Ρε συ Hornet (και άσε τα "αγαπητέ" κ.λ.π.)Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
Αγαπητε!
Αυτο που λες δεν γινεται....βλεπεις ενα πραγμα νοικοκυρεμενο δεν το πειραζεις!
κατάλαβες γιατί πράγμα μιλάω ???
![]()
![]()
![]()
Ρε συ Hornet (και άσε τα "αγαπητέ" κ.λ.π.)Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
Αγαπητε!
Αυτο που λες δεν γινεται....βλεπεις ενα πραγμα νοικοκυρεμενο δεν το πειραζεις!
κατάλαβες γιατί πράγμα μιλάω ???
![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Θα έπρεπε όμως να ξέραμε μέχρι τώρα για τι τι είναι και τι δεν είναι ορισμένα πράγματα....![]()
![]()
![]()
Δεν βρισκόμαστε όλοι ταυτόχρονα στην ίδια διάθεση, ρε συ Sniper ...
![]()
![]()
![]()
Τότε καλύτερα να γράφουμε κάτω από καθεστώς ηρεμίας... ειδικά γνώμες που χαρακτηρίζουν με τον ένα ή τον αλλο τρόπο ανθρώπους που επενδύουν τον χρόνο τους εδώ μέσα....Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
![]()
![]()
Δεν βρισκόμαστε όλοι ταυτόχρονα στην ίδια διάθεση, ρε συ Sniper ...
![]()
![]()
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
ke na po oti ke ego pou exo ipsilo dikti noimosinisΑρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
![]()
![]()
Ουπς, Afro δεν σε είχα διαβάσει !!!!
Αυτό που έλεγα παραπάνω, αφορά στην "αποφασίζομεν και διατάσομεν" συμπεριφορά κάποιων...
den ti8ete 8ema apofasizomen ke diatasomen
ine ka8ara edo litourgi me afto ton tropo
ke den iparxi alos tropos na litourgisi
giati prepi na ta grafoume ola den iparxi mia geniki antilipsi se tetiou idous katastasis?
diladi pos 8a sou fenotan ke pos 8a to antimetopizes an kapios elafra tin karsia sou xalage to pazl pou eftiaxnes gia mines?
i sou anakateve to sirtari me tis kaltses.xaxaxaxaxaxaxa
edo erxete i drastiki lisi noumero 4 na dosi amesi lisi
ti alo na po?
Ο κάθε νοήμων άνθρωπος , πιστεύω ότι ύστερα από υπόδειξη, θα συμμορφωνόταν με τις απαιτήσεις των "clean cut look" forums !!!
epistimonikes erevnes exou apodiksi oti kanis la8os
ala to 8ema den ine na sto apodiksoume ala to oti to exoume antimetopisi ke to kseroume ine arketo
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
den exo kani tis skantalies mou
den to leo....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
Τώρα, ή παρεξηγήθηκες με την σειρά σου, ή δεν μιλάς σοβαρά !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Τότε καλύτερα να γράφουμε κάτω από καθεστώς ηρεμίας... ειδικά γνώμες που χαρακτηρίζουν με τον ένα ή τον αλλο τρόπο ανθρώπους που επενδύουν τον χρόνο τους εδώ μέσα....
![]()
Αν ήθελα να "χαρακτηρίσω" κάποιον (που ειλικρινά δεν έχω κανένα λόγο να το κάνω) θα έστελνα π.μ. με μπινελίκια....
Εδώ, γνωστός πιτσιρικάς μας βρίζει πατόκορφα και οι απαντήσεις είναι του στυλ "άφες αυτοίς, ου γαρ οίδασι τι ποιούσι"....
Αν πρόσεξες, στην αρχή μίλησα για συμπαθέστατα και αγαπητά άτομα (χωρίς ίχνος ειρωνείας) και δεν "στήνω" κανέναν προσωπικά !!!
Μιλάω για τον ρόλο και την (κατα)χρηση εξουσίας από τους διαχειριστές....
![]()
![]()
![]()
Οκ λοιπον εχω καταλαβει παρα πολυ καλα ρε μαστορα απλα σε παω με το γαντι!
Αντε μπραβο και σου λεω με ομορφα λογακια οτι δεν μας ενδιαφερει η αποψη σου και ουτε ειναι θεμα προς συζητηση η ολη κατασταση!
Αμα θελεις συμφωνεις αν δεν θες ......τη βολτα σου!
Μπηκες σε συγκεκριμενη κατηγορια μοντελων που αντιπαθεις και εγραψες μια κουραδα...ε ωραια μπηκε ο mod και σε εστειλε κανονικα και μετα μας βγαινεις στο τακο παραπονουμενος και μπαινουμε τελικα στη διαδικασια να σου πουμε οτι ετσι ειναι
Και τελος εδω δεν επικρατει δημοκρατια αλλα ......δικτακτορια των mods!!!!
Εμεις αποφασιζουμε ποιο θα κοψουμε ....το καταλαβες τωρα!
Και τωρα πες μου ποιος καταλαβε και ποιος δεν καταλαβε!
![]()
![]()
![]()
Ρε Afro, τι σκ@τ@ έκανες με τα quote και δεν βγάζω άκρη από αυτά που γράφεις ???
(Όχι ότι πριν έβγαζα, αλλά λέμε τώρα....)
![]()
![]()
![]()
Episeis, gia na apantiso kai sthn arxikh erothsh toy Old....
SAFOS kai einai kakoi anthropoi oi Administrators, gia na ftasoun ekei pou eftasan patisan epi ptomaton kai eipian to aima pollon mikron kai athoon xriston
opote kala tha kanete na prosexete mhn sas ptyxoume pouthena live kai sas perasoume apo epano me ta pistolia mas
giati eimetha kai gligoroi
parakalo toy ypoloipoys admin na mhn to svisoun to post moy
re pedia afisteto toylaxiston kana dekalepto ok???
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
Οκ λοιπον εχω καταλαβει παρα πολυ καλα ρε μαστορα απλα σε παω με το γαντι!
Αντε μπραβο και σου λεω με ομορφα λογακια οτι δεν μας ενδιαφερει η αποψη σου και ουτε ειναι θεμα προς συζητηση η ολη κατασταση!
Αμα θελεις συμφωνεις αν δεν θες ......τη βολτα σου!
Μπηκες σε συγκεκριμενη κατηγορια μοντελων που αντιπαθεις και εγραψες μια κουραδα...ε ωραια μπηκε ο mod και σε εστειλε κανονικα και μετα μας βγαινεις στο τακο παραπονουμενος και μπαινουμε τελικα στη διαδικασια να σου πουμε οτι ετσι ειναι
Και τελος εδω δεν επικρατει δημοκρατια αλλα ......δικτακτορια των mods!!!!
Εμεις αποφασιζουμε ποιο θα κοψουμε ....το καταλαβες τωρα!
Και τωρα πες μου ποιος καταλαβε και ποιος δεν καταλαβε!
Μίλα έτσι βρε λεβέντη μου, να συνενοηθούμε....!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
το BMW 1200 GS μου αρέσει πάρα πολύ όπως και ο προκάτοχος του το 1150...
πολύ όμορφα μοτόρια που πάνε παντού...
βέβαια το GSXR το τελευταίο γαμάει και δέρνει και ίσως να πηγαίνει λίγο καλύτερα στο χώμα και λίγο χειρότερα στην άσφαλτο..
επίσης ήθελα να πάρω ένα καθαρό αλλά τελικά αποφάσισα και πήρα fazer το οποίο γαμάει όλα τα παραπάνω και πάει παντού.. του έβαλα και φτερά και πετάει τώρα...
είδα και μια γκόμενα και μου άρεσε αλλα επειδή με είδε λασπωμένο διότι ήμουν για εντουρο με το fazer δεν της άρεσα και με σνόμπαρε... μετά πήγα σινεμά και πέρασα πολυ ωραία..
και σεις κακοί και ξεδιάντροποι αντμινς που το παίζετε και μούρες έτσι και μου σβήσετε αυτό το ποστ που είναι μεσα στο θέμα που συζητάμε θα είστε χειρότεροι απο τον χίτλερ παλιοφασίστες ουστ ουστ ουστ 666 666 666 ....
και σταθάκη εγώ δε μασάω απο ''αγαπητε'' έτσι??? μια γκαζιά δρόμος και τα λέμε!!!!
![]()
![]()
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΙ ΑΝΤΜΙΝΣ ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ, ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΚΡΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ.. KEEP CUTTING...![]()
![]()
![]()
(η γνώμη μου δεν εστιάζει σε κανέναν προφανώς...)
Μια μέρα παιδιά μου....,, μου φέρνουν ένα κομμάτι τιτάνιο ναααααααα!!!! Τι να το κάνω σκέφτομαι????????
FZ6 RULEZ!!!
BOFH και παλι BOFH :rotflmao:
ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ MODERATORS ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΚ, ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΑΛΙΑ ΤΟΝ DIDI ΤΙ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
κανω καλο sex....
θες να σε ανοιξω 2-3 mm το κυλινδρο?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To gegonos oti kapoios apofasise na dosei gyro sta 15,000 euro gia na agorasei mia mixani einai katakriteo ???Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
![]()
![]()
Χριστός και Παναγία !!!!! (πως θα τολμούσα άλλωστε ???)![]()
Αναφέρομαι σε πιο καινούρια, πιο ακριβά και πιο "πολιτικώς ορθά" μηχανάκια (από αυτά που σου δίνουν το αναφαίρετο δημοκρατικό δικαίωμα, επειδή έδωσες 15000 euro να γεμίζεις κατεβατά ολόκληρα το forum για ένα "ελαστικόν παρέμβυσμα" (η φίλοι της την φωνάζουν "τσιμούχα")....
![]()
![]()
![]()
To gegonos oti ean esy eixes kapoia lefta parapano gia na xodepseis gia tin kayla sou den tha ta edines gia na pareis ayto pou pragmatika goustareis xoris na koitaxeis poso kanei ?? Tha sou arese ego na ertho kai na sou tin po tote kai na se eironeuomai ??
To gegonos oti esy den exeis BMW den simainei oti osoi exoun einai skartoi kai floroi ...
Isos etsi dixneis tin antipatheia sou stis sygekrimenes mixanes kai kala kaneis alla ayto den simainei oti basi tis mixanis pou exei o allos mporeis na krineis kai ton xaraktira tou .
Enas apo tous logous gia ton opoio ekana register se ayto to forum einai giati thelo na enimeronomai gia tin mixani pou pira kai gia na mporo na blepo tyxon problimata kai symboules apo allous pou symmerizontai to DIKO mou gousto opos profanos kaneis kai esy kai na mathaino pragmata apo anabates poly pio empeirous apo emena . Ayto den mou dinei kanena dikaioma emena na katakrino tin diki sou epilogi alla oute kai esena tin diki mou. n mporeis na me boithiseis -opos tha se boithiso kai ego- se kati pou mporei ego na xero kai esy oxi THA TO KANO !!!!!
Opos anefera xana (kai gia ayto ton logo xekinisa kai to post pou rotaei ti douleia kanei o allos - gia na boithisei kapoios tyxon kapoion allo ) eimaste mia mikri ilektroniki "oikogeneia" kai kalo tha itan anti na "eironeuomaste " o enas ton allo na mporousame na boithisoume o enas ton allo gia na apoktisei ayto pou thelei o kathenas apo mas (stin sygekrimeni periptosi mixanes), dinontas proteraiotita kai protimisi stous "dikous" mas anthropous ...
Ayta , sorry gia to megalo keimeno .
kalimera sas .
Stavros
Riders on the storm......
If the facts don't fit the theory..... change the facts....
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
κανω καλο sex....
θες να σε ανοιξω 2-3 mm το κυλινδρο?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ωπα ρε Γιωργακη...
ειναι που ειναι ΤΙΓΚΑ,αμα του κανεις και oversize,αντε να τον πιασουμε μετα..!!![]()
![]()
Τελικα πρεπει να ειστε πολυ ερωτευμενοι σεις οι δυο..:rotflmao: :rotflmao:
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....