Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 53

Θέμα: τον κόσμο δεν τον αλλάζει η γέννηση αλλά ο θάνατος

Όταν όλοι λέμε ότι δεν πάει άλλο με την κατάσταση.
    Σκάνδαλα, χρηματισμοί, φακελάκια, μίζες, διαφθορά, αυταρχισμός, έλλειψη οράματος.
    Και τα λέμε κάθε μέρα, όλη μέρα. Και τα παιδιά ακούν, αναπαραγάγουν.

Όταν υπάρχει αντίδραση, έστω και απο ανήλικα, ακόμα για την μαλακία τους, μας χαλάει που χάσαμε την ηρεμία μας. Μας χαλάει που 1000 αλήτες έσπασαν περιουσίες...

Αν έσπαγαν Βουλή,ΓΑΔΑ, 2-3 υπουργεία και έκαιγαν και 3-4 αστυνομικά τμήματα αντι για περιουσίες, θα συμφωνούσατε?

Πάλι τις ίδιες βλακείες θα λέγατε.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
    Τι έγινε παιδάκια, πρέπει να το τραβήξουμε στα άκρα για να κατάλαβετε ότι μια σφαίρα πονάει εκεί που καταλήγει και όχι απο εκεί που φεύγει?

Βολεμένος, ανώριμος, παιδάκι και δεκάδες άλλοι χαρακτηρισμοί εδω μέσα για ένα νεκρό? μόνο και μόνο για να απαξιώσετε τον θάνατο του, για να ελαφρύνετε την μαλακία του μπάτσου. Για να δικαιώσετε την πράξη του?

Ντροπή σας που μόνο με ακρότητες ξυπνάτε, ο θάνατος ενός παιδιού δεν είναι αρκετός... Πρέπει να νιώσετε ότι απειλήστε εσείς και μόνο εσείς για να σας πιάσουν οι ευαισθησίες σας...

Σας πείραξε μήπως κλείσουν οι δρόμοι και δεν πάτε στις δουλειές σας αύριο, έλεος ρε....
    Συνεχιζεις να λες το ποιημα ενω στο συγκεκριμενο topic δεν αναφερθηκε πουθενα κανενας τετοιος χαρακτηρισμος για το παιδι που εφυγε, ουτε εγινε καμια προσπαθεια απαξιωσης του θανατου του...

Αυτο που σχολιαστηκε ηταν ενα chain-mail που δεν αφορουσε σε αυτο καθε αυτο το γεγονος, αλλα στις "αντιδρασεις".

Κρινοντας απο τα 3-4 παραλληλα topic που εχουν ανοιχτει σχετικα με το θεμα, και -κυριως- απο το επιπεδο, το υφος και το "ηθος" των απαντησεων εγω ενα πραγμα καταλαβαινω...

οτι εκτος απο τον μπατσουλη, αδυνατουμε και ολοι εμεις να διαχειριστουμε μια σοβαρη κατασταση...τουλαχιστον το παρηγορο ειναι οτι τα δικα μας "πυρα" δεν σκοτωνουν!

Αναρχοφασιτες, λεηλασιες, ωχαδερφισμος, αγωνιστες, επαναστασεις, πολιτικα φρονηματα, ολα αναμειγνυομενα σε εναν αχταρμα με μια δοση ιδελογιας, ετσι για την γευση...

Διαβασε ξανα την "προκατ" απαντηση σου και απαντησε μου σε τρια παραγματα:

α) Aν αυτη η προσβλητικη μπουρδολογια που εκτοξευσες σχετιζεται με το υπολοιπο topic.

β) Αν πραγματικα πιστευεις οτι οι επαναστατικες μπαταριες αφυπνισης που βαρας στο γαμο του Καραγκιοζη, θα βρουν στοχο.

γ)Αν αυτη η τακτικη σου αποτελει η οχι υβρι για το νεκρο εφηβο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Μέγιστη μαλακία!Τα παιδιά δεν έχουν καμμιά δουλειά να χάνουν μάθημα για τέτοια πράγματα.Γίνεται όπως πλέον και οι καταλήψεις για να χάνουν μάθημα δυστυχώς...

Διαβασε ξανα την "προκατ" απαντηση σου και απαντησε μου σε τρια παραγματα:

α) Aν αυτη η προσβλητικη μπουρδολογια που εκτοξευσες σχετιζεται με το υπολοιπο topic.

β) Αν πραγματικα πιστευεις οτι οι επαναστατικες μπαταριες αφυπνισης που βαρας στο γαμο του Καραγκιοζη, θα βρουν στοχο.

γ)Αν αυτη η τακτικη σου αποτελει η οχι υβρι για το νεκρο εφηβο. [/B]

Α) θα δεις στο ακριβώς προηγούμενο ποστ απο το δικό μου το προβληματισμό του συναδέλφου, αν θα κλείσουν και αύριο οι δρόμοι, αν θα σας ενοχλήσουν στην κυκλοφορία τα θρανία στους δρόμους... Μήπως με τις αναμεταδόσεις απο τα κανάλια χάσετε το αγαπημένο σας σήριαλ.

Β) καμία μπαταριά αφύπνισης, αγανάκτηση είναι από άλλον έναν υποψήφιο άνεργο, που εδώ και μήνες-χρόνια μαθαίνουμε για διαφθορά, μίζες, κλέψιμο και αρκούμαστε στο ζάπινγκ. Αν εσένα αυτό σου προκαλεί ανησυχία τότε απλά κάνε ένα ακόμα ζαπινγκ.

Γ) Ύβρη αποτελεί η αναμετάδοση των καταστροφών απλά προσπαθώντας να δημιουργήσουμε ένα ισοζύγιο μεταξύ δολοφονίας και καταστροφών.

υγ. δεν ξέρω ποιος συνέταξε το email αλλά απο το να προτείνουν να σπάνε βιτρίνες, μια τέτοια διαμαρτυρία στους δρόμους απο την νεολαία θα έχει καλύτερα αποτελέσματα. Οπότε ανεξαρτήτου πηγής, το αποτέλεσμα θα είναι θεμιτό.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Α) θα δεις στο ακριβώς προηγούμενο ποστ απο το δικό μου το προβληματισμό του συναδέλφου, αν θα κλείσουν και αύριο οι δρόμοι, αν θα σας ενοχλήσουν στην κυκλοφορία τα θρανία στους δρόμους... Μήπως με τις αναμεταδόσεις απο τα κανάλια χάσετε το αγαπημένο σας σήριαλ.

Β) καμία μπαταριά αφύπνισης, αγανάκτηση είναι από άλλον έναν υποψήφιο άνεργο, που εδώ και μήνες-χρόνια μαθαίνουμε για διαφθορά, μίζες, κλέψιμο και αρκούμαστε στο ζάπινγκ. Αν εσένα αυτό σου προκαλεί ανησυχία τότε απλά κάνε ένα ακόμα ζαπινγκ.

Γ) Ύβρη αποτελεί η αναμετάδοση των καταστροφών απλά προσπαθώντας να δημιουργήσουμε ένα ισοζύγιο μεταξύ δολοφονίας και καταστροφών.

υγ. δεν ξέρω ποιος συνέταξε το email αλλά απο το να προτείνουν να σπάνε βιτρίνες, μια τέτοια διαμαρτυρία στους δρόμους απο την νεολαία θα έχει καλύτερα αποτελέσματα. Οπότε ανεξαρτήτου πηγής, το αποτέλεσμα θα είναι θεμιτό.
    ...δεν ξερω αν εσυ περνας την ημερα σου μπροστα στην τηλεοραση, εγω δεν το κανω...

Το να κατατασσεις αυτοματα οσους δεν συμφωνουν με τις αποψεις σου η εχουν διαφορετικη οπτικη απο την δικη σου στην κατηγορια των εγκλωβισμενων τηλεθατων, ειναι φασιστικο.

Ουτε κανα σιριαλ θα χασω, ουτε το ζαπινγκ θα στερηθω, ουτε θα ενοχληθω αν αυριο κλεισουν τους δρομους...πολυ πιθανον να συμμετασχω και εγω, αρκει αυτη η μορφη αντιδρασης να μην ειναι κατευθυνομενη, υποκεινουμενη και κομματικου χαρακτηρα.

Οποτε κρατα τους χαρακτηρισμους για την παρτη σου και σεβασου λιγο της αποψεις των υπολοιπων....συζητηση κανουμε, δεν βγαζουμε -ευκολα- συμπερασματα για το ποιον του καθενος.

υ.γ. Οποτε ξεκινησει η επανασταση σφυριχτε μου γιατι ειμαι λιγο αφηρημενος...

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Το να κατατασσεις αυτοματα οσους δεν συμφωνουν με τις αποψεις σου η εχουν διαφορετικη οπτικη απο την δικη σου στην κατηγορια των εγκλωβισμενων τηλεθατων, ειναι φασιστικο. Ουτε κανα σιριαλ θα χασω, ουτε το ζαπινγκ θα στερηθω, ουτε θα ενοχληθω αν αυριο κλεισουν τους δρομους...πολυ πιθανον να συμμετασχω και εγω, αρκει αυτη η μορφη αντιδρασης να μην ειναι κατευθυνομενη, υποκεινουμενη και κομματικου χαρακτηρα. Οποτε κρατα τους χαρακτηρισμους για την παρτη σου και σεβασου λιγο της αποψεις των υπολοιπων....συζητηση κανουμε, δεν βγαζουμε -ευκολα- συμπερασματα για το ποιον του καθενος.

+1000

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Ο μπουλης συναντηθηκε με τον Παπουλια και τωρα με τους υπολοιπους φωστηρες(βλεπε αρχηγους κομματων).Κοιτα να δεις που το τριτο ανταρτικο ξεκινησε απο τα ΒΠ.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nobody
    εμπρος της γης οι κολασμενοι δηλαδη...
    αντε και με πρωτεργατη τον πολυδωρα που εκτοιε και ποινη ο καταδικασμενος...
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχχαχ

Κοπηκε το ποστ "δολοφονια νεαρου"?
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

...........γιατι άραγε??

...με λίγο πείσμα και υπομονή μπορείς να δείς την εικόνα πίσω από την εικόνα...

Highway To Hell... Το avatar του/της Boxer
    Ειρωνια ομως ε ;

Συμβολο της "επαναστασης" των παιδιων που δεν εχουν μελλον , ενα παιδι που ειχε πολυ "μελλον" μπροστα του.
    Keep on rocking in a free world !!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus

Μαλλον δεν καταλαβες αυτο που προσπαθω να πω. Να στο κανω λοιπον απλουστερο μηπως και γινω περισσοτερο κατανοητος.
    Δεν με πειραζει να κλεισουν οι δρομοι με πορειες, να βγει ο κοσμος και η νεολεα στους δρομους και να φωναξουν εναντια στα σκανδαλα και την υποκρισία των εκαστωτε κυβερνησεων. Μαζι τους σε ολα.
    Ειναι ομως ντροπη στο ονομα ενως παιδιου που δεν εφταιγε σε τιποτα να λεηλατεις και να πλιατσικολογεις, να καταστρεφεις και να λεηλατεις αυτο που με πολυ κοπο αρκετοι συνανθρωποι μας δημιουργησαν.
    Οι χθεσινες εικονες με κανουν να ντρεπομαι. Οπως ομως με κανουν να ντρεπομαι οι κομματικες παραταξεις των πανεπιστημιων, η απο 18 χρονων οργανωση σε ΠΑΣΠ, ΔΑΠ,ΚΝΕ και λοιπα προπυργια των κομματων που το μονο που παρεχουν στα μελη τους ειναι βολεμα και γνωριμιες.

Αλλο επανασταση και αλλο ασυδοσια.

Οσο για το "συναδελφε" ναι και σε αυτο μαζι σου. Συναδελφος στην μοτοσυκλετα, σαναδελφος στην ανεργια, συναδελφος και συνοδοιπορος σε επαναστασεις για ενα καλυτερο μελλον.
    Οχι ομως στην καταστροφη και την λεηλασια, στο κλεισιμο των σχολειων και των σχολων χωρις ξεκαθαρες αντι-προτασεις, οχι στην καπηλευση της μνημης ενος νεου ανθρωπου που χαθηκε απο το οπλισμενο χερι ενος ανεγκεφαλου δολοφονου.
    Quod me nutrit... me destruit.....

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
    Χε χε χε

Να δω κανα Γυμνασιο με 20 θρανια στην μεση της Βασ. Σοφιας 8 το πρωι!!!!

Να σου πω εγω "Θεμελιωση με αγαπη"

πωπω... κι αμα θελει ο καθηγητης να σε στειλει τι σου λεει...? "βγεκα εξω"? δεν τον παιρνει... "αποβαλεσαι.περασε στο πεζοδρομιο παιδι μου..."
    Accipere quam facere praestat injuriam

Αρχικά δημιουργήθηκε από miobmw
    ...........γιατι άραγε??

Ειπες κατι?

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
    Γιατι μεγαλωσες πολυ κι εχασες την επαφη με τα σημερινα 15ρικα.

ναι ρε πστ μου....και ειναι κατι 15αρικα....μμμμμμμμμ

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. R1 ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο...
    από alexk στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2006, 00:05
  2. το Sex σε όλο τον κόσμο....
    από warm up στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 14/09/2006, 13:49
  3. Συμβούλιο γενετικών βιολόγων από όλο τον κόσμο :
    από tai στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2006, 15:58
  4. Πώς βλέπουν οι Αμερικάνοι τον κόσμο
    από DrIoannis στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ