Αρχικά δημιουργήθηκε από MAINTENANCE
ΟΚ! ΙΣΩΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τι έγινε ρε παίδες ????
Παρεξήγηση εν τη απουσία μου ???![]()
![]()
Φίλε Maintenance, ειλικρινά ΔΕΝ βρίσκω τον λόγο !!!
Είμαι επίσης κάτοχος ΚΤΜ (συνεχώς από το 1989) και έχω αλλάξει και "δύσκολα" μοντέλα. - και πιστεύω ότι είμαι ο τελευταίος που θα πει άσχημη κουβέντα για τα συγκεκριμένα μηχανάκια.
Αν δεν διατηρούμε το δικαίωμα του αυτοσαρκασμού, τότε σε οποιαδήποτε "στραβή" (από σκασμένο λάστιχο μέχρι κομμένο στρόφαλο), τι θα έπρεπε να κάνουμε ???![]()
![]()
![]()
Θα το καταλάβαινα ίσως αν είχα κάποιο γιαπωνέζικο και "ειρωνευόμουν" την αξιοπιστία των ευρωπαϊκών...
Σκέψου ότι όταν ένας μαύρος αποκαλεί έναν άλλο μαύρο "negro" είναι φιλαράκια, ενώ όταν το κάνει ένας λευκός είναι ρατσιστής !!!
![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
ΝΑΙ το ηξερα, ΝΑΙ το καταλαβα (απο τα υπολοιπα posts)Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
NAI patinarei, NAI thelei allagma diskous.
NAI, το φανταστηκα...Tha stous alaksoun sto service 100%
Η απορια ηταν το "γιατι" (αλλα μου λυθηκε κι αυτη)...
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
![]()
![]()
Τι έγινε ρε παίδες ????
Παρεξήγηση εν τη απουσία μου ???![]()
![]()
Φίλε Maintenance, ειλικρινά ΔΕΝ βρίσκω τον λόγο !!!
Είμαι επίσης κάτοχος ΚΤΜ (συνεχώς από το 1989) και έχω αλλάξει και "δύσκολα" μοντέλα. - και πιστεύω ότι είμαι ο τελευταίος που θα πει άσχημη κουβέντα για τα συγκεκριμένα μηχανάκια.
Αν δεν διατηρούμε το δικαίωμα του αυτοσαρκασμού, τότε σε οποιαδήποτε "στραβή" (από σκασμένο λάστιχο μέχρι κομμένο στρόφαλο), τι θα έπρεπε να κάνουμε ???![]()
![]()
![]()
Θα το καταλάβαινα ίσως αν είχα κάποιο γιαπωνέζικο και "ειρωνευόμουν" την αξιοπιστία των ευρωπαϊκών...
Σκέψου ότι όταν ένας μαύρος αποκαλεί έναν άλλο μαύρο "negro" είναι φιλαράκια, ενώ όταν το κάνει ένας λευκός είναι ρατσιστής !!!
![]()
![]()
![]()
ΦΙΛΕ OLDMAN ΔΕΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΑ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ Ή ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΑ....., ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΕΙΠΕΣ ΚΑΚΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΡΓΑΛΕΙΟ. ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΤΥΠΟΥ "ΔΙΣΚΟΙ 20.000ΚΜ" ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ, ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΕΡΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΙΔΙΕΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΚΤΜ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΙΣ "ΑΣΤΕΙΕΣ" ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ, ΤΙΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ.
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από MAINTENANCE
ΦΙΛΕ OLDMAN....
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΙΣ "ΑΣΤΕΙΕΣ" ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ, ΤΙΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν νομίζω να υπάρχουν "αστείες" ερωτήσεις (τουλάχιστον όπως το εννοείς).
Απλά εξέλαβα σαν "ειρωνική εν τη γεννέσει της" την απορία σου, γι'αυτό και απάντησα έτσι....
Sorry για την παρεξήγηση, δεν υπήρχε πρόθεση...
αλλά....
εξακολουθώ να θεωρώ ΑΝΕΚΔΟΤΟ το να έχεις ακόμη τους ίδιους δίσκους στο μηχανάκι σου !!!!
![]()
![]()
![]()
ΚΑΙ ΓΩ ΚΤΜ ΕΧΩ 02 LC4 ME 28000XLM KAI ΔΕΝ ΠΑΤΙΝΑΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!!ΚΟΙΤΑΞΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΜΑΤΑΚΙΑ ΠΡΙΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΔΙΣΚΟΥΣ ΡΕ ΦΙΛΕ!!Η ΧΡΗΣΗ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ!!ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΧΕΙΣ ΜΟΥΡΛΑΝΕΙ ΣΤΙΣ ΑΜΠΡΑΓΙΑΡΙΣΙΕΣ!!!![]()
![]()
http://www.new.facebook.com/group.php?gid=29204961236
σε καμια βδομαδα θα το παο για service οποτε θα το τσεκαρω, thanx![]()
Ρε παιδια με 20000 και 28000 χιλμ και δεν εχετε αλλαξει δισκους???Τα εχετε παρει καινουργια τα μηχανακια???
( ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΡΩΤΑΩ -ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΜΕΤΑΧΕΙΡ.. ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΧΤΕΙ ΟΙ ΔΙΣΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΥΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ) αν μου πειτε οτι σε αυτα τα χιλιομετρα δεν αλλαξατε και ουτε ενα ρουλεμανακι με στειλατε αδιαβαστο.....
![]()
![]()
Ego paides alaksa diskous sta 25.000 ena sm tou 99 eho LC4 640, o mihanikos mou, mou eipe apolita fisiologiko gia tosa hiliomerta, shedon oloi kapou ekei tous alazoun
tora prosohi stin timi aloi tha sou poun 100 aloi 160 psahto...mia kai den einai ipothesi i alagi diskon eheis epiloges
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε STOYBI, μπας και αγοράσαμε μάπα μηχανάκια και αλλάζουμε δίσκους στα 6.000 - 7.000 χ.λ.μ. ???
![]()
![]()
![]()
ΠΑΙΔΙΑ...
ΕΓΩ ΠΑΩ ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΙΟ...
ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 35000 ΧΙΛ...
ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΣΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ CD ....ΔΕ ΤΑ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ...
ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΩ ΣΤΗ ΚΤΜ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΩ....ΟΤΙ ΧΑΛΑΣΑΝ ΟΙ ΔΙΣΚΟΙ ΜΟΥ ...ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΤΕΡ??:rotflmao: :rotflmao: ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΚΟΜΑ????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gentlemen, αν υποθέσουμε ότι όλα τα παραπάνω είναι σοβαρά γραμμένα, αρχίζει να προκύπτει ενδιαφέρον ζήτημα...
Δεχόμενος ότι τα LC4 και τα EXC έχουν ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικά μοτέρ (συμπεριλαμβανόμενων και των δίσκων) και είναι στημένα (όχι σχεδιασμένα )(*) για διαφορετική χρήση, ΠΑΛΙ η τόσο μεγάλη διαφορά στα χ.λ.μ. αλλαγής των δίσκων ΔΕΝ μου κάθεται καλά !!!
(*) Υπόψιν ότι τα καθαρόαιμα 4Τ της ΚΤΜ πριν μερικά χρόνια φορούσαν το μοτέρ LC4 χωρίς ουσιαστικές μετατροπές και αλλάζαν δίσκους το ΠΟΛΥ στα 10.000 χλμ (ερασιτεχνική χρήση).
Άρα, ή οι κάτοχοι "καθαρόαιμων" είναι κάγκουρες (πιθανότατα) ή οι κάτοχοι streetάδικων είναι "κότες λειράτες" (μάλλον απίθανο) !!!
![]()
![]()
![]()
Για σένα λέει Σπύρο;
ΧΑΧΑΧΑχαχαΧΑΧΧαχαΧΑΧ
χαΧΑΧΑ
χαΧΑΧ
ΧΑΑΧΑ
ΑΧΑΧα
Μπαααααααααααααα![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
ΔΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ...ΤΟ ΠΑΠΟΥ...[ΑΡΕ ΜΑΜΗΜΕΝΗ ΓΡΑΜΜΙΚΗ Β...ΘΑ ΣΕ ΜΑΘΩ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΣ..]
ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΔΙΣΚΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ..ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΟΤΑ ΛΕΙΡΑΤΗ??
ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ΄??ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΞΕΘΑΨΩ ΤΟ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΛΕΜΕ....![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ΔΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ...ΤΟ ΠΑΠΟΥ...[ΑΡΕ ΜΑΜΗΜΕΝΗ ΓΡΑΜΜΙΚΗ Β...ΘΑ ΣΕ ΜΑΘΩ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΣ..]
ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΔΙΣΚΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ..ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΟΤΑ ΛΕΙΡΑΤΗ??
ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ΄??ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΞΕΘΑΨΩ ΤΟ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΛΕΜΕ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλά, μιλάμε ότι εκτός από άγνοια της Γραμμικής Β έχεις και ΠΛΗΡΗ άγνοια της Διπλωματίας (you know, πως είστε, μην μου πείτε, μα πως είναι δυνατόν κ.λ.π.) !!!
Μπορούσες να απαντήσεις ότι κάνεις τις αλλαγές ΚΑΡΦΩΤΕΣ και να καθάριζες και εσύ και το πορτοκαλί κοτέτσι σου !!!
![]()
![]()
![]()