τέτοιο καμάκι από γκόμενα, πρώτη φορά βλέπω...![]()
χάθηκε να σε πλευρίσει (απλά) και να ζητήσει το τηλέφωνό σου?![]()
τέτοιο καμάκι από γκόμενα, πρώτη φορά βλέπω...![]()
χάθηκε να σε πλευρίσει (απλά) και να ζητήσει το τηλέφωνό σου?![]()
Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
…αν
Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:
Pics
ακομα και τα γ@μησια σου ρε Παναγιωτη, γελιο βγαζουν ρε συ!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν μπορει..............
:![]()
![]()
![]()
![]()
δεν θα καταλαβα την ερωτηση.................
φυσικα και θα πας
Aγάπη μου Μήτσο ...δεν την Γ@@@@σα Ακόμα !!! απλά σκεφτόμουνα μην είδε την ελεφαντίνα μου στρουμπουλή στρουμπουλή και λαχτάρισε να την παω για σούζες ....η τσούλαρα...
απτην αλλη είμαι και .......σεμνό παιδί και ντρέπομαι μην πει τίποτα σχετικά με την απόδοση ....( γενικά λέω![]()
![]()
)
Αρχικά δημιουργήθηκε από panagiotis dim
Aγάπη μου Μήτσο ...δεν την Γ@@@@σα Ακόμα !!! απλά σκεφτόμουνα μην είδε την ελεφαντίνα μου στρουμπουλή στρουμπουλή και λαχτάρισε να την παω για σούζες ....η τσούλαρα...
απτην αλλη είμαι και .......σεμνό παιδί και ντρέπομαι μην πει τίποτα σχετικά με την απόδοση ....( γενικά λέω![]()
![]()
)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: 2
καλα, στειλε μου τι κινητο της! ετσι κι αλλιως κρανος φορουσες οποτε δεν σε ειδε στη φατσα!
Οσο για το μηχανακι, θα της πω οτι το πηγα για σερβις και πηρα το 2ο που εχω!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από panagiotis dim
![]()
)
Καυτή σοκολάτα δέν είπαμε;Άν σε βάλει κάτω και...![]()
![]()
Τσάμπα θα πάνε να μας σκοτώσουνε;![]()
ήτανε ωραία σούζα...αλλά ξύπνησα
ti na pw
posa gamokantilia prepei na exw riksei ?
mia fora na mou kathotane h fasi tha tin afina???
tha tis edina osa tha eprepe na akousei.
ekini thn wra omws gia na to katalavei kalitera
KAFROS
www.myspace.com/maronsrad
Επειδή έχω κάνει Αφρική για 6 χρόνια σου λέω:
1. 99% ειναι από Νιγηρία (ξέρω τις φάσεις με τον πρώην πρέσβη εκεί που πούλαγε τις βίζες για να έρθουν Ελλάδα να δουλέψουν σε νυχτερινά)
2. Μυρίζει 419
3. 90% δουλεύει... βράδια
4. Αρρώστια;
Θα σου πρότεινα να ακούσεις το πάνω κεφάλι σου. Προσωπικά δεν θα έκανα τίποτα. Οι περισσότερες είναι πολύ street-wise και δεν μιλάω για Ελληνικό επίπεδο street-wise. Εμείς είμαστε αγγελούδια μπροστά τους. Καλή φάση, θα την 'πάρεις' σίγουρα αλλά για μένα δεν αξίζει το ρίσκο.
Κατά τα άλλα, οι σοκολατένιες είναι θεές του sex (πληροφοριακά).
ρε αγόρια .... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΗ Η ΚΟΠΕΛΛΑ ....ΑΣΠΡΗ ΕΊΝΑΙ .....!!!ΚΑΤΑΣΠΡΗ ΜΕΛΑΧΡΙΝΗ !!!
Και με πήρε σήμερα να βγούμε αύριο !! ( το καυτή σοκολάτα εννούσα να τη γλύφεις με προσοχή μην ......καψεις τη γλώσσα ρεεεεε!!!! το θέμα είναι ...αν πρέπει να παρω μαζί μου ασφάλεια* δίπλωμα ???
Αρχικά δημιουργήθηκε από IPL
Επειδή έχω κάνει Αφρική για 6 χρόνια σου λέω:
1. 99% ειναι από Νιγηρία (ξέρω τις φάσεις με τον πρώην πρέσβη εκεί που πούλαγε τις βίζες για να έρθουν Ελλάδα να δουλέψουν σε νυχτερινά)
2. Μυρίζει 419
3. 90% δουλεύει... βράδια
4. Αρρώστια;
Θα σου πρότεινα να ακούσεις το πάνω κεφάλι σου. Προσωπικά δεν θα έκανα τίποτα. Οι περισσότερες είναι πολύ street-wise και δεν μιλάω για Ελληνικό επίπεδο street-wise. Εμείς είμαστε αγγελούδια μπροστά τους. Καλή φάση, θα την 'πάρεις' σίγουρα αλλά για μένα δεν αξίζει το ρίσκο.
Κατά τα άλλα, οι σοκολατένιες είναι θεές του sex (πληροφοριακά).
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΆ εχεις γ@@μήσει σοκολατένια θεά ??? και αν ναι απο ποιά χώρα ???:a47:
Προφυλακτικα σίγουρα, τα άλλα προεραιτικά...
Πέραν την πλάκας, πήγαινε, απλά σε γνωστά σου μέρη τις πρώτες φορές αν πάει καιρό το πράμα. Και γενικά, επειδή είναι περίεργη η όλη φάση, προσοχή.
μπερδευτηκε ρε ο ανθρωπος!
φτανει που τις ξερει καλα τις Νιγηριανες!
και εχει κανει και 6 χρονια Αφρικη!
:rotflmao::rotflmao:
Παναγιωτη, τραβα και παρε μαζι σου κρανος ρε!
![]()
και μολις γυρισεις να μας πεις πως περασες! Στανταρ γελιο θα εχει οπως ολες σου οι ιστοριες!
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από IPL
Προφυλακτικα σίγουρα, τα άλλα προεραιτικά...
Πέραν την πλάκας, πήγαινε, απλά σε γνωστά σου μέρη τις πρώτες φορές αν πάει καιρό το πράμα. Και γενικά, επειδή είναι περίεργη η όλη φάση, προσοχή.
Ναι, προσοχη! Μπορει η γκομενα να ειναι μελος εγκληματικης σπειρας ποθ ψαχνει για CAGIVA και οχι απλως αγαμητη ή νυμφομανης!
:rotflmao::rotflmao:
Όχι τίποτε άλλο μη και ξυπνήσεις το πρωί μ' ένα νεφρό λιγότερο. Τρελή φαντασίωση το σκηνικό αλλά κομμάτι περίεργο. Από μούρη σώμα λέει τίποτα; Το τουτού ακριβό φτηνό;Αρχικά δημιουργήθηκε από IPL
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο