Ω ρε μάγκα μου βύσμα..!Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
πάντως ο Προκόπιος που μένει δίπλα στο σπίτι μου...![]()
Ω ρε μάγκα μου βύσμα..!Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
πάντως ο Προκόπιος που μένει δίπλα στο σπίτι μου...![]()
έχω φίλε ουτως η αλλως.Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
βγάλτη την κατίνα αλλά πες και όλη την αλήθεια![]()
θα 'θελες να 'χεις τουαλέττα σκύλων δίπλα στο σπίτι σου;![]()
Να ξεκαθαρίσω οτι εκεί που μένει το βύσμα μου δεν είναι αστικό το περιβάλλον με ενα τετραγωνικό πάρκο για καθε 1.000.000 κατοίκους. Αλλα και έτσι να ήτανε μπορούν να κράξουν όλοι οι άλλοι (που έχουν παιδια, ή γουστάρουν να χαμουρευονται στα παρκάκια) αλλα όχι και οι παππαδες. (πλάσματα του θεου ειναι και αυτά)
εσυ φιλαρακι πρόσεχε γιατι αμα λάχει βαζω το βύσμα μου να "ανταλλάξει" το hondaki σου με κανα παραολυμπιακο ακίνητο στον ολυμπο.Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ω ρε μάγκα μου βύσμα..!![]()
![]()
![]()
Έχω φίλους μηχανόβιους που μπορούν πανεύκολα να τον βάλουν στο στόχαστρο καθώς θα διασχίζει την Τσιμισκή..Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
εσυ φιλαρακι πρόσεχε γιατι αμα λάχει βαζω το βύσμα μου να "ανταλλάξει" το hondaki σου με κανα παραολυμπιακο ακίνητο στον ολυμπο.![]()
![]()
![]()
sorry για το χιούμορ σ'ένα θρεντ τέτοιου είδους..![]()
Δεν μπαίνω στην ουσία του συμβάντος, αλλά όταν πέφτουμε εμείς είτε από μαλακία άλλου είτε από μαλακία δική μας, τότε αρχίζουμε όλοι τα "περαστικά, ποτέ ξανά" κι άλλα τέτοια.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση απλά λυπάμαι για αυτά που διαβάζω.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
ειναι απαραδεκτο, σαν αρθρο, να μην αναφερει την τυχη του μοτοσυκλετιστη.
αλλα αυτο ειναι παγια τακτικη των δημοσιογραφων. παρουσιαζουμε οπως θελουμε το συμβαν για να πουλησει εκθειαζοντας την θεση των παπαδων.
αν απλα ηταν παπαδες σε καποια τοπικη ενορια μπορει να μην ειχε γραφτει καν.
ο μοτοσυκλετιστης μπορει να το εχασε απο δικια του μ@λακια, μπορει απο καποιου αλλου (κλεισιμο), ή μπορει να γλιστρησε στους τελειους δρομους που εχουμε.(με την βροχη δεν θελει και πολυ)...
το θεμα ειναι οτι τα "στελεχη" της Εκκλησιας ειναι καλα, και δεν αναφερει πουθενα για το παλικαρι.
εφταιγε δεν εφταιγε...αυτος δεν ειναι ανθρωπος??![]()
αηδια μου προκαλει ολο το θεμα.![]()
ακριβώς έτσι
ο πρώτος που πόσταρε "τόλμησε" να ρωτήσει "τι έγινε ο μοτοσυκλετιστής;"
και τον πιάσανε από τα μούτρα
+1000000000000000Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
ειναι απαραδεκτο, σαν αρθρο, να μην αναφερει την τυχη του μοτοσυκλετιστη.
αλλα αυτο ειναι παγια τακτικη των δημοσιογραφων. παρουσιαζουμε οπως θελουμε το συμβαν για να πουλησει εκθειαζοντας την θεση των παπαδων.
αν απλα ηταν παπαδες σε καποια τοπικη ενορια μπορει να μην ειχε γραφτει καν.
ο μοτοσυκλετιστης μπορει να το εχασε απο δικια του μ@λακια, μπορει απο καποιου αλλου (κλεισιμο), ή μπορει να γλιστρησε στους τελειους δρομους που εχουμε.(με την βροχη δεν θελει και πολυ)...
το θεμα ειναι οτι τα "στελεχη" της Εκκλησιας ειναι καλα, και δεν αναφερει πουθενα για το παλικαρι.
εφταιγε δεν εφταιγε...αυτος δεν ειναι ανθρωπος??![]()
αηδια μου προκαλει ολο το θεμα.![]()
οι παπαδες να ειναι καλα και ο αλλος στα π@π@ρια τους με λιγα λογια...
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Δεν μπαίνω στην ουσία του συμβάντος, αλλά όταν πέφτουμε εμείς είτε από μαλακία άλλου είτε από μαλακία δική μας, τότε αρχίζουμε όλοι τα "περαστικά, ποτέ ξανά" κι άλλα τέτοια.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση απλά λυπάμαι για αυτά που διαβάζω.![]()
![]()
Αδελφια ο Κυριος επελεξε εμας να αποδωσουμε την δικαιοσυνη εμπρακτα με τουμπες εναντιον στον διεφθαρμενο κληρο, το νου σας.
Επιλεξτε χοντρους και ντριγκιντακες.![]()
Πιστευω το παιδι να ειναι καλα.
Το πράγμα έχει ως εξής, διαβάζουμε κάτι και ο καθένας από εμάς φέρνει μια άλλη εικόνα στο μυαλό, κάποιοι θα κάνουν την κίνηση να πουν πρώτοι αυτό που σκέφτηκαν (αυθόρμητα πολλές φορές ίσως, συμβαίνει όμως) κι αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να υπάρξει κι η απάντηση από την πλευρά που προσέγγισε διαφορετικά το θέμα απ'την αρχή. Λογικότατο και δεν υπάρχει λόγος αντιπαράθεσης, δεν είναι δυνατόν να σκεφτόμαστε όλοι το ίδιο την ίδια στιγμή..
Το σίγουρο είναι πως κανένας μας δεν θα ήθελε να έχει χτυπήσει κάποιος απ'τους τρεις ανθρώπους που ενεπλάκησαν στο ατύχημα, υπάρχει ;
![]()
ναι...το 1833...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Ειναι και super γλύστρα εκεί, εκτος κι αν εχουν ρίξει οδόστρωμα.
Mikeeeeeeeee....6 οροφο εεεε???τσουρεκια εχουμε η ναφερω εγω???να μην ανεβωκατεβαινω δηλαδη αδικα....![]()
![]()
α ναι...περαστικα στο παιδι βασικα....γιατι οι παπαδες και την βοηθεια του Θεου θα εχουνε και ολους τους τοπ γιατρους απο πανω τους να τους προσεχουν....
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Αδελφια ο Κυριος επελεξε εμας να αποδωσουμε την δικαιοσυνη εμπρακτα με τουμπες εναντιον στον διεφθαρμενο κληρο, το νου σας.
Επιλεξτε χοντρους και ντριγκιντακες.![]()
Πιστευω το παιδι να ειναι καλα.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
ητανε θεού θελημα αυτο..... δεν έφυγε στη τυχη το παιδι με την μηχανη,,,υπήρχε σκοπός.
![]()
ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΑΙΔΑΡΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ...Κανένας δεν νιάζεται για την κακομοίρα την μηχανή ..Πού ξύστηκε ? Γιά πόσα σύρθηκε ?/ πόσο τραυματίστηκε?/ θέλει βάψιμο? ανταλλακτικά υπάρχουν?/ πόσα λεφτά θα κοστίσει η επισκευή της?Αρχικά δημιουργήθηκε από nickmonstro
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()