Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 40

Θέμα: τσοπερακι για πρωταρη...

Αρχικά δημιουργήθηκε από bihlas87
    γιατι ρε παιδια με ριχνετε ετσι? μια χαρα μηχανακι δεν ειναι για αρχη? οικονομικη κριση εχουμε...
    αληθεια ποσο περιπου καινε?
    Δεν χρειάζεται να πέφτεις χαβαλές να γίνεται, να είσαι σίγουρος πως μόλις καταλήξεις στη δεσποινίδα που θα σε οδηγεί στα καινούργια για σένα μονοπάτια θα ανεβαίνεις σε κάθε σας χιλιόμετρο όλο και πιο πολύ !

Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
    ΠΟΝΑΩ ΓΜΤ
    Δεν έβαλες μαστίγια στο ΧΧ !;!;!;!

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bihlas87
    γιατι ρε παιδια με ριχνετε ετσι? μια χαρα μηχανακι δεν ειναι για αρχη? οικονομικη κριση εχουμε...
    αληθεια ποσο περιπου καινε?
    Οχι δεν ειναι μια χαρά μηχανάκι για αρχή.
    Ειναι όπως ολα τα ψευδοτσόπερ της κατηγορίας, χαμηλά, σχετικά μακριά και δεν ειναι ευκολοδήγητα.
    Ευκολοδήγητα και κατάλληλα για να μαθεις να οδηγείς ειναι τα μικρά street, τα μικρά on off κλπ.

Τωρα εσένα σου αρέσει το στύλ, αλλά να ξέρεις οτι απο ευκολία στην οδήγηση, οδική συμπεριφορά, αλλά και άνεση ειναι τα χειρότερα.
    Επίσης το 400 ειναι ιδιο με το 600 αλλά ηταν εισαγωγής απο Ιαπωνία και ειναι πιθανόν να μην βρίσκεις ανταλλακτικά.
    Ψαξτο πριν αγοράσεις.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Δεν έβαλες μαστίγια στο ΧΧ !;!;!;!

Τα εβγαλα γιατι μου χτυπoυσαν τα κωλομέρια!!!

Τα εβγαλα γιατι μου χτυπυσαν τα κωλομέρια!!!
    Καλά έκανες Μένιο, το λάθος αξεσουάρ στη λάθος μηχανή δεν μπορεί παρά να έχει και λάθος αποτελέσματα (εγώ δεν θά'χα πρόβλημα με αυτό πάντως)

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Οχι δεν ειναι μια χαρά μηχανάκι για αρχή. Ειναι όπως ολα τα ψευδοτσόπερ της κατηγορίας, χαμηλά, σχετικά μακριά και δεν ειναι ευκολοδήγητα.

Παντως το Virago που ειναι χαμηλο και σχετικα μακρυ ειναι απο τα πιο ευκολα μηχανακια που εχω καβαλησει.

Πραγματικα ευκολοδηγητο και σελλιτσα πολυθρονα

Οικονομική κρίση και κουραφέξαλα, πάρε το αυθεντικό να γουστάρεις για τα επόμενα τριάντα χρόνια. 300 κιλά σίδερο και να το βαρεθείς το δίνεις παλιοσίδερα και πλούτισες. Ξέρεις πόσο θα έχει το σίδερο το κιλό σε τριάντα χρόνια?

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	95_1200.jpg 
Προβολές:	213 
Μέγεθος:	49,4 KB 
ID:	149047

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Οχι δεν ειναι μια χαρά μηχανάκι για αρχή. Ειναι όπως ολα τα ψευδοτσόπερ της κατηγορίας, χαμηλά, σχετικά μακριά και δεν ειναι ευκολοδήγητα.

Παντως το Virago που ειναι χαμηλο και σχετικα μακρυ ειναι απο τα πιο ευκολα μηχανακια που εχω καβαλησει.

Πραγματικα ευκολοδηγητο και σελλιτσα πολυθρονα
    Mπορεί να σου φάνηκε ευκολο αν καβαλάς SS, GT, Mega On off κλπ.

Εδω μιλάμε για κάποιον που εχει καβαλήσει μόνο παπί.

Απο κανονικά μηχανάκια ειναι χειρότερα. Και πως να μην είναι, οταν εχει μοχλούς τιμονιου γειά σας, και μαρσπιέ τόσο μπροστά.
    Ισως όμως να ειναι ευκολα αν εισαι πολύ κοντός η αν δεν ειχες καβαλήσει κανονική μοτοσυκλέτα μεχρι τότε.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Mπορεί να σου φάνηκε ευκολο αν καβαλάς SS, GT, Mega On off κλπ.

Εδω μιλάμε για κάποιον που εχει καβαλήσει μόνο παπί.

Απο κανονικά μηχανάκια ειναι χειρότερα. Και πως να μην είναι, οταν εχει μοχλούς τιμονιου γειά σας, και μαρσπιέ τόσο μπροστά.
    Ισως όμως να ειναι ευκολα αν εισαι πολύ κοντός η αν δεν ειχες καβαλήσει κανονική μοτοσυκλέτα μεχρι τότε.

+1000
    Το καλύτερο ξεπάστρεμα της μέσης, πόδια πολύ μπροστά και πλάτη χωρίς στήριξη, γι αυτό και οι τσοπεράδες πίνουν σαν νεροφίδες, για να ξεχνούν τον πόνο τους.

για vulcan και intruder γνωμες? ειμαι ροκας ρε γμτ τι να κανω...

Μανιβελάτο μέλος
    METANOEITE METANOHΣΕ ΦΙΛΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ

Μετά από 1,5 χρόνο που οδηγάω ένα ψευτοεντουράκι και ένα μικρό στρεετάκι προσπάθησα να οδηγήσω μία μέρα ένα marauder 125 ενός φίλου.. ούτε 10 μέτρα δεν μπορεσα να πάω.. Δεν στρίβει, τρισάθλια θέση οδήγησης.. πιο άβολο πράγμα γενικά δεν υπάρχει.. απορώ τι τους βρίσκετε..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
    METANOEITE METANOHΣΕ ΦΙΛΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ

Μετά από 1,5 χρόνο που οδηγάω ένα ψευτοεντουράκι και ένα μικρό στρεετάκι προσπάθησα να οδηγήσω μία μέρα ένα marauder 125 ενός φίλου.. ούτε 10 μέτρα δεν μπορεσα να πάω.. Δεν στρίβει, τρισάθλια θέση οδήγησης.. πιο άβολο πράγμα γενικά δεν υπάρχει.. απορώ τι τους βρίσκετε..

+250.

'
    αλλαξε γνωμη πριν να ειναι αργα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
    +1000
    Το καλύτερο ξεπάστρεμα της μέσης, πόδια πολύ μπροστά και πλάτη χωρίς στήριξη, γι αυτό και οι τσοπεράδες πίνουν σαν νεροφίδες, για να ξεχνούν τον πόνο τους.
    Ωχ! Αυτή την εκδοχή δεν την ήξερα!

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από bihlas87
    [B]για vulcan και intruder γνωμες?

φιλε μου εγω εχω ενα intruder 800 που ηταν του πατερα μου αλλα για διαφορους λογους δεν το οδηγει, αρκετα καλο για την κατηγορια του και πιστευω πως με λιγες αλλαγες γινεται ομορφο, πχ : αλλαγει τιμονιου, σκαψιμο σελας, εξατμισουλες.... δεν καιει πολυ, πας πορεια 130-140 km χωρις προβλημα και η τελικη του αγγιζει 170-180 km. το εχουμε απο το 1997 αλλα ειναι μοντελο 1993-4 και με 30000 km στο κοντερ μονο βενζινη και σερβις. αλλα πριν κανεις μια τετοια αγορα πρεπει να σκευτεις οτι αν εισαι 'ψιρας' θα περασεις πολλες ωρες γυαλιζοντας νικελ και οτι ειναι μηχανη για βολτα οχι για να μπαινεις σε στροφες και να κανεις μ@λ@λιες.

Επειδή τώρα κόζαρα το θέμα να ρωτήσω κάτι ;;;;;;

Χωρίς να θέλω σε καμία περίπτωση να προσβάλλω τις πεποιθήσεις των εκλεκτών συνδαιτυμόνων του φλόρουμ μας .... (μην πεταχτεί αυτή η πουτάνα ο Oldman και διακόψει τον ειρμό θα του πιω το αίμα )

Ρωτάω λοιπόν ...

Τι σχέση έχει η Virago , η Steed , η Shadow , η Magna το Intruder με Τσοπεριές ;;;

Εγώ πάντα νόμιζα ότι την τσοπεριά την έφτιαχνα μόνος μου ..

βούταγα ένα πλαίσιο και ένα μοτέρ (όσο πιο θορυβώδες και μπάσο και αργό τόσο καλύτερα ) ....

- τα έχωνα στη καβάτζα

μετά έβρισκα 2 fishtail εξατμίσεις - αν δεν είχα έκοβα 2 νεροσωλήνες σκέτους και τους βούταγα στη νικελομπανιέρα

- τα έχωνα και αυτά στη καβάτζα

μετά έβρισκα ένα τιμόνι σαν αυτό που κρέμονται τα ζώα στο "Γορίλες στην ομίχλη" - το λεγόμενο και apehanger

- το καβάτζωνα κι αυτό

τέλος το πιο βασικό πάρτ μαζί με το τιμόνι ήταν το μπροστινό ... με 2 δίσκους , με ένα δίσκο , χωρίς καθόλου δίσκο ένα ήταν το κρίσιμο θέμα και ο βασικός στόχος ....

να βλέπουν οι άλλοι την μπροστινή ροδίτσα να παρκάρει Δευτέρα βράδυ στο μαγαζί και εγώ να φτάνω στη μπάρα να κοζάρω το μωρό την Πέμπτη ...

(στη καβάτζα και αυτό ... )

Μετά αφού είχα μαζέψει όλα τα υλικά για τη φάση έπεφτε σύρμα σε δυο τρεις αυτοκόλλητους να παίξουμε μπάλα .... ο ένας έφερνε τις μπύρες , ο άλλος τα εργαλεία , και το πιο ρεμάλι τη πάρτη του και μόνο

Κοπανάς στο βυνιλιογραμμόφωνο το πιο κλασικό κομμάτι για να αρχίσεις τη μόντα ...

(και δεν είναι άλλο από το master of the universe των Hawkwind ... )

όταν το εργαλείο ήταν έτοιμο έσκαγες με τους αυτοκόλλητους στο σφαιριστήριο (sic) με ύφος "με θυμάσαι ρε πούστη" , κατεβαζες ένα μπουκάλι μπουρμπόν μόνο σου και αφού νταγκλάριζες για τα καλά ανέβαινες στο θηρίο , κρεμόσουν από το τιμόνι και

(και αυτός είναι ο μόνος λόγος που υπήρχαν τα apehangers - για να μην κάνεις πολλές άσκοπες κινήσεις - σε τελική μετά από ένα μπουκάλι ποιός το γαμάει το ΚάουντερΣτίερινγκ ... )

κοπάναγες μια μανιβελιά (μίζες ιζ φορ πούσις ) κοίταζες γύρω με ύφος ναυαγίου και αλεμάω ....

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. xt660x για πρωταρη
    από rcc στο forum Yamaha XT series
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 29/12/2009, 19:24
  2. Για πάμε να γελάσουμε λίγο.....!
    από bikersonly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 15:50
  3. Τι προτεινετε για πρωταρη??
    από Ματθαιος στο forum Off topic