KANEΙΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕLLADA ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΛΟΓΑ![]()
KANEΙΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕLLADA ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΛΟΓΑ![]()
κατ'αρχην εχεις postαρει 3 διαφορετικα μηχανακια.......
το πρωτο.................σαν το κανονικο 1100 μου φερνει...............
το δευτερο............ειναι το 50th anniversary (οπως ειπε και ο DIMst)
και το τριτο.............σαν να γραφει cbx και οχι cbr......ασε που φαινεται οτι ακομα ειναι σχεδιο...........και πολυ απεχει απο τον τελικο σχεδιασμο................ποσο μαλλον απο την παραγωγη................
ελληνιστι πρεπει να περασουν ΠΟΛΛΑ χρονια για να δουμε κατι τετοιο σε παραγωγη αλλα και σε Ελλαδα!!
χαιρετισμους!![]()
Δεν υπάρχει XX1200 πουθενά στον κόσμο πλήν της περιορισμένης έκδοσης.
ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΕΠΕΤΕΙΑΚΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ HONDA ΕΛΒΕΤΙΑΣ.
ΤΟ CBR 1200 XX ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΙΛΑΝΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ CBRWORLD.NET.
ΑΜΑ ΓΡΑΦΕΙ ΜΑΛ....ΕΣ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΠΛΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ CBR 1200 XX ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ VFR 1200.
Αν δεν είναι ειδήσεις από δικό σου ρεπορτάζ (Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΕΠΕΤΕΙΑΚΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ HONDA ΕΛΒΕΤΙΑΣ.
ΤΟ CBR 1200 XX ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΙΛΑΝΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ CBRWORLD.NET.
ΑΜΑ ΓΡΑΦΕΙ ΜΑΛ....ΕΣ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΠΛΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ CBR 1200 XX ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ VFR 1200.![]()
) τότε βάζε και από που τα βρίσκεις για να μην χάνεις το δίκιο σου... Όσο για το VFR1200 άσε.... είναι και αυτό ράδιο αρβύλα (Νο 44) εδώ και πολύ καιρό.....
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ
ΡΟΠΗ 9.6/8000
9.6;Κάποιο λάθος κάνεις...