Αμα ξανακάνεις μία τέτοια βόλτα, στείλε κανά πμ να κάνουν τα μπούσα μας παρέα....
![]()
Αμα ξανακάνεις μία τέτοια βόλτα, στείλε κανά πμ να κάνουν τα μπούσα μας παρέα....
![]()
Κι άμα θελήσουν να περάσουν όλη τη νύχτα αγκαλιά τα πιτσουνάκια σας εσείς πως θα γυρίσετε πίσω ;Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
...να κάνουν τα μπούσα μας παρέα....
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Κι άμα θελήσουν να περάσουν όλη τη νύχτα αγκαλιά τα πιτσουνάκια σας εσείς πως θα γυρίσετε πίσω ;
![]()
![]()
![]()
να εισαι καλα ρε Μακη....μου εφτιαξες το κεφι....
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Κι άμα θελήσουν να περάσουν όλη τη νύχτα αγκαλιά τα πιτσουνάκια σας εσείς πως θα γυρίσετε πίσω ;
![]()
![]()
![]()
Με ταξί φυσικά
Αμα ερωτευτούν τα ''παιδιά'', εμάς δεν μας πέφτει λόγος
Αρκεί να είναι ευτυχισμένα
:rotflmao::rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
Θα σε γελασω βρε μπαβαριαν.Αρχικά δημιουργήθηκε από gousgoun_69
ταξιδιωτικό είναι αυτό ?
Εμενα για βολτα μου μοιαζει.
Έκανε αρκετά χιλιόμετραΑρχικά δημιουργήθηκε από gousgoun_69
ταξιδιωτικό είναι αυτό ?
![]()
![]()
...
θα σας παρακαλουσα αν γινεται να μεινει καθαρο το ποστακι απο λοιπες σπαμμοκατστασεις (οσες γραφτηκανε γραφτηκανε)....ετσι και αλλιως δεν το εβαλα για δειχτω η να δειξω οτι εκανα κατι το τρομερο...το αντιθετο μαλλον....στην θεση μου θα μπορουσε να ειναι οποιοσδηποτε....οπως αλλωστε παρομια βολτα εχουν κανει πολλοι πριν απο εμενα,και θα κανουν αλλοι τοσοι απο σημερα και μετα....το θεμα και το μυστικο ειναι να βαλετε τον εαυτο σας σε αυτες τις φωτο....γιαυτο αλλωστε δεν χρειαζεται και περιγραφη....απλα κλειστε τα ματια σας και θα εχετε την αφηγηση που ψαχνετε και θελετε....
![]()
Και ανοίξτε τ΄αυτιά...Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
....το θεμα και το μυστικο ειναι να βαλετε τον εαυτο σας σε αυτες τις φωτο....γιαυτο αλλωστε δεν χρειαζεται και περιγραφη....απλα κλειστε τα ματια σας και θα εχετε την αφηγηση που ψαχνετε και θελετε....
...για την ερμηνεία του Riccardo Cocciante!
![]()
![]()
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Γεια σου ρε Πάνο..
Εύχομαι να καταφέρω να ανέβω στη πίτα να σας διασκεδάσω & να τσαρκάρουμε μετά...
Ξέρεις εσύ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε...μονο εμενα μου φαινεται φλωρος ο μπουσα με αυτο το θρεντακι ???
![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
ενω εσυ που είσαι σουηδία και ξημερωβραδιάζεσαι στο μοτο.γρ...
κάτω τα χέρια από τον πάνο... (ρε μπας και θέλει να πάμε κανα ταξίδι μαζί να ισιώσει???)
![]()
γης μαδιαμ...
συγχωρεισε λογω αγνοιαςΑρχικά δημιουργήθηκε από thou-vou
ενω εσυ που είσαι σουηδία και ξημερωβραδιάζεσαι στο μοτο.γρ...
κάτω τα χέρια από τον πάνο... (ρε μπας και θέλει να πάμε κανα ταξίδι μαζί να ισιώσει???)
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...