαι ο πουστης που τον χτυπησε και εφυγε να ζησει για πολλα χρονια και οι εφιαλτες να μην τον αφησουν να ησυχασει ουτε λεπτο !!!