Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 21 από 21

Θέμα: νέα ατάκα!!!

Πω πω μάγκες μου φτιάξατε τη διάθεση:rotflmao:

Πάντως θα επαναλάβω, αν και παίζει να μην το έγραψα σωστά απ' την αρχή, ότι είχα ήδη περάσει την ακτίνα περιστροφής της οπότε και πέρασε ουσιαστικά πίσω μου και αριστερά μου και αφού κινήθηκε / προσπέρασε για κανά 2 μέτρα τότε μόνο έστριψε δεξιά...

Για την κοπέλα, αν και οι ιδέες που ακούστηκαν ήταν ενδιαφέρουσες, το μόνο που έκανα (ως γνωστός ξενέρωτος) ήταν να της πω να έχει τα μάτια της ανοιχτά κι να προσέχει. Χώστε τα μου ελεύθερα...

Μετά από αρκετή σκέψη και πολύχρονη μελέτη της ηλίθειας οδηγικής συμπεριφοράς κατέληξα στο παρακάτω σενάριο όσο αφορά τις προθέσεις της και το παραθέτω μέσα απ΄τη δική της οπτική (επικαλούμαι ποιητική αδεία): Χμμμ που να παρκάρω τώρα ρε γαμώτο, πέρασα αρκετά και την τράπεζα... Α, να μιά θεσούλα (έμπαινε νταλίκα) απέναντι μπροστά απ' το περίπτερο, ας κάνω αναστροφή στα γρήγορα μη μου την πιάσει κανένας... Ώπα την έκανα, μα τι σκατά κάνει αυτός με το ποδήλατο δεξιά μου? Δεν βλέπει ότι η θέση μου ανήκει? Κάτσε να το βάλω σβέλτα με τη μούρη, που να βγάζω φλας και αλάρμ τέτοια ώρα, εξάλλου το ποδήλατο θα σταματήσει, τι δουλειά έχει στο δρόμο ΜΟΥ ο μαλάκας... Ωχ, τι ακούστηκε? Ρε μπας κι έσκασε πάνω μου ο ηλίθιος? Νάτος, τι θέλει τώρα και ρωτάει αν τον είδα, τυφλή είμαι ρε πούστη μου?! Κάτσε να το παίξω κυριλέ, είναι και κούκλος (εντάξει ποιητική αηδία είπαμε...) μη μου ρίξει και καμμιά. Τιιιιιιι? Να έχω τα μάτια μου ανοιχτά και να προσέχω περισσότερο? Τι μαλάκας ο ξενέρωτος... Δεν του 'ριχνα κανά μπινελίκι να πάει καλά κι η μέρα μου........

Όσο για το ποδήλατο δεν ήξερα ότι η Honda έχει βγάλει αυτό το μωρό, αν και μάλλον δεν θα μπορούσα ποτέ να το αποκτήσω, μου φαίνεται πολλλλλές φορές ακριβότερο από το πιστό μου mountain GT, άσε που δεν θα την πάλευε τη διαδρομή των 30 χλμ. στο δρόμο που έκανα με το ΚΤΜ (TOR bike)...

Αρχικά δημιουργήθηκε από AntoD
    Εγω θα τον πεταγα εξω

θα της τον ακουμπουσα

και οταν θα πνιγοτανε θα τον τραβουσα λιγο πιο εξω απο τον λαρυγγα της...

και θα της ελεγα...

συγνωμη...νομιζα οτι θα σταματουσες και δεν θα τον επαιρνες ολο....

......τον αναπνευστήρα....

Μ' έστειλες... :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    1."πυργιώτικα τσιγάρα θα σε παν μακρυά..." Τάκι τσαν. <-να τι πίνω

2.Και για να καταλάβω δλδ,κάποιος ανοίγει δημοσίως ένα θέμα πρέπει να χορεύουμε στο ρυθμό που θέλει αυτός?
    Δλδ εδώ κάνουμε σχολιάκα μόνο για την ατάκα?
    1. Δεν στέλνεις κανένα απ' αυτά κι από δω?

2. Όλα τα σχόλια εγώ προσωπικά τα παίζω, ελπίζω να να μην ακούστηκε αλλιώς. Γράψε ότι γουστάρεις και το συζητάμε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Dr Luv
    Πάντως θα επαναλάβω, αν και παίζει να μην το έγραψα σωστά απ' την αρχή, ότι είχα ήδη περάσει την ακτίνα περιστροφής της οπότε και πέρασε ουσιαστικά πίσω μου και αριστερά μου και αφού κινήθηκε / προσπέρασε για κανά 2 μέτρα τότε μόνο έστριψε δεξιά...

ε πες το ντε ρε αδερφέ!

1. Δεν στέλνεις κανένα απ' αυτά κι από δω?
    το "καλό πράγμα" κύριος το κάνουν οι Πυργιώτες!

αλλά επειδή είμαστε τα μεγαλύτερα λαμόγια ευχαρίστως να σου δώσω κανά αλβανικό.... :hypnotize :rotflmao: :rotflmao:

το "καλό πράγμα" κύριος το κάνουν οι Πυργιώτες!

αλλά επειδή είμαστε τα μεγαλύτερα λαμόγια ευχαρίστως να σου δώσω κανά αλβανικό.... :hypnotize :rotflmao: :rotflmao: [/B][/QUOTE]

Thanks, αλλά κρατάω από Καλαμάτα μεριά..... :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Thanks, αλλά κρατάω από Καλαμάτα μεριά..... :rotflmao:
    Κατ'απ΄τ'αυλάκ'κ εσύ...

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 03/05/2004, 13:42
  2. BMW θέμα #2 (νέα μοντέλα)
    από NLS στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 37