αν ειχες την ευχερια να σκεφτεις θα απαντουσες απλα στην ερωτηση μου χωρις σχολεια, που δεν στα ζητησε κανεις. σας ευχαριστω πολυ θα ρωτησω στον συνηγορο του πολιτη. την επομενη φορα αν λεω αν εχεις την δυνατοτητα, απλα μετρα εκλησακια στο Σχιστο δες τις ηληκιες και πες μου αν κανανε κατα την γνωμη σου καιθ οι 60 χρονοι κοντρες. η μαλον μη μου πεις τη γνωμη σου κρατα τη για εσεναΑρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Τι να σου κάνω λιανά ακριβώς; Βάζει ένα ποστ ο stratoszx για την δήλωση πως έβρεχε τον δρόμο ένανς πρώην τροχαίος κλπ. Για την μαλακία που είπε ο τροχαίος (που σαν πράξη αν την έκανε είναι για κλωτσιές), ρωτάει
Η απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο είναι κακουργηματική πράξη. Η μοναδική περίπτωση που έχει αποδωθεί τέτοια κατηγορία σε τροχαίο ατύχημα ήταν όταν έφυγαν οι μελαμίνες απ΄την καρότσα και σκότωσαν τα 22 παιδιά στα Τέμπη.
Για να κατηγορήσεις κάποιον με αποδείξεις ότι το νερό προκάλεσε το ατύχημα σου είναι εξαιρετικά δύσκολο εως απίθανο. Το γιατί το φαντάζεσαι νομίζω.
Το παράδειγμα του nktr τι σχέση έχει; Ο nktr πήγε και τους ψάρωσε να μην αδειάζουν τα νερά της πισίνας στο δρόμο. Είχε νομικές προεκτάσεις το θέμα και δεν θυμάμαι;