περαστικά
όσο για την πόρτα δεν πα να λέει ό,τι θέλει
100% δικό της φταίξιμο είναι
(μιλάω εκ πείρας
και γω τότε με μια μεγάλη μελανιά στο πόδι την έβγαλα)
περαστικά
όσο για την πόρτα δεν πα να λέει ό,τι θέλει
100% δικό της φταίξιμο είναι
(μιλάω εκ πείρας
και γω τότε με μια μεγάλη μελανιά στο πόδι την έβγαλα)
Νταξ τιποτα...ολα καλα δοξα το Θεο...
Περαστικα και αγυριστα...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ευτυχώς από ότι βλέπω είναι καλά (εννοώ σε σχέση με τι θα μπορούσε να είχε..)
Περαστικά..
Μία παρατήρηση .. ευτυχώς φορούσε μπότες που σίγουρα τον προστάτευσαν από τα χειρότερα..
Περαστικά και πάλι..
![]()
Τάσο περαστικά ρε man...
Παιδιά προσοχή όλοι στους δρόμους ... ειδικά οι γιορτινές μέρες που ο καθένας έχει βγει για ψώνια - υποχρεώσεις και τρεχάλες τελευταίας στιγμής είναι πολύ επικίνδυνες ....![]()
Περαστικά Τάσσε
Ποτέ ξανα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
περαστικα φιλε τασσο,αι σιχτιρ με τα ζωα που κυκλοφορουν
σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.
Περαστικά! Γρήγορη ανάρρωση και ποτέ ξανά!
![]()
![]()
![]()
περαστικα ρε φιλε μου.......αυτο σιγουρα πονεσε![]()
Κατ'αρχάς, σας ευχαριστώ όλους έναν-έναν προσωπικά...
και ιδίως τον αδελφό μου Στάθη και τον κολλητό μου φιλαράκι Σωτήρη (subman), που ήταν δίπλα μου από την πρώτη στιγμή.
Ξανθιά στά 55, πόρτα ακριβώς στον αγκώνα, καλάμι, τούμπα σκάσιμο με αριστερό ώμο, μικρή κρούση με το αριστερό μέρος κράνους, βαρελάκι ώστε να πλησιάσω το εμπρός σταθμευμένο για να μην με πατήσει ο επόμενος...166, ερυθρός σταυρός, τίποτε σπασμένο (ευτυχώς), δέσιμο, και ξεκούραση.
Και μόλις συνήλθα από ρίξη έσω-έξω συνδέσμων στο ίδιο πόδι, και δύο φρονιμήτες που με γονάτησαν κυριολεκτικά.
Αν φόραγα τις μπότες -και όχι τα ημιμποτάκια- δεν θα πάθαινα απολύτως τίποτε.
Το παπί δεν ξέρω τι έπαθε, αλλά γέμισε ο τόπος πλαστικά. Το πρώτο μου ατύχημα, μετά από τόσα χρόνια στην σέλα, εγώ που τα έβαζα με συντάγματα ολόκληρα στρατιωτών και με μυθικά τέρατα και εβγαινα νικητής...![]()
Έπεσα από μια γυναίκα που κρατούσε μια πόρτα...20 σχεδόν χρόνια -μην πώ και βάλε- χωρίς γρατζουνιά με εκατομύρια χλμ.
Σας ευχαριστώ και πάλι, Κύριοι.
![]()
![]()
![]()
Περαστικα και να μας πεις τι 8α προκυψει με τα νομικα..
![]()