Σελίδα 2 από 10 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 139

Θέμα: τροχαιες παρανομιες απο τροχαιους.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της spyroszx
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Τι να σου κάνω λιανά ακριβώς; Βάζει ένα ποστ ο stratoszx για την δήλωση πως έβρεχε τον δρόμο ένανς πρώην τροχαίος κλπ. Για την μαλακία που είπε ο τροχαίος (που σαν πράξη αν την έκανε είναι για κλωτσιές), ρωτάει

Η απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο είναι κακουργηματική πράξη. Η μοναδική περίπτωση που έχει αποδωθεί τέτοια κατηγορία σε τροχαίο ατύχημα ήταν όταν έφυγαν οι μελαμίνες απ΄την καρότσα και σκότωσαν τα 22 παιδιά στα Τέμπη.
    Για να κατηγορήσεις κάποιον με αποδείξεις ότι το νερό προκάλεσε το ατύχημα σου είναι εξαιρετικά δύσκολο εως απίθανο. Το γιατί το φαντάζεσαι νομίζω.

Το παράδειγμα του nktr τι σχέση έχει; Ο nktr πήγε και τους ψάρωσε να μην αδειάζουν τα νερά της πισίνας στο δρόμο. Είχε νομικές προεκτάσεις το θέμα και δεν θυμάμαι;
    αν ειχες την ευχερια να σκεφτεις θα απαντουσες απλα στην ερωτηση μου χωρις σχολεια, που δεν στα ζητησε κανεις. σας ευχαριστω πολυ θα ρωτησω στον συνηγορο του πολιτη. την επομενη φορα αν λεω αν εχεις την δυνατοτητα, απλα μετρα εκλησακια στο Σχιστο δες τις ηληκιες και πες μου αν κανανε κατα την γνωμη σου καιθ οι 60 χρονοι κοντρες. η μαλον μη μου πεις τη γνωμη σου κρατα τη για εσενα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    το καλυτερο ειναι να πας την καταθεση του. αφου αυτη ειναι οκ και δεν ειναι καμια μουφα στον Μακη. (και μην ρωτησεις ποιον Μακη.......ΕΝΑΣ ειναι ο Μακης).

ερευνα καλυτερα το θεμα και μετα (αν εχει ψωμι) το βγαζει αερα και παει και δικαστικα.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από spyroszx
    αν ειχες την ευχερια να σκεφτεις θα απαντουσες απλα στην ερωτηση μου χωρις σχολεια, που δεν στα ζητησε κανεις. σας ευχαριστω πολυ θα ρωτησω στον συνηγορο του πολιτη. την επομενη φορα αν λεω αν εχεις την δυνατοτητα, απλα μετρα εκλησακια στο Σχιστο δες τις ηληκιες και πες μου αν κανανε κατα την γνωμη σου καιθ οι 60 χρονοι κοντρες. η μαλον μη μου πεις τη γνωμη σου κρατα τη για εσενα
    Την γνώμη τη δική μου τη λέω στο φόρουμ όπως έκανες και εσύ. Αν δεν την θέλεις δικαίωμα σου φυσικά. Λυπάμαι πραγματικά για το ατύχημα που είχες, αλλά το αρχικό σου ποστ δεν έλεγε τίποτα τέτοιο και ούτε είπες κάτι για τις συνθήκες.

Την λεωφόρο Σχιστού την γνωρίζω πάρα πολύ καλά καθότι γεννήθηκα και έμενα Κερατσίνι. Όπως σου έγραψα η 1η στροφή είναι χάρος, αλλά δεν είναι μόνο εκεί. Πολλά εκκλησάκια υπάρχουν και στα φανάρια πριν και μετά το νεκροταφείο.
    Κόντρες γίνονται ακόμα όπως γίνονταν συνέχεια απ΄τα παλληκάρια του Περάματος-Κερατσινίου και Αμφιάλης ακόμα και πριν 20φεύγα χρόνια που φτιάχτηκε. Δεν θυμάμαι το όνομα του συμμαθητή μου που σκοτώθηκε με ένα CB750 K, αλλά θυμάμαι ότι έξω απ΄τα σχολεία που έπεσε και πήρε φωτιά η μηχανή, υπήρχε μέχρι πριν λίγα χρόνια λιωμένη άσφαλτος.
    Μακάρι να βρείς το δίκιο σου.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Το παράδειγμα του nktr τι σχέση έχει; Ο nktr πήγε και τους ψάρωσε να μην αδειάζουν τα νερά της πισίνας στο δρόμο. Είχε νομικές προεκτάσεις το θέμα και δεν θυμάμαι;
    Οχι , νομικη προεκταση δεν ειχε γιατι ο μαλακας απ οτι εμαθα συμορφωθηκε byron

Kαλο ειναι ομως να εχουμε στο νου μας οταν δουμε καποιον να αφηνει νερα στην ασφαλτο
    (και δεν μιλαω γιατο ποτισμα μιας γλαστρας) να ΞΕΡΟΥΜΕ
    οτι μπορουμε να κινηθουμε νομικα (μηνυση) εναντιον του.

και αυτο ισχυει απο το καθε τυχαιο καραγκιοζη με πισινα
    μεχρι και... διευθυντη τροχαιας :a31:

(εδω κολλαει και ο ενδεχομενος δολος διοτι γνωριζει τι μπορει να προκαλεσει με την πραξη του αυτη)
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ Το avatar του/της kawasaki ZX-12
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Καθόλου δεν βιάστηκα και άσε τις κίτρινες φίλε.
    Ασχετα με την δυσάρεστη περιπέτεια (λυπάμαι για αυτό) που έχει ο spyroszx, για να κατηγορήσεις κάποιον για κακούργημα χρειάζονται περισσότερα πράγματα απ΄την κατάθεση της υπαρξης νερού, καθώς το νερό είναι κάτι που συναντάμε καθημερινά στους δρόμους.

Εδώ υπάρχει απόφαση του Σ.τ.Ε για απομάκρυνση των διαφημιστικών πινακίδων πλησίων των οδών που αποδεδειγμένα προκαλούν θανατηφόρα ατυχήματα και δεν έχει γίνει τίποτα. Τι λέμε τώρα;

βυρωνα εδω εισαι λαθος!!!!!

ο σπυρος τυχαινει να ειναι φιλος μου και ξερω την ιστορια και τι εχει συμβει δεν εκανε καμια κοντρα και δεν ετρεχε στο συγκεκριμενο σημειο την συγκεκριμενη στιγμη!!!!!!

τα ποτιστηρια που ποτιζουν τα λουλουδια στην νησιδα του σχιστου ποτιζανε τον δρομο, μετα απο τοσα χρονια και δικαστηρια ακομα τα ποτιστηρια ποτιζουνε τον δρομο και οχι τα λουλουδια !!!!!!!!
    χωρις φωτα δεν φαινοτανε οτι ειχε νερα ο δρομος!!!!!(γι αυτο και δεν εχει σχεση αυτο που ειπες με την βροχη)

μολις επεσε ο σπυρος στο συγκεκριμενο σημειο και αφου διελυσε την λεκανη και τα ποδια του
    διπλωσε απο πισω του διερχομενη νταλικα για να μην τον πατησει με αποτελεσμα να γινει μια μεγαλη καραμπολα και αν θυμαμαι καλα ειχε και νεκρους!!!!!!
    οι ιδιοι οι αστυνομικοι που ηρθαν στο συμβαν ειχανε πει πως αυτο με τα νερα ητανε εγκληματικο
    και πως οι υπευθυνοι επρεπε να τιμωρηθουν!!!!!!!

2 χρονια σε ενα κρεβατι και τοσα χειρουργεια και καποιοι μενουν ατιμωρητοι γιατι το συμβαν εγινε απο μαλακια καποιου και οχι τυχαια!!!!!!απο τυχη δεν εχασε το ποδι του!!!!!

ενα παιδι που εχει φαει τα χρονια του στις πιστες!!!!!!

Μανιβελάτο μέλος
    Παιδιά αυτό που σας λέει ο Βύρωνας δεν είναι ότι φταίει το παιδί(που ελπίζω τώρα να μην έχει κανένα κουσούρι), ούτε ότι αυτό που πέρασε δεν ήταν ένας γολογθάς, ούτε ότι ήταν σωστή κίνηση από πλευράς της τροχαίας(ηλίθια ήταν και εγκληματική).. Σας λέει πολύ απλά ότι δεν μπορεί να σταθεί τέτοια κατηγορία.-

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kawasaki ZX-12
    ενα παιδι που εχει φαει τα χρονια του στις πιστες!!!!!!
    Ρε παιδιά, απάντησα για τις κατηγορίες που θέλει να αποδώσει στην μαλακία που ειπώθηκε απ΄τον τροχαίο. Το 1ο ποστ αυτό έλεγε. Ούτε ατυχήματα ούτε αν συμμετείχε σε κόντρες ή όχι. Κόντρες γίνονταν και γίνονται και το ξέρω καλά. Δεν είναι κατάσταση Βούτας, αλλά η γρήγορη λύση των γρήγορων με αυτοκίνητα και μηχανάκια.

Λυπάμαι πραγματικά για ότι συνέβη στο παιδί. Αυτό που είπα είναι ότι αυτός ο γαμημένος δρόμος τουλάχιστον μέχρι τα φανάρια του στρατοπέδου είναι τόσο επικίνδυνος που δεν χρειάζεται νερά για να σκοτώσει κόσμο. Γιατί?
    Κακοσχεδιασμένη η στροφή στο ανέβα που σε πετάει και γεμάτη λακούβες. Η ίδια στροφή στο κατέβασμα κλείνει σε δύο λωρίδες στην έξοδο και είναι και τυφλή.
    Το Κυριακάτικο παζάρι αφήνει τόνους σκουπίδια που με τον αέρα και την βροχή καταλήγουν στον δρόμο (και δεν καθαρίζεται και καλά εώς καθόλου στα parking).
    Από τότε που συνέδεσαν το σχιστό με τον χώρο των container του ικονίου, οι χιλιάδες νταλίκες που περνάνε έχουν δημιουργήσει άπειρα σαμάρια.
    Τα εργοτάξια που μαζεύουν παλιοσίδερα αφήνουν σκουπίδια και γρέζια στην άσφαλτο.

Προφανώς οι δεκάδες άνθρωποι που έχουν χαθεί εκεί δεν έκαναν κόντρες. Το θέμα είναι ότι αυτός ο δρόμος που περιέγραψα είναι ανοιχτός στην κυκλοφορία και δεν έχει ανοίξει ρουθούνι τόσα χρόνια.
    Μακάρι να βρεθει άκρη παίδες. Λυπάμαι που παρερμηνεύτηκε το αρχικό μου ποστ.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Για να πάς σε δικαστήριο Σπύρο θα πρέπει να αποδείξεις ...........

1) Ότι το ατύχημά σου οφείλεται στα νερά του δρόμου και όχι α) σε υπερβολική ταχύτητα, β) σε φθαρμένα ελαστικά, γ) σε κηλίδα λαδιού ή πετρελαίου κ.ο.κ. όπως οι συνήγοροί του θα σου ζητήσουν ............

2) Ότι το βράδυ εκείνο ο τύπος αυτός είχε διατάξει να ρίξουν νερά !!!
    3) Ότι η διαταγή του έγινε πράξη
    και
    4) Ότι τα νερά που ήτανε στο οδόστρωμα δεν ήταν εκεί από άλλη αιτία όπως ξέπλυμα οδοστρώματος από χώματα, από πότισμα των φυτών στην νησίδα ή από την προηγούμενη βροχή !!!
    Και ότι άλλο γεννήσει το μυαλό τους ...........

Προς θεού δεν σου λέω μην το κάνεις αλλά σε προετοιμάζω για το τι θα πρέπει να περιμένεις .........
    Αν την ξεκινήσεις την δουλειά έχεις τον αμέριστο σεβασμό μου και τις ευχές μου για ότι καλύτερο .....
    Καλό κουράγιο !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Για να πάς σε δικαστήριο Σπύρο θα πρέπει να αποδείξεις ...........

1) Ότι το ατύχημά σου οφείλεται στα νερά του δρόμου και όχι α) σε υπερβολική ταχύτητα, β) σε φθαρμένα ελαστικά, γ) σε κηλίδα λαδιού ή πετρελαίου κ.ο.κ. όπως οι συνήγοροί του θα σου ζητήσουν ............

2) Ότι το βράδυ εκείνο ο τύπος αυτός είχε διατάξει να ρίξουν νερά !!!
    3) Ότι η διαταγή του έγινε πράξη
    και
    4) Ότι τα νερά που ήτανε στο οδόστρωμα δεν ήταν εκεί από άλλη αιτία όπως ξέπλυμα οδοστρώματος από χώματα, από πότισμα των φυτών στην νησίδα ή από την προηγούμενη βροχή !!!
    Και ότι άλλο γεννήσει το μυαλό τους ...........

Προς θεού δεν σου λέω μην το κάνεις αλλά σε προετοιμάζω για το τι θα πρέπει να περιμένεις .........
    Αν την ξεκινήσεις την δουλειά έχεις τον αμέριστο σεβασμό μου και τις ευχές μου για ότι καλύτερο .....
    Καλό κουράγιο !!!

εχει δικαιωθει στο δικαστηριο ο σπυρος!!!!!!!

αυτη η ιστορια ειναι απο 2002
    στο ποινικο κερδισε και τωρα ηταν στο αστικο που και σε αυτο το πιθανοτερο ηταν να κερδισει αυτο που καταλαβα εγω οτι τον εξοργισε ηταν οτι ο διοικητης της τροχαιας που κατεθεσε ως μαρτυρας ειπε οτι τα νερα και τα φωτα ηταν εκει που ηταν σβηστα για να αποτρεψουν αυτους που κανουν κοντρες στο σχιστο!!!!!!!!!

τον δικαιολογω γιατι εκατσε 2 χρονια καθηλωμενος στο κρεβατι με απειρη ταλαιπωρια χαμενο χρονο το χρημα το βαζω σε τελευταια μοιρα και ερχεται καποιος να υπερασπιστει τον κατηγορουμενο λεγοντας με λιγα λογια οτι αυτο που του συνεβη ηταν γιατι καποιος σκεφτηκε πως θα σταματησουν οι κοντρες στο σχιστο?ας βρεξουμε το δρομο και ας σβησουμε και τα φωτα και βλεπουμε!!!!!

και κατι αλλο ο νταλικιερηςπου κατεθεσε ως μαρτυρας για τον σπυρο ειπε οτι το παιδι ηταν μπροστα του και οχι απλα δεν ετρεχε αλλα οτι πηγαινανε και μαζι καποια στιγμη και ειδε το ολο σκηνικο πως εγινε!!!αυτο το λεω για καποιους που μπορει να νομιζουν οτι εκανε κοντρα!!!!!

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    το καλυτερο ειναι να πας την καταθεση του. αφου αυτη ειναι οκ και δεν ειναι καμια μουφα στον Μακη. (και μην ρωτησεις ποιον Μακη.......ΕΝΑΣ ειναι ο Μακης).

ερευνα καλυτερα το θεμα και μετα (αν εχει ψωμι) το βγαζει αερα και παει και δικαστικα.
    Αυτος ο Μακης που λες ειναι δικηγορος?
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    εχει δικαιωθει στο δικαστηριο ο σπυρος!!!!!!!
    Πολύ με ευχαριστεί αυτό !!!
    Μένει να αποδείξει τώρα ότι ο π@π@ρ@ς έδωσε την εντολή για να στοιχειοθετήσει την κατηγορία εναντίον του ......

αυτη η ιστορια ειναι απο 2002
    στο ποινικο κερδισε και τωρα ηταν στο αστικο που και σε αυτο το πιθανοτερο ηταν να κερδισει αυτο που καταλαβα εγω οτι τον εξοργισε ηταν οτι ο διοικητης της τροχαιας που κατεθεσε ως μαρτυρας ειπε οτι τα νερα και τα φωτα ηταν εκει που ηταν σβηστα για να αποτρεψουν αυτους που κανουν κοντρες στο σχιστο!!!!!!!!!
    Όλους μας εξοργίζουν τέτοιες πρακτικές !!!

τον δικαιολογω γιατι εκατσε 2 χρονια καθηλωμενος στο κρεβατι με απειρη ταλαιπωρια χαμενο χρονο το χρημα το βαζω σε τελευταια μοιρα και ερχεται καποιος να υπερασπιστει τον κατηγορουμενο λεγοντας με λιγα λογια οτι αυτο που του συνεβη ηταν γιατι καποιος σκεφτηκε πως θα σταματησουν οι κοντρες στο σχιστο?ας βρεξουμε το δρομο και ας σβησουμε και τα φωτα και βλεπουμε!!!!!
    Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να το ν δικαιολογήσει κάποιος για το αυτονόητο !!!
    Όσο για τα φώτα και το νερό .............. "Οι ηλίθιοι είναι αήττητοι !!!"

και κατι αλλο ο νταλικιερηςπου κατεθεσε ως μαρτυρας για τον σπυρο ειπε οτι το παιδι ηταν μπροστα του και οχι απλα δεν ετρεχε αλλα οτι πηγαινανε και μαζι καποια στιγμη και ειδε το ολο σκηνικο πως εγινε!!!αυτο το λεω για καποιους που μπορει να νομιζουν οτι εκανε κοντρα!!!!!
    Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος να το νομίζει .......

και μετά σου λέει έχουμε λειψυδρία...

Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
    Καλά δεν έριξε και λάδια με πρόκες στον δρόμο. Όποιος πήγαινε κανονικά δεν θα το καταλάβαινε καν. Όποιος πάει για κόντρες σε δημόσιους δρόμους, το κάνει με όσα ρίσκα ακολουθούν και αν του γίνει μαλακία, καλά να πάθει.
    αυτό το αφήσατε ασχολίαστο βλέπω....

αμα σε βρίσω, θα έχει νόημα άραγε?
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    αυτό το αφήσατε ασχολίαστο βλέπω....

αμα σε βρίσω, θα έχει νόημα άραγε?
    παπ εχεις δικιο γι αυτο εγραψα αυτο......

αλλα επρεπε να το κανω παραθεση να το δει μπας και το σβησει !!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της spyroszx
    η ιστορια ειναι μεγαλη και θα γραφω πολυ ωρα οποτε δεν εχει νοημα. για να φτασουμε στο αποτελεσμα και να μην το μακραινουμε, εχει γινει το ποινικο εχει κριθει ο ενοχος και τωρα στο αστικο παρουσιασαν εναν μαρτυρα ,που δηλωσε οπως προειπα, προην διοικητης τροχαιας και νην εμπειρογνωμον-πραγματογνωμον και ειπε , κατοπιν αυτοψια [μετα απο 6 χρονια εκανε την αυτοψια]οτι το μηχανακι που ειχα[ΖΧ9 2001]ειναι μηχανη παντως καιρου και συνθηκων και οτι αυτες οι μηχανες ειναι ψηλες 1,15 εκ με τραχτερωτα λαστιχα για λασπες και χωματα,και μετα αυτο για τα νερα. δεν κανω πλακα ουτε τα μεγαλοποιω οποιος θελει μπορω να του δωσω να διαβασει την επισημη καταθεση του

Σελίδα 2 από 10 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 16:14
  2. Απο Σημερα.................
    από sozos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 08:16
  3. Μία moto-βόλτα από το πουθενά…
    από superfour στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 02:10