Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
δυστυχώς και το αμάξι το ίδιο περίμενε
ναι ο μαλακας!!:o
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
δυστυχώς και το αμάξι το ίδιο περίμενε
ναι ο μαλακας!!:o
![]()
no one will judge me..
Μ.Γ.Δ
ναι αλλα υπαρχουν και πολλοι
gostrider
http://www.youtube.com/watch?v=Z4iLQiBs54s&NR=1
ΡΕ παιδεια εδω τι εγινε?Ηighsiding με τοση λιγη κλιση?Πολυ ασχημο τρακαρισμα δυστυχως!!!![]()
![]()
![]()
Πωλουνται προστατευτικα καγκελα κινητηρα!
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=101820
Καθαρά τυφλό σημείο και βιασύνη του κουτάκια να προσπεράσει για το βίντεο του Πάνου.
Εμένα πάντως μου φαίνεται περισσότερο για λάθος του τύπου με την μηχανή.
Όσο λάθος και αν έκανε ο οδηγός του κουτιού το παλικάρι με το μηχανάκι θα έπρεπε να το είχε προβλέψει σαν πιθανή μ@λακια του κουτάκια.
Αν δείτε το βίντεο πριν την πτώση θα καταλάβετε τι εννοώ.
Ο κουτακιας έχει διαρκώς μια θέση στον δρόμο τέρμα αριστερά στην λωρίδα του
Σε ένα τρενάκι αυτοκινήτων αυτή η θέση συνήθως δηλώνει κουτάκι που ψάχνει ευκαιρία για να πεταχτεί
Δύστυχος αν οδηγάμε με το σκεπτικό ότι μας προσέχουν την πατάμε άσχημα
Η ουσια παντως ειναι οτι : Αφου το ξερεις (εσυ με το μηχανακι) οτι εισαι εκτεθειμενος , πρεπει να εχεις δυο φορες τα ματια σου 14 και πρεπει να εισαι ετοιμος για τη πιο απιθανη μ@λ@κια των αλλων ειται αυτοι οδηγουν κουτια ειτε οδηγουν μοτο (γιατι υπαρχουν και οι μοτομ@λ@κες, και ειναι και πολλοι δοξα το θεο).
Μπορει να μιλαει στο τηλεφωνο, μπορει να ειναι αποροφημενος απο τη μουσικη του (Κατι σαν τον Καρβελα να πουμε) και γω δε ξερω τι αλλη μ@λ@κια μπορει να σκεφτεται. ΤΟ προβλημα ειναι οτι ο οδηγος της μοτο δεν εχει αυτη τη πολυτελεια, δηλ να οδηγει και μην ειναι η προσοχη του στο δρομο.
Καμμια φορα πριν προσπερασω, αν εχω αυτη τη δυνατοτητα λογω ταχυτητας, κοιταω στον πλαινο καθρεφτη του κουτιου που προσπαθω να προσπερασω για να δω αν με εχει δει ο οδηγος, η αν μιλαει στο τηλ για παραδειγμα.
Δεν ήταν σε τυφλό σημείο,Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
Μηπως ομως ο μοτοσυκλετιστης βρισκοταν σε "τυφλο σημειο"?
αν δείτε προσεκτικά, θα δείτε ότι η μηχανή ξεκινά ΠΡΩΤΗ προσπέραση και τη στιγμή που βγαίνει αριστερά το αυτοκίνητο ήταν ήδη αριστερά του.
Αν την ώρα που έβγαινε κοίταζε τον καθρέπτη του θα τον έβλεπε.
επισης υποτηθετε πως οταν προσπερνας(η θελεις)
εισε υποχρεωμενος να εχεις αναψεις φλας αλλα τι καθομαι και γραφω τωρα
+1000Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
Δεν ήταν σε τυφλό σημείο,
αν δείτε προσεκτικά, θα δείτε ότι η μηχανή ξεκινά ΠΡΩΤΗ προσπέραση και τη στιγμή που βγαίνει αριστερά το αυτοκίνητο ήταν ήδη αριστερά του.
Αν την ώρα που έβγαινε κοίταζε τον καθρέπτη του θα τον έβλεπε.
Αρχικά δημιουργήθηκε από toulis
Εμένα πάντως μου φαίνεται περισσότερο για λάθος του τύπου με την μηχανή.
Όσο λάθος και αν έκανε ο οδηγός του κουτιού το παλικάρι με το μηχανάκι θα έπρεπε να το είχε προβλέψει σαν πιθανή μ@λακια του κουτάκια.
Αν δείτε το βίντεο πριν την πτώση θα καταλάβετε τι εννοώ.
Ο κουτακιας έχει διαρκώς μια θέση στον δρόμο τέρμα αριστερά στην λωρίδα του
Σε ένα τρενάκι αυτοκινήτων αυτή η θέση συνήθως δηλώνει κουτάκι που ψάχνει ευκαιρία για να πεταχτεί
Δύστυχος αν οδηγάμε με το σκεπτικό ότι μας προσέχουν την πατάμε άσχημα
+1 συμφωνω απολυτα.
Δε μπορει να μας σκοτωνουν και με 75χλμ την ωρα σε επαρχιακο.Αν ειναι να πεφτουμε κι ετσι αστα να παν στο διαολο.
Κατ εμε πρεπε να βρει πιο καταλληλο σημειο να περασει,να βεβαιωθει 100% οτι εχει γινει αντιληπτος με λιγη κορνα ή λιγα φωτα κι επρεπε να περασει ταχηστα αφου ειχε το γκαζι
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not
Καλα ρε καθεστε και συζητατε για το ποιος φταιει?![]()
Λες και αμα σου τυχει κατι τετοιο ,μετα θα σε νοιαζει ποιος φταιει.![]()
Κορνα ,φωτα, απ'τον καθρεφτη του βλεπω οτι με ειδε και μετα περναω.
Με εχει ριξει ετσι smartοκουτακιας και σερνομουνα για καμια 30 μετρα, ευτυχως που δεξια ειχε χωραφια.
Κατ'εμε φταιει ο μοτοσυκλετιστης.![]()
συμφωνώ απόλυτα. Σε μια από τις πρώτες μου κιόλας "μεγάλες βόλτες" που πήγαιναι για Χανιά έτυχα σε παρόμοια περίπτωση αλλά με αγροτικό. Ήμουν τυχερός κ πρόλαβα να ελιχτώ κ είχα το δάχτυλο στην κόρνα (η οποία είχε την τιμητική τηςΑρχικά δημιουργήθηκε από lolalo
Καμμια φορα πριν προσπερασω, αν εχω αυτη τη δυνατοτητα λογω ταχυτητας, κοιταω στον πλαινο καθρεφτη του κουτιου που προσπαθω να προσπερασω για να δω αν με εχει δει ο οδηγος, η αν μιλαει στο τηλ για παραδειγμα.) αποφεύγοντας τα χειρότερα. Από τότε ειδίκά όταν προσπερνάω πολλά κουτάκια στη σειρά παίζω τα φώτα ή/και κόρνα όπου έχω την παραμικρή αμφιβολία.
Προσέχετε παιδιά είναι παγίδα, γιατί το κουτάκι κοιτάει μπροστά επίμονα ψάχνοντας το άνοιγμα να βγει κ αμελεί τι γίνεται πίσω!![]()