Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 32

Θέμα: βελτιώσεις σε Drz 400 ?

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Συμφωνω απολυτα με το βιδα και το στεργιο69. Το να παρεις DRZ και να μη του κανεις το 3χ3 ειδικα με μοναδικο κοστος 70 ευρω που παει το κιτ της Dynojet ειναι εγκλημα στο θεο των μονοκυλινδρων κινητηρων. Θα καθαρισει την λειτουργια παντου στο φασμα των στροφων και θα μπορεις να χρησιμοποιεις μια και καποιες φορες δυο σχεσεις πανω στο κιβωτιο. Για τετοια διαφορα στη ροπη μιλαμε. Η δε καταναλωση στη καθημερινη χρηση θα μειωθει. Ακομα η συμβουλη μου αν το κανεις ειναι να παρεις το κιτ του ΣΜ και οχι του Σ διοτι το πρωτο εχει τα ζιγκλερ του stage2 (3χ3) ενω το δευτερο οχι.
    Υπαρχει και μια αλλη, δωρεαν μετατροπη για επιταχυνση, αυτη της βαλβιδας αερα στο διαφραγμα του καρπμυρατερ.

Το ΚΝ ειναι υπο συζητηση, και απο αυτο ειχα, μου αρεσε περισσοτερο στην οδηγηση, αλλα δεν μπορω να εκφερω γνωμη σχετικα με το κατα ποσον ειναι υγειες για τον κινητηρα. Οι αποψεις εδω διιστανται.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της man iii
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    Συμφωνω απολυτα με το βιδα και το στεργιο69. Το να παρεις DRZ και να μη του κανεις το 3χ3 ειδικα με μοναδικο κοστος 70 ευρω που παει το κιτ της Dynojet ειναι εγκλημα στο θεο των μονοκυλινδρων κινητηρων. Θα καθαρισει την λειτουργια παντου στο φασμα των στροφων και θα μπορεις να χρησιμοποιεις μια και καποιες φορες δυο σχεσεις πανω στο κιβωτιο. Για τετοια διαφορα στη ροπη μιλαμε. Η δε καταναλωση στη καθημερινη χρηση θα μειωθει. Ακομα η συμβουλη μου αν το κανεις ειναι να παρεις το κιτ του ΣΜ και οχι του Σ διοτι το πρωτο εχει τα ζιγκλερ του stage2 (3χ3) ενω το δευτερο οχι.
    Υπαρχει και μια αλλη, δωρεαν μετατροπη για επιταχυνση, αυτη της βαλβιδας αερα στο διαφραγμα του καρπμυρατερ.

Το ΚΝ ειναι υπο συζητηση, και απο αυτο ειχα, μου αρεσε περισσοτερο στην οδηγηση, αλλα δεν μπορω να εκφερω γνωμη σχετικα με το κατα ποσον ειναι υγειες για τον κινητηρα. Οι αποψεις εδω διιστανται.
    όλα καλά αυτά που λέτε , αυτό με την βαλβίδα δεν κατάλαβα , τι κάνεις δηλαδή ?
    και κάτι άλλα απο την μάνα του 3 εκατοστά Χ 3 εκατοστά είναι ? γιατί ο προηγούμενος έχει κάνει κάτω απο την σέλα μία τρύπα παραληλόγραμμη απο την μία άκρη εως την άλλη 13Χ5 περίπου .
    κανένα μάνουαλ παίζει ρε παιδιά ?
    Διασκέδαση είναι η τέχνη να κουράζεσαι τις ώρες ανάπαυσης !!!

είναι ίντσες...

3X3 mod

http://www.youtube.com/watch?v=VtKWb...&feature=email

edit: πουλάω τα "απαραίτητα" δες την υπογραφή μου
    Όλα άλλαξαν
    "..δεν είναι απίστευτα... αλλά πιστευτά... γι'αυτο γίνονται."

H Ελληνική γλώσσα είναι τόσο πλούσια με μοναδικότητα σε κά-θε μία λέξη, η σύγχρονη αργκό επίσης με άλλες τόσες ερμηνίες, αλλά ταυτόχρονα είναι τόσο φτωχή και με τόσα κενά, που δεν υπάρχει συνδυασμός και σειρά γραμμάτων για να εκφράσουν κάποια πράγματα. Keyboards, monitors, βιβλία, ομιλία... κάποια πράγματα εκφράζονται μόνο με ένα βλέμα... έστω και αν δεν μπορεί να αποδώσει στο 100% την βαρύτητα και την σημαντικότητά τους.

Mαλλον λεει το PAIR system , μια μ@λ@κι@ που βαζει επιπλεον αερα για να περναει/κοροιδευει τον ελεγχο προδιαγραφων .
    Μανουαλ εχω , απο το 'SM αλλα απο μοτερ ιδια ειναι .
    Βασιλης

DRZ4??sm k5 full extra!

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    οχι....κατω απο το μπολ του καρμπ, υπαρχει ενα σερβο το οποιο στις 3 πρωτες σχεσεις μερικως εξισωνει την πιεση του ανω μερος του διαφραγματος με την ατμοσφαιρικη κατα την διαρκεια της επιταχυνσης. Υπαρχει ενα σωληνακι που ενωνει το πανω με το κατω μερος του καρμπ. Το κοβεις και σφραγιζεις τα δυο ακρα.

Ναι αυτο και το PAIR ειναι τα πρωτα πραγματα που του κανεις .
    Βασιλης

DRZ4??sm k5 full extra!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της man iii
    Αρχικά δημιουργήθηκε από xrlantz
    είναι ίντσες...

3X3 mod

http://www.youtube.com/watch?v=VtKWb...&feature=email

edit: πουλάω τα "απαραίτητα" δες την υπογραφή μου

ευχαριστώ πολύ το έχω υπ ΄όψιν
    Διασκέδαση είναι η τέχνη να κουράζεσαι τις ώρες ανάπαυσης !!!

Γεια σου φιλε,και εγω drz εχω το οποιο το εκανα σχετικα μαχομενο enduro ριχνωντας μερικα χρηματα.Εκανες τελικα εσυ τιποτα?

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig

Γειά χαρά.
    Πήρα ένα DRZ 400S και σκέφτομαι να περάσω το Dinojet και να τρουπώσω το φιλτροκούτι.
    Θα πάρω το DJ για το SM όπως παραθέτεις. Η ερώτηση είναι : Μήπως θα ήθελε και ρύθμιση το Carbirater ? αν ναι πόσο ?
    Ευχαριστώ.

Αν παρεις κιτ για το καρμπυρατερ τοτε παρε για το μοντελο που εχεις , 'S . Μ<αζι με το Dynojet θα γινει και το ανοιγμα στο φιλτροκουτι , 3Χ3 ιντσες , το λεει και μεσα στις οδηγιες του dynojet .

Για κανενα λογο δεν θα ανοιχτει το φιλτροκουτι χωρις να γινει ρυθμιση/τζεταρισμα/να μπει το DJ κιτ .

Το πιο καλο βεβαια για να τσιμπισει κανα αλογακι και ν'αλλαξει η αποκριση προς το καλυτερο το must ειναι Fcr39 ! Το μηχανικο καρμπυρατερ με αντλια επιταχυνσεις που εχει και το καλο drz400'E .
    Βασιλης

DRZ4??sm k5 full extra!

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VIDAS
    Αν παρεις κιτ για το καρμπυρατερ τοτε παρε για το μοντελο που εχεις , 'S . Μ<αζι με το Dynojet θα γινει και το ανοιγμα στο φιλτροκουτι , 3Χ3 ιντσες , το λεει και μεσα στις οδηγιες του dynojet .

Για κανενα λογο δεν θα ανοιχτει το φιλτροκουτι χωρις να γινει ρυθμιση/τζεταρισμα/να μπει το DJ κιτ .

Το πιο καλο βεβαια για να τσιμπισει κανα αλογακι και ν'αλλαξει η αποκριση προς το καλυτερο το must ειναι Fcr39 ! Το μηχανικο καρμπυρατερ με αντλια επιταχυνσεις που εχει και το καλο drz400'E .

Αν βλεπω καλά εσύ έχεις βάλει το Fcr39.

Αυτό που το βρίσκει κανείς ?

Έριξα μια ματιά στο Ebay motors και βρείκα κάτι.
    Επίσης διάβασα όπως γράφεις κι εσύ πως το DJ είναι ημίμετρο σε σχέση με το Fcr οπότε...
    Έχεις υπ όψιν σου που μπορούμε να το βρούμε?

Η αληθεια ειναι οτι ειναι λιγο δυσκολο να βρεις το "σωστο" FCR , υπαρχουν 3 γεννιες FCR ασ'πουμε , οι καλες , αυτα που μπορουν δλδ να χρησημοποιηθουν και σε αλλο μηχανακι ειναι η 1'η και η 2'η .

Αν βρεις κατι στειλτ'το μου p.m να το δω να σου πω αν ειναι οκ για drz .
    Βασιλης

DRZ4??sm k5 full extra!

Να προτείνω και γω, να το πάρεις από thumpertalk, ώστε να έχει τα πάντα για να μπει κατυεθείαν στο μηχανάκι και να μην ψάχνεις μοντέλα και πατέτεντες...
    Το έχει με λίστα αναμονής 550 δολαρια κομπλέ.

Γεια σας ξανα απο εμενα.Θελω να αναφερθω λιγο στα παιδια που μιλανε για τα σεταρισματα στο καρμπυλατερ και θελω να πω και εγω την γνωμη μου σχετικα με αυτα μιας που ειμαι κατοχος DRZ400S και το οποιο εχει μετατραπει σε enduro.
    Kαταρχην ο φιλος μας ζηταει γκαζια στο χωμα αλλα αναρωτιεμαι στο χωμα με 400cc τη να τα κανεις τα γκαζια?Ακομα και σε φλαταδουρες και σε ανοιχτους χωματοδρομους ποσο γκαζι θα χρειαστης απο αυτο που εχεις?
    Επισης στα μονοπατια που εκει χρειαζεσαι γκαζι ωστε σε ανηφοριες κτλ να μην κρεμαει το μηχανακι εγω εκανα το απλο,εβαλα απο 15ρι 14 γραναζι μπροστα,και εαν εισαι παρα πολυ της ανηφορας βαλε και 13ρι,αλλα η τελικη σου θα ειναι 110-115 χιλιομετρα.
    Eιμαι υπερ στο να βαλεις φιλτρο αερα ΚΝ ωστε να αναπνευση καλυτερα το μηχανακι (οπως εβαλα και εγω) και μια ολοσωμη εξατμιση, για γκαζια αλλα και για ποιο γρηγορη αποβολη θερμοτητας απο τα μεταλα τις εξατμισης διοτι στο χωμα-μονοπατια-βουνο σιγουρα θα παρεις ''ΦΩΤΙΑ''
    Πιστευω οτι δεν χρειαζεσαι καρμπυλατερ και ειναι ασκοπα τα χρηματα για το enduro.Τοσο γκαζι δεν το χρειαζεσαι,διοτι θα εχεις καταναλωσει μεγαλη κατι που στο βουνο ειναι αρνητικο και χρειαζεσαι καθε σταγονα βενζινης και δεν παιδευεσαι με μπετονια κτλ κτλ και επισης εαν ανεβεις σε υψομετρο πολυ μεγαλο τοτε σιγουρα θα εχεις προβλημα λογω ελειψης οξυγονου στα ψηλοτερα στρωματα.Π.χ. εγω ειδα τεραστια διαφορα στα 1200 με 1300 μετρα υψος στο βουνο (δεν πηγαινε το μοτο).
    Το Τιμονη αποψη μου ειναι να ψηλωσει λιγο ετσι ωστε να βολευει στην ορθια οδηγηση και να το αλλαξεις διοτι ειναι λιγο τρισαθλιο.Βαλε προστατευτικα αυτοκολητα καρμπον στα καλαμια μπροστα και στον σκελετο αλλα και στα καπακια του κινητηρα και στο ψαληδι αλλιως η θα τα χτυπησεις η θα τα φας με τις μποτες σου.Πανε αγορασε αλλα πλαστικα και κρατα τα μαμα σε μια κουτα (110 ευρο περιπου εχουν τα πλαστικα),βαλε ενα αντιολισθητικο στην σελα,χουφτες κλειστες οποσδηποτε και βαλε ενα κοντερακι ποδηλατου ηλεκτρονικο και ακυρωσε βγαζωντας την ντιζα απο το μαμα.Λαστιχα για μενα τα μιττας ειναι καλη εταιρια και φτηνη.οπως και τα maxxis.Εαν εισαι και αλανι βαλε και ενα πλαστικο ντεποζητο η βρες κανα μεταχειρισμενο σιδερενιο ετσι ωστε οταν θα πεφτεις (που θα το κανεις συνεχεια εαν οδηγεις χωμα-βουνο-μονοπατι) να μην τρεμεις στην ιδεα οτι το εκανες λακουβα η το γραντζουνισες κτλ.
    Αυτα τα λιγα απο μενα...

Νέο μέλος
    Καλημέρα.

Ευχαριστώ όλους σας για τις συμβουλές οι οποίες είναι πολύτιμες.
    Για να μην ανακαλύψουμε ξανά τον τροχό ζητάμε συμβουλές.

Η αλήθεια είναι πως το μηχανάκι πάει σχετικά καλά και έχει Leo vince εξατμ. και Pro taper τιμόνι.
    Έλα όμως που οδήγησα το WR 450F και μου έφυγε ο κλανιάς !!!

Θα βάλω το DJ τώρα και όταν δω με τον καιρό πως είμαι έτοιμος θα χτυπήσω το WR το οποίο θέλει μεν άλλη συντήρηση αλλά είναι από άλλο πλανήτη.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 17/07/2013, 19:56
  2. Μετατροπη Drz 400 Sm σε χωματινο....
    από apenadi στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 06/05/2008, 00:14
  3. AKRAPOVIC σε drz 400
    από thunderabe στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 03/02/2008, 21:05