Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 36

Θέμα: Κλοπές στο Metro

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
    Ρε παιδιά, δεν ήθελα να ανοίξω νέο θέμα, μιας και εδώ λέμε λίγο-πολύ γενικά για κλοπές.

Έχετε ακούσει γενικά για κλοπές από μετρό; Συγκεκριμένα θα με βόλευε απίστευτα να άφηνα την μηχανή στο μετρό αγ. αντώνη 9 με 5, τις ώρες που δουλεύω. Έξω απ το μετρό έχει τουλάχιστον 30-40 μηχανές, η μία δίπλα στην άλλη κ γενικά δεν έχω ακούσει να έχει γίνει κάποια κλοπή εκεί. Εσείς θα την αφήνατε; Κάθε φορά που την αφήνω, έχω αγωνία μέχρι να την ξαναδώ. Από μέτρα προστασίας έχουμε συναγερμό και immobiliser. Σκέφτομαι και για κουλούρα, απλά θα χρειάζεται υποχρεωτικά μετά να φέρω και τσάντα.

Αν ειναι να στο φανε δεν θα τους σταματησεις τιποτα απο τα παραπανω ουτε και το οτι ειναι πολυσυχναστο μερος ....... ενα παλιο παπι με μπαγκαζιερα κανεις ολες τις δουλειες σου και εχεις και το κεφαλι σου ησυχο... αν στο φανε στο φαγανε

βολτάδικο μέλος
    Το ποδήλατο το είχα σκεφτεί, αλλά η ανηφόρα δεν θα παλεύεται με τίποτα. Λίγο το τσιγάρο, λίγο τα χρόνια χωρίς γυμναστική... Άσε

Με κόβω να το γυρνάω από το GSR σε κανά 50άρι παπί... Ε ρε γλέντια :P
    ...

Φίλε η καλύτερη λύση είναι να αγοράσεις με κάνα 300ρι ευρώπουλα ένα χάρχαλο παπί 10τίας και να το κλειδώνεις έξω από το μετρό, κανένας δεν θα στο κλέψει, θα κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου και μόνο λάδια θα αλλάζεις οπότε θα γλιτώσεις και χρήματα.

Το λιγότερο που θα μπορούσε να γίνει θα ήταν να βάλουν φύλακες στα πάρκινγκ του Μετρό αλλά...
    Το μόνο αντικλεπτικό για τη μοτό είναι κάθε φορά που την αφήνεις να την ''χαλάς''.
    Να την ακινητοποιείς με κάποιο τρόπο έτσι ώστε να μη παίρνει μπρός. Στο μόνο που διαφέρουν τα αντικλεπτικά (συναγερμοί, λουκέτα, φίδια και λοιπά ερπετά) είναι ο χρόνος παραβίασής τους.

...και γυμνιστής Το avatar του/της odt
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
    Απλά με το να κάνω καθημερινά αυτή την απόσταση κατάλαβα ότι θα φορτώσω την μηχανή με πάρα πολλά χιλιόμετρα!
    Βασικά, κάνε και κανά χιλιόμετρο....σκέψου να στην κλέψουν και να μην την έχεις χαρεί...

Δηλαδή για να καταλάβω, προτιμάς να έχεις τη μηχανή σου χιλιόμετρα μακρυά σου, σε μέρος που είναι πανεύκολο κάποιος να την κλέψει έχοντας ένα χρονικό περιθώριο πάνω από 8 ώρες παρά να την έχεις δίπλα σου να τη βλέπεις? (κι ας αλλάζεις λάδια κάθε 3-4 μήνες...)

Τι να πουν και μερικοί που μένουν στο Περιστέρι και δουλεύουν στην Κάντζα (το παράδειγμα ΔΕΝ είναι τυχαίο... )
    Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
    …αν
    Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
    Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:

Pics

Αρχικά δημιουργήθηκε από odt
    Βασικά, κάνε και κανά χιλιόμετρο....σκέψου να στην κλέψουν και να μην την έχεις χαρεί...

Δηλαδή για να καταλάβω, προτιμάς να έχεις τη μηχανή σου χιλιόμετρα μακρυά σου, σε μέρος που είναι πανεύκολο κάποιος να την κλέψει έχοντας ένα χρονικό περιθώριο πάνω από 8 ώρες παρά να την έχεις δίπλα σου να τη βλέπεις? (κι ας αλλάζεις λάδια κάθε 3-4 μήνες...)

Τι να πουν και μερικοί που μένουν στο Περιστέρι και δουλεύουν στην Κάντζα (το παράδειγμα ΔΕΝ είναι τυχαίο... )
    Προαστιακο???
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αγροτικό Μέλος Το avatar του/της anwrimos
    o γαμπρός μου αφήνει παπάκι ευτελούς αξίας (πιάνει δεν πιάνει 100 ευρό έτσι που είναι) καθημερινά στο μετρό, και πριν 2 εβδομάδες του κλέψανε τον αριστερό καθρέφτη!!!!! επίσεις φίλης μου της πήρανε το ποδήλατο!!!! στη θέση σου δεν θα άφηνα μηχανή αν και πολλοί το κάνουν. τώρα το παπάκι ναι μεν δεν κοστίζει μια περιουσία αλλά κάνουμε τη δουλειά μας γύρω-γύρω....
    Καλύτερη η πορεία απο τον προορισμό

Γιάννης

Παιδιά δεν είναι μόνο στο Μετρό η φάση. Πάμε βολτίτσα με τα ΧΤ για σινεμά και μπυρίτσα.
    Μεταμεσονύκτια προβολή στο Mall, αφήνουμε τις ΧΤάρες σε ένα ημίκλειστο πάρκιν με ΠΟΛΛΕΣ μηχανές... Ο φίλος με ΧΤΧ και Ακράπες, εγώ με την καλλονή μου και μαμά.

Τελειώνει η ταινία, καθόμαστε για μπυρίτσα, γυρίζουμε στις μηχανές και είχαν κόψει με κάποιο τρόπο τις Ακράπες του φίλου από τους λαιμούς!

Άσχημο ξενέρωμα... , νεύρα...

ΧΤ660 χωρίς εξατμίσεις... ΜΑΜΑ ΤΑ !!! Έτριβα τ'αυτιά μου να ξενερώσουν απ' τον ήχο...
    Ευτυχώς το ρίξαμε λίγο στο χιούμορ, ότι ελάφρυνε το μηχανάκι κι έτσι

Άσχημη φάση... Τελικά πουθενά δεν είσαι ασφαλής...
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
    Παιδιά δεν είναι μόνο στο Μετρό η φάση. Πάμε βολτίτσα με τα ΧΤ για σινεμά και μπυρίτσα.
    Μεταμεσονύκτια προβολή στο Mall, αφήνουμε τις ΧΤάρες σε ένα ημίκλειστο πάρκιν με ΠΟΛΛΕΣ μηχανές... Ο φίλος με ΧΤΧ και Ακράπες, εγώ με την καλλονή μου και μαμά.

Τελειώνει η ταινία, καθόμαστε για μπυρίτσα, γυρίζουμε στις μηχανές και είχαν κόψει με κάποιο τρόπο τις Ακράπες του φίλου από τους λαιμούς!

ΧΤ660 χωρίς εξατμίσεις... ΜΑΜΑ ΤΑ !!! Έτριβα τ'αυτιά μου να ξενερώσουν απ' τον ήχο...

αν ηταν πλερωτεο το παρκινγκ....μπορεις να ζητησες τα βιντεο απο τις καμερες ασφαλειας...

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked

Μιλάς για το γνωστό motoparking του Mall?
    ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!

Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη

http://www.wingsforlife.com

βολτάδικο μέλος
    Μιας και το φερε η κουβέντα... Κλοπες σε αυτό το παρκινγ του Mall ξέρουμε; Μαζί με το γήπεδο και το μετρό νομίζω είναι τα στάνταρ μέρη που με το που αφήσεις την μηχανή, γυρνάς μετά από κανα 2ωρο το λιγότερο

Αν κ σε αυτές τις περιπτώσεις η τηλεειδοποίηση ίσως φανεί πολύ χρήσιμη!
    ...

Όχι παιδιά, δεν ήταν επί χρήμασι το ρημαδοπάρκιν...
    Και ο συναγερμός του ΧΤΧ δεν χτύπησε...

ΜήτσοςNaked δεν ξέρω ποιό εννοείς (δεν πολυπάω Mall) αλλά ήταν ένας χώρος δεξιά από τις σκάλες που ανεβαίνουμε... Με ΠΑΡΑ πολλές μηχανές μέσα...

Με τι τις έκοψαν τόσο γρήγορα και αθόρυβα ρε πστμ???

Νίντζα έχουν γίνει τα Κ@#$%^&κλεφτρόνια του Κ@#$%^& !!!!
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked
    Όχι παιδιά, δεν ήταν επί χρήμασι το ρημαδοπάρκιν...
    Και ο συναγερμός του ΧΤΧ δεν χτύπησε...

ΜήτσοςNaked δεν ξέρω ποιό εννοείς (δεν πολυπάω Mall) αλλά ήταν ένας χώρος δεξιά από τις σκάλες που ανεβαίνουμε... Με ΠΑΡΑ πολλές μηχανές μέσα...

Με τι τις έκοψαν τόσο γρήγορα και αθόρυβα ρε πστμ???

Νίντζα έχουν γίνει τα Κ@#$%^&κλεφτρόνια του Κ@#$%^& !!!!
    Για το ίδιο μιλάμε. Αυτό που είναι κάτω από τη γέφυρα του Ηλεκτρικού. Δέν είναι επι χρήμασι. Έχει 2-3 κάμερες άν θυμάμαι καλά. Βέβαια δέν καλύπτουν όλο το χώρο οπότε πρέπει να την παρκάρεις σε ακτίνα που να την πιάνει η κάμερα. Απαράδεκτο πάντως, άν και για κλοπή μηχανής(όχι περιφερειακών) δέν έχω ακούσει τίποτα.
    ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!

Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη

http://www.wingsforlife.com

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    εκει στο μετρο του Περιστεριου εχει αρκετα καταστηματα.

ενα ειναι με σιδηρικα, διπλα τυροπιταδικο, παραδιπλα αλλο και 2 περιπτερα, αντικρυστα το ενα απο το αλλο...

πας απλα με την μηχανη σου εκει και αφου εχεις συννενοηθει με καποιον απο αυτους να σου ριχνουν και ενα βλεφαρο επανω, δινοντας τους ενα ευτελες ποσο ..π.χ. 10€ το μηνα.

και την μηχανη σου θα χαρεις, και δεν θα την φορτωνεις χλμ και δεν θα παρεις και του κοσμου τις προστασιες.

πας στον περιπτερα και του λες....το και το ...και τσιμπα και ενα 10αρικακι...
    θα σε μαθει αφου θα γινεται αυτο καθημερινα και θα την παρκαρεις και μπροστα απο το περιπτερο-καταστημα κλπ...
    και μετα απο κανα μηνα του ξαναβαζεις αλλο ενα...

δεν θελει κοπο. θελει τροπο.

Και εγώ, δεν έχω ξανακούσει κρούσμα για το συγκεκριμένο μέρος, ούτε κλοπή ούτε γδύσιμο...
    Και έχω γνωστούς που ξημεροβραδιάζονται με τις μηχανές τους εκεί.

Αλλά όφειλα να μοιραστώ μαζί σας την πολύ κακή εμπειρία με το φιλαράκι...

Κάποιοι λένε για σιδεροπρίονο , άλλοι για τροχό...

XR
    XTR
    XJR

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 02/08/2013, 11:50
  2. Παιδες ερωτηση για κάγκελα στο transalp
    από petridist στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 11/10/2005, 09:20
  3. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 23/12/2003, 10:53
  4. 7 Χρονια Στο Θιβετ!!!
    από Adventure-R στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2003, 10:26
  5. Χαμος στο wild thing!!!!!!!!!!!!!!!!!
    από BIKENEST στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 27/11/2003, 13:09

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF