Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 31

Θέμα: Λάστιχα για ον-οφ.. ΑΝΑΚΕΕ πάλι??

Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
    Pirelli Scorpion Trail, ασφάλτινα. Φορεμένα σε ΤΑ650. Εχουν κάνει μόνο 5000χλμ μέχρι τώρα, αλλά είναι ωραία λάστιχα για την πόλη και ζεσταίνονται γρήγορα.
    Θα συμφωνήσω.....

τα ανακεε ηταν αθλια στο GS1100 μου (ισως λογω βαρους ομως) γλυστρουσαν πολυ και αλλαχθηκαν σε 3000.χλμ

Τα εχω στην ακρη εαν τα θελει κανεις....50 ευρω (110/80 R 19 59 H - 150/70 R 17 69 H Tubeless)

in standby mode Το avatar του/της liakaros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Αν δεν απατώμαι δεν πρέπει να βγαίνει σε 120άρι Ηλία...:smilea:
    Καλα το λες...

μονο κατι trailmax ειδα και εχει σε τετοιες διαστασεις τα οποια ειναι για χρηση 50/50

Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
    Pirelli Scorpion Trail, ασφάλτινα. Φορεμένα σε ΤΑ650. Εχουν κάνει μόνο 5000χλμ μέχρι τώρα, αλλά είναι ωραία λάστιχα για την πόλη και ζεσταίνονται γρήγορα.
    στο πέγκασο πάντως γλυστράνε ανελέητα... στην αρχή ήταν καλά (σχετικά), δλδ όπως λες εκεί μεχρι περίπου 5000 χλμ. Δεν θυμάμαι να ένιωθα ανασφάλεια τότε με τα λάστιχα.

Εδω και καιρό όμως, ουσιαστικά αφου κλείσανε χρόνο (περίπου) και 11-12.000 χλμ, είναι απλά απαράδεκτα... εντός και εκτός πόλης.

και ο θουβου τα ίδια φοράει και νομίζω θα συμφωνήσει

edit: διορθώνω, δεν φοράει τα scorpion trail, είναι scorpion s/t

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    στο πέγκασο πάντως γλυστράνε ανελέητα... στην αρχή ήταν καλά (σχετικά), δλδ όπως λες εκεί μεχρι περίπου 5000 χλμ. Δεν θυμάμαι να ένιωθα ανασφάλεια τότε με τα λάστιχα.

Εδω και καιρό όμως, ουσιαστικά αφου κλείσανε χρόνο (περίπου) και 11-12.000 χλμ, είναι απλά απαράδεκτα... εντός και εκτός πόλης.

.
    safety doesn't happen by accident

ανακεε +++

+1
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

Παλαιό μέλος Το avatar του/της harlek

Μη μπερδεύεις τα Pirelli Scorpion 90 S/T που φοράει ο Πήγασος με το νέο Pirelli Scorpion Trail. Τελείως άλλο λάστιχο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από harlek
    Μη μπερδεύεις τα Pirelli Scorpion 90 S/T που φοράει ο Πήγασος με το νέο Pirelli Scorpion Trail. Τελείως άλλο λάστιχο.
    έχεις δίκιο, ειναι s/t. Διόρθωσα το ποστ μου παραπάνω

thnx

Πολλά τα χρόνια... Το avatar του/της Antwnis
    Thanks για τις απαντήσεις σας κύριοι...
    Δεν ήξερα ότι έχει βγεί ΑΝΑΚΕΕ ΙΙ . . . . .
    Σε σχεδίαση φαίνεται ίδιο, έχει διαφορές άραγε στο σκελετο και στη σύσταση της γόμας?
    Τάχει δοκιμάσει κανεις?
    Τα TURANCE ειναι καλα αλλα σκληρά λάστιχα και αργούν να ζεσταθούν από τις εμπειρίες που έχω ακούσει. Και όπως είπα, κανς συχνά αποστάσεις των 2- 5 χλμ μέσα στην πόλη..
    Τα ΠΙΡΕΛΛΙ, γενικά σαν λάστιχα σε προηγούμενο μηχανάκι αλλα και σε αυτοκίνητα που τα είχα στο παρελθόν, έχω παρατηρήσει (και μοθ το έχει επιβεβαιώσει πολύς κόσμος) ότι ενώ τον πρώτο περίπου χρόνο είναι μια χαρά, από κεί και μετά σκληραίνουν και γίνονται έως και επικύνδυνα.
    Βέβαια, η τεχνολογία τουσ όλο και εξελίσεται αλλα μου έχει μέινει μια προκατάληψη.
    Και η μηχανή δεν είναι αυτοκίνητο να συμβιβαστεις, άμα γλιστράει, πρέπει να τα τα αλλάξεις.
    Τα DUNLOP609? τάχει φορεμένα κανείς καιρο?
    Όλα είναι έτσι, μέχρι να αποδειχθεί ότι είναι αλλιώς! :a39:

Φίλε Αντώνη, απ' ότι ξέρω, ΚΑΝΕΝΑ λάστιχο δεν προλαβαίνει να ζεσταθεί σε 2-5 χλμ μέσα στην πόλη. Εκτός αν πλακωθείς στα οκτάρια !!
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Πολλά τα χρόνια... Το avatar του/της Antwnis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
    Φίλε Αντώνη, απ' ότι ξέρω, ΚΑΝΕΝΑ λάστιχο δεν προλαβαίνει να ζεσταθεί σε 2-5 χλμ μέσα στην πόλη. Εκτός αν πλακωθείς στα οκτάρια !!
    Φίλε Μπίλυ, όντως στα 2 χλμ δύσκολο να ζεστα8ει χωρίς 8 ρια οπως λές, αλλα γενικά στην πόλη με το σταμάτα ξεκίνα, άν έχει μποτιλιάρισμα κανένα δεν φτάνει εύκολα σε ιδανική θερμοκρασία ιδίως το χειμώνα.
    Όπως και νάχει όμως, ένα λάστιχο που ζεσταίνεται γρήγορα είναι πολύ πιο κατάλληλο για συνθήκες πόλης, γιαυτό άλλωστε και το έθεσα.
    Μμμ.. Απότι κατάλαβα δεν υπάρχει συνάδελφος που νάχει δοκιμάσει τα ΑΝΑΚΕΕ2 να μας πεί τις εντυπώσεις του...
    Όλα είναι έτσι, μέχρι να αποδειχθεί ότι είναι αλλιώς! :a39:

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    κι εγω για τα PIRELLI SCORPIO θα πηγαινα (εδω σκεφτομαι να τα βαλω στο STREETακι μου) οσο για τα BRIDGESTONE ολΑ της εταιρειας αυτης ζεσταινονται δυσκολα ...οποτε αν εισαι καλομαθημενος απο ANAKEE...
    Accipere quam facere praestat injuriam

λοιπον...
    στο ΤΑ εβαλα πριν 4000 χιλ τα pirelli scorpion trail.στην ασφαλτο ειναι απιστευτα,κρατανε κ εχουν γρηγορη κορονα.δεν ξερω σε ενα χρονο τι θα λενε αλλα αν μεσα σε αυτο το διαστημα (12000 μεσον ορο) συμπεριφερονται σωστα θα εχω κανει αποσβεση χρηματων κ συνεπως μια καλη επιλογη.
    μειονεκτημα..ειναι ενα λαστιχο αυστηρα για ασφαλτο.ΤΟ ΧΩΜΑ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ!!!
    σε βρεγμενο δεν ξερω ακομα...

Στα δικα μας τωρα...
    οτι αφορα το ΤΕΝΕΡΕ μιας κ εχω κ απο αυτο ενα τεμαχιο θα πω το εξης..
    εδω κ τρεις συνεχομενες αλλαγες βαζω sahara.ζεστενονται γρηγορα κ κανουν για χωμα.μειονεκτημα η γρηγορη φθορα (10000 χιλ) λογω μαλακης γομας.τα προτεινω ανεπιφυλακτα

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Αν και πάει καιρός που πούλησα το Transalp πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχω άποψη για τα ελαστικά που βγήκαν πρόσφατα, άλλη μια ψήφος από μένα στα Anakee, ξέρουμε κι οι δυο τι λαστιχάρες είναι !

είχα ΤΑ...ΑΝΑΚΕΕ και ξερό ψωμί!
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Παλαιο τόμαρο
    oui... scorpion trail...
    12000 χλμ...
    άψογη συμπεριφορά στο εξωτερικό για 8000 χιλιόμετρα... στενά και με μεγάλα περιθώρια κλίσης...
    εδω τρελή ανασφάλεια γενικά.
    με την εδω άσφαλτο γλυστράει πολύ πιο εύκολα από οτιδήποτε άλλο έχω βάλει ακόμα και σε μισό άνοιγμα του γκαζιού. Ξαναλέω μιλάμε για το λάστιχο σε σχέση με την ποιότητα της ασφάλτου, αλλά εδω μένω, τι να κάνουμε.
    γης μαδιαμ...

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. XT660X και νεα λαστιχα (ον-οφ)>help
    από makocer στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 21/10/2006, 20:35
  2. Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 24/03/2004, 19:31
  3. λαστιχα για cbr400-RR
    από PALADIN στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2