thenks :smilea:Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Αν κοιτάξεις όμως σε μαγαζί με ορειβατικά (Χ. Τρικούπη - Αιόλου) θα βρείς όχι μόνο έναν, αλλά πολλούς τύπους ισοθερμικών καλτσών.
thenks :smilea:Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Αν κοιτάξεις όμως σε μαγαζί με ορειβατικά (Χ. Τρικούπη - Αιόλου) θα βρείς όχι μόνο έναν, αλλά πολλούς τύπους ισοθερμικών καλτσών.
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
Θα ακουστώ λίγο βλάκας μάλλον, αλλά έχω θερμαινόμενα γκριπς, τα οποία όμως και δεν άναψα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Χωρίς θερμαινόμενα γκρίπς, με τις θερμοκρασίες που ταξίδεψες και με την ταχύτητα κίνησής σου, τα 40' που άντεξες καλά ήταν.
Δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις τίποτε άλλο μόνο με γάντια...
Υπό αυτές τις συνθήκες, τα θερμαινόμενα γκρίπς πάλι δεν θα είχαν αποτέλεσμα χωρίς καλές χούφτες.
Για να εξηγούμαι όμως... πριν 1,5 χρόνο τοποθέτησα ξενον φώτα στη μηχανή και όταν τα είχε πρωτοδεί ο μηχανικός μου, το πρώτο που μου είχε πει είναι να έχω στο νου μου να μην έχω αναμμένα ταυτόχρονα γκριπς και φώτα, μην καεί ο ανορθωτής. Από τότε, δεν είχα κάνει κάποιο παρόμοιο ταξίδι με τέτοιες θερμοκρασίες, οπότε δεν είχε παρουσιαστεί ανάγκη να ανάψω τα θερμαινόμενα γκριπς και δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα με το θέμα, τα γάντια έκαναν καλά τη δουλειά τους για διαδρομές μέσα στην πόλη ή και κάπου κοντά.
Με ποιο τρόπο μπορώ να βρω πόσο ρεύμα μπορεί να περάσει μέσα από τον ανορθωτή μου, ώστε μετρώντας φώτα+γκριπς, να φροντίσω να είμαι εντός των ορίων του? Την επόμενη Κυριακή θα ξανακατέβω Αθήνα και με τον καιρό που λένε, μάλλον πρέπει να έχω προετοιμαστεί μέχρι τότε![]()
ΥΓ: ξέρω ότι το τελευταίο κομμάτι είναι λίγο άσχετο με το θέμα και πάει περισσότερο στα τεχνικά, αλλά το έβαλα επειδή έχει να κάνει με τα γκριπς.
![]()
Για τα χερια η καλυτερη περιπτωση οπως ειπωθηκε και προηγουμενως ειναι τα λεπτα ισοθερμικα γαντακια που τα φορας μεσα απο τα γαντια και εισαι κομπλε.
Το ζητημα δεν ειναι αν τα γαντια κρατανε κρυο γιατι ετσι και αλλιως τα χοντρα γαντια κρατανε.Το προβλημα με τα χερια ειναι οταν καμια φορα οταν προκειταινα ταξιδεψουμε ειναι ηδη παγωμενα.Εκει κανουν δουλεια τα ισοθερμικα που τα φοραμε πρωτα.
Εγω προσωπικα πριν κατεβω στην μηχανη τον χειμωνα εχω φορεσει τα ισοθερμικα γαντια απο το σπιτι λιγα λεπτα πριν.
Οσο για καλτσες μια οποιαδηποτε αδιαβροχη μποτα με επενδυση και μια καλη βαμβακερη καλτσα λογικα θα κανουν την δουλεια,αν και υπαρχουν και ισοθερμικες καλτσες στο εμποριο (τις οποιες δεν εχω δοκιμασει ποτε).
Στην τελικη φοραμε και ισοθερμικο κολαν και κραταμε ολο το σωμα μας ζεστο.Τα ακρα μας, οσο κρυο και να κανει, θα ακολουθησουν.
Αν και ταξιδι τον χειμωνα χωρις να μπαινει και λιγο κρυο σε "στρατηγικα" σημειαδεν νοειται κατα την γνωμη μου, αλλα αυτα ειναι βιτσια.
![]()
Ρε σουμέικερ, δεν χρειάζεται να μετρήσεις τίποτε. Βάλε το μέτρο στην θήκη του.Αρχικά δημιουργήθηκε από schumacher_
ΥΓ: ξέρω ότι το τελευταίο κομμάτι είναι λίγο άσχετο με το θέμα και πάει περισσότερο στα τεχνικά, αλλά το έβαλα επειδή έχει να κάνει με τα γκριπς.![]()
Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συγκρίνεις την καταναλισκόμενη ισχύ (σε W) των μαμίσιων φώτων και εκείνη που αναγράφεται πάνω στα μπαλαστάκια των ''ξένων''...πρόσεξε καταναλισκόμενη και όχι αποδιδόμενη.
(Συνήθως τα περισσότερα ξένων, για τα πρώτα 10'' καταναλώνουν περίπου γύρω στα 55W+ κατόπιν -αφού φορτώσουν- πέφτει η κατανάλωση στα 35W περίπου...)
Δεν είναι ακριβώς έτσι φίλε κρόκη..Μάλλον είναι ανάποδα.Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Στην τελικη φοραμε και ισοθερμικο κολαν και κραταμε ολο το σωμα μας ζεστο.Τα ακρα μας, οσο κρυο και να κανει, θα ακολουθησουν.
Δηλαδή: όταν το ανθρώπινο σωμα υπόκειται σε χαμηλές -για τα δεδομένα του- θερμοκρασίες η καρδιά καλείται να δουλέψει εντονότερα μεταφέροντας μεγαλλίτερη ποσότητα αίματος.
Αν συνεχισθεί η έκθεση σε τέτοιες θερμοκρασίες, ο οργανισμός από μόνος του περιορίζει την παροχή αίματος προς τα άκρα, προκειμένου να αιματώνεται εντονότερα (και έτσι να προφυλαχθεί) ο εγκέφαλος αλλά και η ευρύτερη περιοχή της καρδιάς.
Γι αυτό και τα άκρα είναι ευπαθέστερα στα κρυαπαγήματα.
Ειναι πολύ βασικό να γνωρίζουμε ότι αν αρχίσουν να κρυώνουν τα άκρα, σύντομα κρυώνει και το υπόλοιπο σώμα. Και είναι βασικότερο να ΜΗΝ αφήσουμε τα άκρα να κρυώσουν.
Οι βαμβακερές κάλτσες είναι υποδεέστερες έναντι των μάλλινων σε κρύο περιβάλλον, δίχως αμφισβήτηση.
νομίζω οτι είναι ΚΑΙ θεμα μεγέθουςΑρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Αν και ταξιδι τον χειμωνα χωρις να μπαινει και λιγο κρυο σε "στρατηγικα" σημειαδεν νοειται κατα την γνωμη μου, αλλα αυτα ειναι βιτσια.
![]()
υπάρχουν όρια στην σμίκρυνση![]()