Πω πω μάγκες μου φτιάξατε τη διάθεση:rotflmao:
Πάντως θα επαναλάβω, αν και παίζει να μην το έγραψα σωστά απ' την αρχή, ότι είχα ήδη περάσει την ακτίνα περιστροφής της οπότε και πέρασε ουσιαστικά πίσω μου και αριστερά μου και αφού κινήθηκε / προσπέρασε για κανά 2 μέτρα τότε μόνο έστριψε δεξιά...
Για την κοπέλα, αν και οι ιδέες που ακούστηκαν ήταν ενδιαφέρουσες, το μόνο που έκανα (ως γνωστός ξενέρωτος) ήταν να της πω να έχει τα μάτια της ανοιχτά κι να προσέχει. Χώστε τα μου ελεύθερα...
Μετά από αρκετή σκέψη και πολύχρονη μελέτη της ηλίθειας οδηγικής συμπεριφοράς κατέληξα στο παρακάτω σενάριο όσο αφορά τις προθέσεις της και το παραθέτω μέσα απ΄τη δική της οπτική (επικαλούμαι ποιητική αδεία): Χμμμ που να παρκάρω τώρα ρε γαμώτο, πέρασα αρκετά και την τράπεζα... Α, να μιά θεσούλα (έμπαινε νταλίκα) απέναντι μπροστά απ' το περίπτερο, ας κάνω αναστροφή στα γρήγορα μη μου την πιάσει κανένας... Ώπα την έκανα, μα τι σκατά κάνει αυτός με το ποδήλατο δεξιά μου? Δεν βλέπει ότι η θέση μου ανήκει? Κάτσε να το βάλω σβέλτα με τη μούρη, που να βγάζω φλας και αλάρμ τέτοια ώρα, εξάλλου το ποδήλατο θα σταματήσει, τι δουλειά έχει στο δρόμο ΜΟΥ ο μαλάκας... Ωχ, τι ακούστηκε? Ρε μπας κι έσκασε πάνω μου ο ηλίθιος? Νάτος, τι θέλει τώρα και ρωτάει αν τον είδα, τυφλή είμαι ρε πούστη μου?! Κάτσε να το παίξω κυριλέ, είναι και κούκλος (εντάξει ποιητική αηδία είπαμε...) μη μου ρίξει και καμμιά. Τιιιιιιι? Να έχω τα μάτια μου ανοιχτά και να προσέχω περισσότερο? Τι μαλάκας ο ξενέρωτος... Δεν του 'ριχνα κανά μπινελίκι να πάει καλά κι η μέρα μου........
Όσο για το ποδήλατο δεν ήξερα ότι η Honda έχει βγάλει αυτό το μωρό, αν και μάλλον δεν θα μπορούσα ποτέ να το αποκτήσω, μου φαίνεται πολλλλλές φορές ακριβότερο από το πιστό μου mountain GT, άσε που δεν θα την πάλευε τη διαδρομή των 30 χλμ. στο δρόμο που έκανα με το ΚΤΜ (TOR bike)...