μπα οι γυναικες τους κοβουν τα φτεραΑρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Μπα όλο και κάποιοι φλωρεύουν![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μπα οι γυναικες τους κοβουν τα φτεραΑρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Μπα όλο και κάποιοι φλωρεύουν![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Παίδες, ήμουν εκεί.... Ήμουν ζουμπιγμένος στην κόλαση των 4 τροχών... Με λένε Ζήση και πέρναγα 3 ώρες την ημέρα στο αυτοκίνητο. Τώρα με το capilarine έχει αλλάξει η ζωή μου :rotflmao:
...
Το συνεχίζω γιατί έχει πραγματικά αξιοπερίεργο και παράδοξο ενδιαφέρον.
Κατανοώ οτι κάποιοι άνθρωποι πραγματικά δεν μπορούν να οδηγήσουν μηχανή λόγω φόβου ή λόγω επαγγέλματος.
Οι υπόλοιποι που παίρνουν απλά το Ι.Χ. για να πάνε ας πούμε απο το Ν.Φάληρο στο Μαρούσι... δεν τους έχει μιλησει κανείς για τον ΗΣΑΠ; (οι τοποθεσίες τυχαίες όπως και η διαδρομή).
Τα έχουμε πει χιλιάδες φορές... ειδικά τώρα που πλησιάζουν γιορτές και ο καθένας βγαίνει για ψώνια , για αγορές κτλ.. η κίνηση 3πλασιάζεται και γίνεται πραγματικά χαμός. Είναι απίστευτο το τι περνάνε ψυχικά και σωματικά μέσα σε ενα κουτί επί 1-2 ώρες κλεισμένοι για να πάνε απλά μια απόσταση 10-20 χλμ.!!!!
Προχθές είχα μια δουλειά (Jad.. btw.. αν το διαβάζεις ευχαριστώ φίλε) στην Νίκαια.. έπρεπε να πάω απο Μαρούσι εκει και μετά να γυρίσω να ανέβω Σταμάτα που μένω...μια απόσταση περίπου 60 χλμ πήγαινε έλα. Στο κατέβασμα , θα ήταν ζήτημα να είδα τα Ι.Χ. να κινούνται με πάνω απο 5-10χλμ ανά ώρα. Ακινητοποιημένα στην κυριολεξία στον Κηφισσό. Μπαίνω Κορυδαλλό στην Λαμπράκη... τα ίδια και εκεί. Στην επιστροφή ατύχημα στην Ιερά οδό και έχει μπλοκάρει το σύμπαν, καθώς ώς γνωστόν τα κοθώνια αντί να περάσουν να φύγουν , κάθονται να δούν τι έγινε... ΕΛΕΟΣ!!!
Σκέφτομαι τώρα ο αθώος.. είναι υπάλληλος και δουλεύω στο Μαρούσι και μένω στην Νίκαια... Πόσα χρόνια απο την ζωή μου θα φάω...
Στην Λαμπράκη... μέχρι να βγώ στον Κηφισσό.. στον Κηφισσό... στα διόδια της Αττικής οδού που ώς συνήθως πήζουν τα πρωινά...
Και τούμπαλιν για επιστροφή;;; Για να μην βάλω το θέμα "parking" αν δεν έχεις χώρο.
ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ;
Και μετά λένε γιατί άγχος, γιατί καρδιακά κτλ... αν περνάς αυτή την κόλαση κάθε μέρα.. Ίσα ίσα που θα προλαβαίνεις να πάς τουαλέτα μεταξύ διαδρομών.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Εγω παλι μεχρι να παρω το beverly πηγαινω-ερχομουν με το φορτηγακι της δουλειας...![]()
γιατι δεν εχω την μηχανη μου για ασκοπα χιλιομετρα και φθορες... περιττο να πω οτι ετρωγα την κινηση της αρκουδας απο Ραφηνα- Μπραχαμι και το αντιθετο....Απο την στιγμη που πηρα το beverly για να πηγανω-ερχομαι εχω βρει την υγεια μου!!! Δεν βριζω δεν μουτζωνω... φτανω εκει που θελω να φτασω και δεν εχω νευρα τα βλεπω ολα ροδινα... και οταν ειναι να παρω το αμαξι για παραγγελειες η για καποιο λογω να πρεπει να παω στην δουλεια με το αμαξι με πιανουν τα νευρα μου!!!! Δεν το αλλαζω με τιποτα....!!!!!!! Ειναι τροπος ζωης!! Ασε που γλυτωνω πολλα λεφτα στις βενζινες... Πρωτα ηθελα 340 ευρω το μηνα βενζινες και διοδια να παω και να ερθω μονο... τωρα θελω 56 ευρω μονο σε βενζινες γιατι δεν χρειαζεται να μπαινω αττικη οδο!!!!
![]()
![]()
Αν δεν μπορείς να βρεις λύση βρες άλλο πρόβλημα.
Ενώ με το CB είχα την άνεση μου πήγαινα παντού, έκανα τα πάντα και δε φοβόμουν, με το fazer φοβόμουν και τη σκιά μου μη και κάποιος το χτυπήσει, το κλέψει κλπ κι ας το είχα ασφαλισμένο. Το Xmax διευκόλυνε πολύ τα πράγματα, συν του οτι με τα σταμάτα ξεκίνα των πρωινών κάλλιο να ανοίγεις το γκάζι παρά πρώτη δευτέρα νεκρά κ.ο.κ.
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο