Ευχαριστω παιδια
Απο σφραγγισματα γυρω στα 20 , 4 θηκες και 4 εξαγωγες
:rotflmao:
Ο μπιγκουλας ειναι ασπρο μπλε το πρωτο με την χαμηλη εξατμιση
Αλλα θα τον κανω ολο μαυρο μονοχρωμο για να μην πολυφαινομαι αναμεσα στα παπακια το βρΑΔΥ :rotflmao:
Ευχαριστω παιδια
Απο σφραγγισματα γυρω στα 20 , 4 θηκες και 4 εξαγωγες
:rotflmao:
Ο μπιγκουλας ειναι ασπρο μπλε το πρωτο με την χαμηλη εξατμιση
Αλλα θα τον κανω ολο μαυρο μονοχρωμο για να μην πολυφαινομαι αναμεσα στα παπακια το βρΑΔΥ :rotflmao:
Μιλαμε για το πρωτο λινκ αλλα αλλο χρωματισμο
Η αδεια λεει 779 cc αν θυμαμαι καλα και ειναι μπιγκ στα σπεκσ που ειδα
Αλλωστε το γραφει και με μεγαλα γραμματα ΒΙΓ 800![]()
Ooooooooooook !Αρχικά δημιουργήθηκε από KeLeYTiS
Μιλαμε για το πρωτο λινκ αλλα αλλο χρωματισμο
Η αδεια λεει 779 cc αν θυμαμαι καλα και ειναι μπιγκ στα σπεκσ που ειδα
Αλλωστε το γραφει και με μεγαλα γραμματα ΒΙΓ 800![]()
Ειχα το μικροτερο αδερφακι του....εκτος απο λιγο τσιμπιμα λαδιου....κανενα απολυτος προβλημα για 80.000 χλμ περιπου.
http://i85.photobucket.com/albums/k6...moto/DR650.jpg
![]()
πριν παρω το street V2 μου εψαχνα ολη την Ελλαδα... για οσους κοροιδευουν design....ριξτε μια ματια στα bmw fseries(μεταfunduro) και μιλαμε για BIG TOURER που εβγαινε '88-96 ετσι? το μονο που με εκανε να κανω πισω ηταν οι κραδασμοι στο ταξιδι(μου παν πως ηταν ανυποφορη καταστασις) αλλα αυτο που λες με το ασπρο μπλε με μια (σαν χωνευτη) κουτσουρεμενη εξατμιση ηταν το 750...εκτος αν ειναι υπερκυβισμενο....
ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ μην ανησυχεις.... ειναι γιοματος ο τοπος www.ebay.de + www.ebay.co.uk
μεχρι και κοστουμι αλλο με 80-100 ευρω βρισκεις...
![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Βαγγέλη ... τα είπαμε και αλλού ... καλοτάξιδο το εργαλείο ...![]()
![]()
και μια χαρά γερό είναι το μηχανάκι , αλλά μην το κάνεις μοταρντ ρε man.... δεν είναι αυτή η δουλειά του ...
(βέβαια περί ορέξεως κολοκυθόπιτα ... ότι σου κάνει κέφι κάντο φίλε ...)
καλά ρε απερίγραπτοι τύποι ... το παιδί πήρε μηχανάκι ... αυτό γούσταρε αυτά είχε αυτό πήρε στη τελική ....
και αντί να ρίξετε ένα καλορίζικο κάθεστε και κάνετε τεχνική ανάλυση και τι χάλαγε και τι δεν χάλαγε ;;;
στα δικά μου τα χρόνια το μηχανάκι που έπαιρνε ο άλλος το "ασημώναμε" είτε καινούργιο είτε μετάχειρο (που μετάχειρο ήταν τις περισσότερες )....![]()
Με γειές καλορίζικο.
Οταν είμουνα φαντάρος κυκλοφορούσα ένα ενός "συμπολεμιστή" πολύ ωραίο ταξιδεύει άνετα για τα γούστα μου και αν θέτε την γνώμη μου πρέπει να είναι οι πιό αξιόπιστοι αερόψυκτοι μονοκύλινδροι κυνητήρες αυτή η σειρά της suzuki.
Μεγεια το playmobil ρε Κελέα![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Παντως ειναι θεοβαρο πρεπει να μου βγηκε νεφρο χαχαχα
Πολυ δουλεια και καθαρισμα και δεν ξερω πως στον διαολο θα βγαλω το μοτερ απο αυτο το πραγμα ...
Κατα τα αλλα dream machine![]()