Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 43

Θέμα: Ηχορύπανση

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από odt
    Επιτέλους ξεκαθαρίστηκαν τα πράγματα μια και καλή...Για την ηχορύπανση στους δρόμους φταίνε οι μηχανές...και όχι τα Ι.Χ επιβατηγά που αποτελούν τη συντριπτική πλειοψηφία στους δρόμους...(λογικό)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    πάντα κάποιος άλλος (πρέπει να!) φταίει περισσότερο, έτσι; βολικό...
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    Άμα μιλάμε για τον πιο απαίσιο ήχο , τότε πρέπει να αναφερόμαστε στα τρίκυκλα των παλιατζήδων …ταχύτητα :5 μέτρα / 24ωρο….θόρυβος : >1257 db
    Αυτό που έχει σημασία είναι να κοιτάξουμε εμείς, σαν μοτοσυκλετιστές τι κάνουμε και πόσο θορυβούμε αδικαιολογήτως...

Αφήστε τους παλιατζήδες και τα ιχ με τους νεαροκαγκουράκους με τα τελικά των 120χιλ και τον κυβισμό του λίτρου.

Και δεν τίθεται θέμα περί απαίσιου ή γλυκού ήχου καθώς προαναφέρατε. Το θέμα είναι αν ενοχλεί η όχι.

Καλός μ@λ@κ@ς Το avatar του/της vaskunito
    Σωστός.

Εδώ πάντως μηχανές με τέτοιες εξατμήσεις δεν περνάνε ΚΤΕΟ. όχι πως δεν μπορείς να βρείς μαγαζί που να στις περάσει. μερικοί μάλιστα αλάζουν εξατμήσεις μόνο γιά το ΚΤΕΟ και μετά περνάνε τις aftermarket.
    2004 R1 red-black

Αρχικά δημιουργήθηκε από vaskunito
    μερικοί μάλιστα αλάζουν εξατμήσεις μόνο γιά το ΚΤΕΟ και μετά περνάνε τις aftermarket.
    ε μα τι τώρα, μασάνε οι μόρτες από ΚΤΕΟ;

και μετά έρχονται και διαμαρτύρονται γιατί μας κυβερνούν λαμόγια

Εχεται δικιο...τα παπια ειναι ο μεγαλος θορυβος...
    εγω ειχα(γτ μου το κλεψανε...( )ενα νινζα 250ρ με γιοσιμουρα χωρις σιγαστηρα και οχι για να κανει θορυβο αλλα ηχο.... καταρχας δεν προλαβαινε να κανει θορυβο αμα ετρεχα και δευτερον αμα ημουν σε κατοικημενη περιοχη πηγαινα με λογικα πλαισια να μην σπαω και τα νευρα και να μην με κοιτανε και ολοι σαν καγκουρα...
    Greed shall be ur Downfall...

ΤρεΛαμέΛος Το avatar του/της nihristo
    Ελάτε καρντάσια να μείνετε απέναντι από πιτσαρία...Και δίπλα σε αεροδρόμιο...!!Τα πρώτα 20-30 χρόνια είναι λίγο δύσκολα μετά συνηθίζεις
    πριν τον αγώνα ελέγχουμε ΟΛΕΣ τις βίδες...

Αρχικά δημιουργήθηκε από nihristo
    Ελάτε καρντάσια να μείνετε απέναντι από πιτσαρία...Και δίπλα σε αεροδρόμιο...!!
    Στον "Γρηγορη" του Έλ.Βενιζέλος μένεις;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

ΤρεΛαμέΛος Το avatar του/της nihristo
    όχι καρντάση έχουμε και Σαλονίκη πιτσαρίες και αεροδρόμιο σε λέω
    και αυτόν τον Γρηγόρη εγώ δεν τονε ξέρω
    πριν τον αγώνα ελέγχουμε ΟΛΕΣ τις βίδες...

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Νομιζω πως οι περισοτεροι εχουμε περασει απο το σταδιο της βαβουρας με μοτοσυκλετα σιγουρα ειναι οτι χειροτερο για τους γυρω,αυτος που ειναι επανω στην μοτοσυκλετα και ακουει τον ηχο σιγουρα ομως αισθανεται κατι διαφορετικο.

Μην σας νοιαζει ομως σε λιγο καιρο που δεν θα παιζει σαλιο για βενζινα δεν θα ακουγεται τιποτα..ισως τα πεταλα απο τα αλογα
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GABBER
    Οτι και να λεμε , ο θορυβος του πειραγμενου διχρονου δεν παιζετε...
    Το τι μουτζα εχω ριξει σ αυτα τα "διαολια" τα Ζ (μαλλον γερασα ή επαθα αμνησια)

Μοτοσυκλετιστής Το avatar του/της dimr1
    Φταίμε κι εμείς πάντως. Ο κάθε κατασκευαστής σου λέει με αυτούς τους περιορισμούς σε θόρυβο και ρύπους αυτή την εξάτμιση φτιάχνω. Εμείς πάμε και τα αλλάζουμε, τυγχάνουμε κι εγωιστές.
    Το μόνο καλό ότι όσο περισσότερο ακούγεται κάποιος τόσο τον προσέχουν τα αυτοκίνητα

Άσχετο.
    Kάποια στιγμή γύρω στο 2000-2001 ήταν της μόδας να βάζουνε (εδώ στα Χανιά) τα βράδυα σε παπιά σωλήνες από τεφλόν ή πλαστικό νερού 1 μέτρο και πάνω για εξάτμιση και όσο πήγαινε μέχρι να έλιωνε το υλικό από τη ζέστη των καυσαερίων.
    Θόρυβος; Μάλλον απερίγραπτος.
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Ο δυνατότερος θόρυβος που έχω ακούσει ποτέ στην ζωή μου ήταν R1 2002 μοντέλο με μόνο τους λαιμούς πάνω να πηγαίνει 2α κόφτη παντιλικώνοντας μπροστά στο ΑΤΑ.Δεν έχω ακούσει δυνατότερο θόρυβο και ας υπηρέτησα στην αεροπορία στο control της ΜΣΒ
    Fortis Fortuna Adiuvat

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    Ο δυνατότερος θόρυβος που έχω ακούσει ποτέ στην ζωή μου ήταν R1 2002 μοντέλο με μόνο τους λαιμούς πάνω να πηγαίνει 2α κόφτη παντιλικώνοντας μπροστά στο ΑΤΑ.Δεν έχω ακούσει δυνατότερο θόρυβο και ας υπηρέτησα στην αεροπορία στο control της ΜΣΒ

που να ακουσεις κανα στριτ διχρονο με ''ελευθερες'' εξατμισεις

ειναι το τελευταιο πραγμα που ακους στη ζωη σου

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Πεταμένο Μέλος Το avatar του/της dimval
    Καλά και ωραία όλα αυτα. Ομως ένα δίκυκλο για να κυκλοφορεί με ασφάλεια πρέπει πρωτίστως να είναι ευδιάκριτο (φώτα, ανοιχτά χρώματα) αλλά και κατ'εμέ να ακούγεται στον απρόσεχτο οδηγό. Δεν αναφέρομαι σε υπερβολές τύπου ξερογκαζιές και χωρίς τάπες, αλλά ένα ελάχιστα πιο ελευθερο τελικό νομίζω συμβάλλει στην ασφάλεια.
    Επειτα η έρευνα δεν αναφέρεται στο θόρυβο κύλισης ειδικά των αυτοκινήτων. Οσοι μένουν κοντά σε υπόγεια γέφυρα, καταλαβάινουν του λόγου το αληθές.
    Πάντως όταν σταματάει στο φανάρι ξετάπωτο TDM, νομίζψ πως μου έχει σβήσει, μετά καταλαβαίνω πως είνα ο Rossi

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF