αν το ΤΔΜ είναι ξεπερασμένο το τρανσπινδ τι είναι;;;;
βάλε και το bmw 650gs στη λίστα...![]()
αν το ΤΔΜ είναι ξεπερασμένο το τρανσπινδ τι είναι;;;;
βάλε και το bmw 650gs στη λίστα...![]()
Καίγομαι ν' απαντήσω ...αλλά δε θα το κάνω. Θα περιμένω υπομονετικά να το δει ο ElleΑρχικά δημιουργήθηκε από Georgaras
Τι transalp να παρει??? οχι βεβαια. αν ειναι να παρει transalp ας παρει καλυτερα ενα v-strom που και πιο ομορφο ειναι αλλα και πιο δυνατο.
Τα κιλα δεν ειναι προβλημα γιατι ειναι καλοζυγισμενη μηχανη και θα σου φαινετε πουπουλο.
Εγω μια ζωη ενα παπακι supra ειχα και πηγα κατ'ευθειαν σε v-strom . πανευκολο στην οδηγηση και εχω κανει αρκετα ταξιδακια ανετοτατα...! Στην κυριολεξια πιο ευκολο και απο το παπι ειναι.![]()
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Καίγομαι ν' απαντήσω ...αλλά δε θα το κάνω. Θα περιμένω υπομονετικά να το δει ο Elle![]()
Ελα με τα παλιο-Transalp! και τα ΤΔΜ ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ.....![]()
Φίλε και την BMW που αναφέρεις έχω στα υπόψιν αλλα πιστεύω είναι πιο δυσεύρετη σε σχέση με τα άλλα..Είχα βρει μια ευκαιρία απο ιδιώτη μια BMW 650cs γαλάζια με 1500χλμ και τη σκότωνε 2800..τότε βέβαια δεν είχα τα λεφτά αλλά πιστεύω ότι θα τα βρισκαμε τελικα. Σε τετοιου είδους μηχανές προσανατολίζομαι πάντως.. Αλλα θέλω να σας αναφέρω οτι δεν έχω καμία εμπειρία απο οδήγηση δίκυκλου πέραν του ποδηλάτου:rotflmao: :rotflmao:
Στην ίδια φάση είμαστε φίλε μου και μένα η εμπειρία μου ήταν μόνο ποδήλατο και κάποια νοικιασμένα παπιά ή σκούτερ τα καλοκαίρια στα νησιά.
Λοιπόν μέσα σε 6 μήνες πήρα δίπλωμα και αγόρασα το Σεπτέμβρη ένα Freewind 650cc και τα πάμε μια χαρά μαζί, μέχρι τώρα.
Μέχρι και νυχτερινό ταξίδι 300 χλμ έκανα, με σχετικό άγχος βέβαια αλλά τα κατάφερα.
Θέλει προσοχή, σεβασμό στη μοτοσυκλέτα, ωριμότητα στο δεξί χέρι και φυσικά εξοπλισμό -τουλάχιστον τα βασικά, κράνος, μπουφάν,γάντια, μποτάκια.
Με το καλό, λοιπόν η επιλογή σου.
Σεβασμό στον εαυτό σου και γενικότερα στη ζωή θέλει. Η μηχανή είναι λαμαρίναΑρχικά δημιουργήθηκε από swork21
Θέλει σεβασμό στη μοτοσυκλέτα
![]()
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
Tότε θα πρέπει να βάλεις μερικές χιλάδες χλμ σε παπί πρίν πας σε οτιδήποτε άλλο.Αρχικά δημιουργήθηκε από aggelos_thess
Αλλα θέλω να σας αναφέρω οτι δεν έχω καμία εμπειρία απο οδήγηση δίκυκλου πέραν του ποδηλάτου:rotflmao: :rotflmao:![]()
φίλε αν από ποδήλατο πας κατευθείαν σε κάνα ΤΔΜ, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να σου φύγει το γέλιο απότομαΑρχικά δημιουργήθηκε από aggelos_thess
Αλλα θέλω να σας αναφέρω οτι δεν έχω καμία εμπειρία απο οδήγηση δίκυκλου πέραν του ποδηλάτου:rotflmao: :rotflmao:
και δεν πά να 'σαι και 2.16
πες τι ακριβος ποδηλατο οδηγουσες η οδηγας για να σου πω πιο μηχανακι να παρειςΑρχικά δημιουργήθηκε από aggelos_thess
Φίλε και την BMW που αναφέρεις έχω στα υπόψιν αλλα πιστεύω είναι πιο δυσεύρετη σε σχέση με τα άλλα..Είχα βρει μια ευκαιρία απο ιδιώτη μια BMW 650cs γαλάζια με 1500χλμ και τη σκότωνε 2800..τότε βέβαια δεν είχα τα λεφτά αλλά πιστεύω ότι θα τα βρισκαμε τελικα. Σε τετοιου είδους μηχανές προσανατολίζομαι πάντως.. Αλλα θέλω να σας αναφέρω οτι δεν έχω καμία εμπειρία απο οδήγηση δίκυκλου πέραν του ποδηλάτου:rotflmao: :rotflmao::rotflmao:
![]()
Πέρα απο την πλάκα ακόμα και μικρός διχασμένος ήμουν. Είχα 2 ποδήλατα ενα mountain bike και ενα street (gt αν τα ξέρετε) με τα οποία κάναμε κόλπα..Μεγάλες εποχές..Τώρα τι μου προτείνεις?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
το καλητερο που εχεις να κανεις ειναι να παρεις σβαρνα τα μαγαζια και να δεις πιο σε βολευει. αλλα ειναι βαρια , αλλα πολοι κοντα , αλλα δεν κοβει το τιμονι αλλα εχουν μαπα διακοπτες κτλ.![]()
Πώς εννοείς οτι θα καταλάβει αν κόβει το τιμόνι καβαλώντας εν στάσει σε κάποιο κατάστημα;Αρχικά δημιουργήθηκε από mauritanos
το καλητερο που εχεις να κανεις ειναι να παρεις σβαρνα τα μαγαζια και να δεις πιο σε βολευει. αλλα ειναι βαρια , αλλα πολοι κοντα , αλλα δεν κοβει το τιμονι αλλα εχουν μαπα διακοπτες κτλ.![]()
Πώς εννοείς οτι θα καταλάβει αν κόβει το τιμόνι καβαλώντας εν στάσει σε κάποιο κατάστημα;
απο τα 3 δικυκλα που εχω αλλαξει (ZXR 250R-YZF600R THUNDERCAT & SV650 '00)
καβαλησα μονο το τελευταιο....βεβαια αυτο δεν σημαινει οτι αυτο μου βγηκε σε κακο....μια χαρα μου βγηκε με ολες(και δοξα το Θεο ορθιος τσ'αγορασα,ορθιος τσ΄πουλησα!)
ΑΠΛΩΣ να επισημανω οτι ο ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ της αγορας μας Γκαβωνει 9φορες στις 10...
ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ειναι Η ΠΡΩΤΗ μας!!!:wacko:
Accipere quam facere praestat injuriam
Όχι το ερώτημα μου είναι σαφές πως θα καταλάβει με ένα μηχανάκι εν στάσει αν κόβει το τιμόνι; Εκτός κι αν εννοεί αν τον βολεύει η απόσταση των χεριών για να κόψει το τιμόνι όπου και πάλι δεν ξέρω...
Όχι το ερώτημα μου είναι σαφές πως θα καταλάβει με ένα μηχανάκι εν στάσει αν κόβει το τιμόνι; Εκτός κι αν εννοεί αν τον βολεύει η απόσταση των χεριών για να κόψει το τιμόνι όπου και πάλι δεν ξέρω...![]()
όταν λέμε "πόσο κόβει το τιμόνι" εννοούμε το πόσο πάει το τιμόνι απο τέρμα αριστερά μέχρι τέρμα δεξιά... πρέπει να κινείται η μοτοσικλέτα για να το καταλάβει κανείς αυτό?
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις