Σελίδα 2 από 9 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 123

Θέμα: Και το θέμα κλειδώνεται...

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal

το ιδιο (περιπου) ειχε γινει και με εμενα. εγω θελω να πηαγαινω με σουζα απο το ενα σημειο στο αλλο. και να σταματαω με εντο και να κλεβω τσαντες γιαγιαδων και να βιαζω ανηλικα και...και...και...

:rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gousgoun_69

ενταξει ρε μεγαλε ειπα μια υπερβολη...τι το κανεις θεμα?

δεν μπορω να στριψω σουζαριστος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της george72
    +1000 στον gcrook

αποψη μου....

ο καθενας ειναι ελευθερος να εκφραζει την γνωμη του...

εστω και αν αυτη ΔΕΝ ειναι συμφωνη με των υπολοιπων!!

ο βεστρομας ΟΥΤΕ εβρισε ΟΥΤΕ απειλησε, αντιθετως διαβασα

αρκετα ποστ απο ατομα που του μιλησαν ασχημα τον εξυβρησαν και

γενικως τον γουχαισαν!

γιατι ρε παιδια????

μηπως εχετε τιποτα ελιες να μοιρασετε?

η μηπως βρωμανε τα ποδια του???

φιλικα

γιωργος
    http://www.youtube.com/watch?v=aRO5UtYxFjM&feature=related

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Ρε δε λεω αυτο!

Πουτανα χρωματοληψια.....
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Αμα νιωσει και ο Julius πως βρωμιζω τον αερα του φορουμ και δεν μπορει να ανασανει και αυτος οπως ο Βυρωνας, με βλεπω με τον Ιωαννιδη στον Κορυδαλο.

Μηπως χρεωθω και τον 3ο παγκοσμιο πολεμο, που ειναι στα σκαρια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    μλκ Κρουκη μ αρεσει που ΟΛΟΙ σε καταλαβαν!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

By the way, ελεγα, θα τ ανοιξει κανεις αυτο το θρεντ, δε θα τ ανοιξει!

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Ρε δε λεω αυτο!

Πουτανα χρωματοληψια.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    δεν μπορω να στριψω σουζαριστος.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    O λόγος που ο vestromas δεν θα μακροημερεύσει στο moto.gr δεν είναι μόνο αυτό που εκπροσωπεί μιας και μαζί του έγραψαν άλλοι 10 τις ίδιες (ο θεός να τις κάνει) απόψεις. Αν ήταν να φάει ΒΑΝ γιαυτό θα είχε φάει απ΄τη στιγμή που έγραψε το

Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    ....... Ας πηγενε αλλου να κανει παρτι ο τσογλανος που πηγε να το παιξει μαγκας στους εργαζομενους αστυνομικους. Καλα εκανε και εφαγε τις μπιστολιες του. .......
    ή τις υπέροχες εγκλήσεις να κατέβει ο στρατός στους δρόμους.

Σε ένα φόρουμ δεν κρίνεσαι για τις πράξεις σου που δεν θα δει κανείς ποτέ διαδικτυακά, αλλά για τον λόγο σου. Και ο λόγος σου πρέπει να είναι μετρημένος όταν μπροστά σε ένα θάνατο παιδιού που καταδικάστηκε από τον Καρατζαφέρη μέχρι τον Παπούλια ως δολοφονία, πετάς διάφορα ποστάκια που ΜΟΝΑΔΙΚΟ σκοπό έχουν να προκαλέσουν μπάχαλο και να κάνουν το φόρουμ μπουρδέλο.
    Παρόλα αυτά τα ποστ και των μεν και των δε (αυτων που λες ότι καλούσαν τον κόσμο να κάνει καταστροφές (!) ) έμειναν έστω και κάτω από συγχώνευση που αλλοίωσε το νόημα που έβγαινε.

Παρόλο που ως mod πρέπει να κρατάω κάποιες ισορροπίες, ως άνθρωπος εξοργίζομαι όταν διαβάζω τέτοια σχόλια, για τον απλούστατο λόγο ότι αποτελούν εξύβριση ενός νεκρού παιδιού :

Το αγιοποιημενο αυτο παιδακι ειχε ολα τα φοντα να γινει κατι σωστο στην κοινωνια.

Επελεξε να κανει καριερα στα εξαρχεια και αν του εδινε την ευκαιρια ο αστυνομικος σε καμια δεκαρια χρονια θα ανταγωνιζοτανε τον Πασσαρη.

Υπαρχουν φτωχα παιδια σαν τον Κουγια, απο φτωχογειτονιες που σπουδασαν με στερησεις και διαπρεπουν.

Αυτοι, δεν μας κανουν ε;

Δειτε τα οπως σας συμφαιρει.

Αν τον πιτσιρικα δεν τον σκοτωνε ο αστυνομικος, θα σκοτωνοτανε απο αλλη συμπλοκη και απο αλλη παρανομη δραστηριοτητα μια και ειχε παρει φυλο πορειας για την μ@λακια.

Ηταν ενα κακομαθημενο θρασιμι και οι γονεις εφ οσον ειναι εν ζωη και ειναι ανηλικος, εχουν την βασικη ευθυνη.

Αν θελετε να θυμηθητε πραγματικα αθωους νεκρους, θυμηθητε τον Αξαρλιαν, τον περαστικο που εφαγε η 17 Νοεμβρη και δικαιολογηθηκε σαν παραπλευρη απωλεια.

Ειστε υποκριτες τεραστιου μεγεθους και δεν ακουσα κανεναν να σχολιαζει τα σχολια του Ξηρου που λανσαρε ο αλητης πλουσιο επαναστατης Τριανταφυλοπουλος.

Της 17 Νοεμβρη οι σφαιρες ειναι αγιασμενες;

Βριστε με. Τιμη μου να με βρισουνε οι προδοτες και οι χαζοι.

Αν με βρισει καποιος που εκτιμω, θα προβληματιστω.
    Για το παραπάνω ποστ και επειδή το moto.gr δεν είναι φυτώριο για χρυσαυγίτες ούτε για όσους θέλουν συνειδητά να το κάνουν εδω μέσα μπουρδέλο, όποιος ξαναγράψει κάτι παρόμοιο, με πολύ δημοκρατικές διαδικασίες θα πάρει τον μπούλο.

Χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης, γιατί στο τσακ είμαι να αρχίσω να μιλάω μόνο ως χρήστης.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Φυτωριο για κουκουλοφορους ειναι;

Γιατι παιξαν και τετοιες κουβεντες.

Δεν θελω να σε προκαλεσω αλλο γιατι δεν μπορεις να μπεις στο σκεπτικο μου, ουτε και χρειαζετε.

Αλλα απ ολο το θρεντ εγω ειμαι το μαυρο προβατο;

Αν φταιω καπου, ειναι οτι δεν εχω καθολου μεσα μου διπλωματια.

Να μπορω να περναω λαμογιαρικα αυτα που λεω και να την βγαζω καθαρη.

Δεν βρεθηκε ενας εκτος φορουμ να μου πει, οτι ο πιτσιρικας ειχε δικιο.

Κριμα μεν μου λεγανε αλλα ολα τα αλλα που λεω και εγω.

Και οι πολιτικοι αν τους ρωτησεις οφ δε ρεκορντ αυτα που λεω εγω θα σου πουν.

Και τα πμ που ελαβα κ εδω και αλλου, δικιο εχεις μου λενε αλλα κανε τον μ@λακα και πες τα καπως αλλιως και αλλα τετοια.

Αμα ημουνα λιγο πιο ευαισθητος οπως παλαιοτερα μπορει και να ειχα αυτοκτονησει απο το αδιεξοδο της υποκρισιας του κοσμου.

Δεν ειναι τυχαιο που ειμαι μισοτρελος και με εχετε παρει ολοι πρεφα, η υποκκρισια σας με τρελαινει.

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook

Καταρχας μου κανει εντυπωση που πριν απο καιρο ξεμπαναρατε τον βεστρομα κανοντας να φανει,σε μενα τουλαχιστον, οτι ο βεστρομας τιμωρηθηκε επειδη εκανε κατι κακο η επειδη απλα παραφερθηκε,και αφου ζητησε συγνωμη (αληθεια σε ποιους σε αυτους που χαλανε φαια ουσια να εχουν εναν νορμαλ διαλογο μαζι του αλλα εις ματην; ) να επανελθει σαν ενεργο μελος.

Αληθεια γιατι κανενας δεν καταλαβαινει η κανει πως δεν καταλαβαινει οτι ουσιαστικα δεν τρωει καποιος μπαν για τις αποψεις του (ασχετο αν κατακρινεται σιωπηρα η βροντοφωνα για αυτες) αλλα για το γεγονος οτι ακομα και μεσα σε ενα φορουμ πρεπει εστω και με καποιον υποτυπωδη τροπο να υπαρχει διαλογος και επικοινωνια κατι που προφανως δεν ισχυει για τους τρικυμια εν κρανιω με αποτελεσμα συσσωμη μια δικτυακη κοινοτητα να σηκωνει τα χερια ψηλα; Εξου και το μπαν.Διατι μπορει να ειμαστε λιγο πολυ στον κοσμο μας καποιοι,αλλα που και που λαμβανουμε και κανα σημα απο τον πλανητη γη, και εχουμε επικοινωνια για ονομα του Θεου. Και ο τιπαπ παραπανω μαλακιες λεει συνηθως και δεν συμφωνω μαζι του σχεδον ποτε,αλλα τουλαχιστον ειναι συζητησιμος ο ανθρωπος,ο Αλλαχ να τον εχει καλα και να του δινει 12 παρθενες καβαλα σε αγγλικα παρταλια.
    +1000 fazer.

Ολο το ζουμι του προβληματος.

Ηδη κυριακοστ και zireus(μ'εξεπληξε) ειναι ετοιμοι να τους φανε.

Διαφωνω και εγω με το κλειδωμα και ας πει ο Βυρων στα @@ μου.

Προτιμουσα ενα σουπερ μπανακι στον βεστρομα για τους παραπανω λογους(gcrook), ακομα και οταν ερχομε σ'αντιπαραθεση μαζι του, μετα το μετανιωνω γιατι ειναι μαλακι@ να κολλας τοσο πολυ με το φορουμ και της αποψεις τον αλλων.
    Αλλα ειλικρινα εχει ενα μαγικο τροπο να σε βγαζει απ'τα ρουχα σου.

Θυμαμαι παλιοτερα εκανε το ιδιο, καποιος του ειχε μιλησει, ζητησε συγνωμη και αντε ξανα μανα.

quote:Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    Το αγιοποιημενο αυτο παιδακι ειχε ολα τα φοντα να γινει κατι σωστο στην κοινωνια.

Επελεξε να κανει καριερα στα εξαρχεια και αν του εδινε την ευκαιρια ο αστυνομικος σε καμια δεκαρια χρονια θα ανταγωνιζοτανε τον Πασσαρη.

Υπαρχουν φτωχα παιδια σαν τον Κουγια, απο φτωχογειτονιες που σπουδασαν με στερησεις και διαπρεπουν.

Αυτοι, δεν μας κανουν ε;

Δειτε τα οπως σας συμφαιρει.

Αν τον πιτσιρικα δεν τον σκοτωνε ο αστυνομικος, θα σκοτωνοτανε απο αλλη συμπλοκη και απο αλλη παρανομη δραστηριοτητα μια και ειχε παρει φυλο πορειας για την μ@λακια.

Ηταν ενα κακομαθημενο θρασιμι και οι γονεις εφ οσον ειναι εν ζωη και ειναι ανηλικος, εχουν την βασικη ευθυνη.

Αν θελετε να θυμηθητε πραγματικα αθωους νεκρους, θυμηθητε τον Αξαρλιαν, τον περαστικο που εφαγε η 17 Νοεμβρη και δικαιολογηθηκε σαν παραπλευρη απωλεια.

Ειστε υποκριτες τεραστιου μεγεθους και δεν ακουσα κανεναν να σχολιαζει τα σχολια του Ξηρου που λανσαρε ο αλητης πλουσιο επαναστατης Τριανταφυλοπουλος.

Της 17 Νοεμβρη οι σφαιρες ειναι αγιασμενες;

Βριστε με. Τιμη μου να με βρισουνε οι προδοτες και οι χαζοι.

Αν με βρισει καποιος που εκτιμω, θα προβληματιστω.

Αυτο δεν ειχα προλαβει να το διαβασω.

Σ'ειχα ρωτησει αν εισαι πατερας, δεν απαντησες οπως κανεις σε καποιες ερωτησεις μου.

Εγραψες οτι αν εκανες μια μαλακια , ο πατερας σου θα σου εκοβε τον τσαμπουκα σπαζοντασε στο ξυλο, ελα ομως που ο Αλεξης την μαλακια (αν την εκανε) την πληρωσε με τον θανατο του.

Μεγαλωνω τον γιο μου μιλωντας του απο 3 μηνων σαν να ειναι ενηλικας, ανεβα μια Λουτσα να δεις τη σχεση εχουμε.
    Και ομως οσο καλα και να τα παμε ,υπαρχουν στιγμες που η σχεση πατερα-γιου παραμενει πατερα-γιου , οτι και να κανεις ,οσο και να προσπαθησεις καποια στιγμη δεν θα ξερεις τι κανει , που ειναι, αν κινδυνευει, αν φοβαται, αν ζει, αν νιωθει , αν χαιρεται ,αν γευεται και τοσα αλλα.

Χερι πανω του δεν εχω σηκωσει ποτε και ελπιζω με την εποικινωνεια που εχουμε να μην το κανω ποτε.

Η μαλακιες ειναι για να γινοντε και να μαθαινουμε και να γινομαστε καλυτερη, ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑς ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ.

Ευχομαι ο θεος ή ο λιακο οτι πιστευεις, να σ' αξιωσει να νιωσεις αυτη την ''γλυκα'' και μετα να χεις το θαρρος να γραψεις οτι ολα οσα εγραφες ηταν παπαριες, γιατι δεν ηξερες αλλα δεν ειχες ουτε την ΣΥΝΕΣΗ να ρωτησεις.

Να πω φιλικα? να βαλω γαμωτικονς? ειλικρινα δεν ξερω , παρτο οπως θες.

Δεν γαμιεται , τσουλαμε (χρονια τωρα).

Φυτωριο για κουκουλοφορους ειναι;

Γιατι παιξαν και τετοιες κουβεντες.

Δεν θελω να σε προκαλεσω αλλο γιατι δεν μπορεις να μπεις στο σκεπτικο μου, ουτε και χρειαζετε.

Αλλα απ ολο το θρεντ εγω ειμαι το μαυρο προβατο;

Ε...δεν ειναι και τοσο δυσκολο να μπει κανεις στο σκεπτικο σου. Οσο κι αν φανει παραξενο εχω ακουσει καποια παρομοια απο γνωστο κομμουνιστη διανοουμενο... ...+λιγο πατριδα...+λιγο ύβρης...

Μπορει να νομιζεις οτι οσο σε βριζουν τοσο αγιαζεις...
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

....... Ας πηγενε αλλου να κανει παρτι ο τσογλανος που πηγε να το παιξει μαγκας στους εργαζομενους αστυνομικους. Καλα εκανε και εφαγε τις μπιστολιες του. .......

ασε μην μιλεισω καλυτερα...

Eλπιζω να προλαβω να παρω τα κινητα απο 5, 10 φιλους φασιστες που εκανα εδω μεσα.

Σελίδα 2 από 9 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ο ΟΗΕ και το θέμα μπαν(ΑΝΑΝ)οφλούδα....
    από Gandalf dr685sm στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 19/11/2004, 13:41
  2. Μου το στειλανε με μελι......και το μοιραζομαι μαζι σας!!
    από almalibera στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2004, 18:32
  3. O Osama και το συγκρότημά του
    από Ora_Nihil στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 05/02/2004, 11:30
  4. η πριγκίπισσα και το βατράχι
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 10/01/2004, 15:17

Κανόνες δημοσιεύσεων