Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 32

Θέμα: Ερώτηση για μεταχειρισμένο CBF-600

παλι HONDA ρε παιδια??
    ευχαριστω φιλε μου--ειναι και τα μπροστα ελατηρια αλαγμενα--ξεχασα να το αναφερω
    αυτοι οι εκκεντροφοροι με προβληματιζουν πολλυ και μενα--
    θεε ποσο μπλε ξοδεψες για να μη σε βλεπω!!!
    Ο. ΕΛΥΤΗΣ

1 ερωτηση..σε εσας που ξερετε....

καλησπερα παιδια...ψαχνω για cbf600...και βρηκα καποια cbf600 σε καλη τιμη..μπορω να διαθεσω 3500 ακατεβατα...απο κει και πανω δεν...εψαξα λοιπον σε αυτα τα λεφτα και βρηκα 4-5 cbf..με και χωρεις abs...να πω δεν με απασχολει και πολυ το abs...το θεμα μου και η ερωτηση ειναι η εξεις...cbf600 μοντελο 04 με 18000 χιλ..στεκει....δεν βρηκα κανενα με κατω απο 16000 και πανω απο 55000 τι παιζει ρε παιδια...δεν ειναι δυνατον ...04 και 16000...μπορειτε να μου δωσετε μια εξηγηση....γυρνανε τα χιλ..για λογους πωλησης...δεν μπορω να καταλαβω...

Banned Το avatar του/της WebD
    Δεν είναι και τόσο απίθανο... μπορεί ο κάτοχος του να το είχε μόνο για εκτός πόλης 1-2 φορές τον χρόνο και για εντός πόλης κανένα σκούτερ-παπί. Πολλοί το κάνουν. καλού κακού όμως ψάξτο εξονυχιστικά

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES

Re: 1 ερωτηση..σε εσας που ξερετε....

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από custom x
    ..μπορω να διαθεσω 3500 ακατεβατα...

Για να καταλάβω τώρα... δλδ αν βρεις ένα με 3000 δεν θα το πάρεις γιατί εσύ ντε και καλά θέλεις να δώσεις 3500 ακατέβατα?

Ψάξε λίγο εδώ μέσα. Έχει ξανασυζητηθεί πολύ πρόσφατα.
    Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί

Άντε γεια... Blog

καλα ρε φιλαρακι μη μας παιρνεις κ'απ τα μουτρα μια ερωτηση εκανα...συγνωμη κα που ρωτησα ετσι...αν δεν ρωτησω και εσας που ξερετε πιον να ρωτησω...εψαξα να βρω θεμα αλλα δεν βρηκα ισωσ δεν κοιταξα καλα...οκ..αμεσως να αρπαξεις..

Δεν σε άρπαξα ρε κύριος... απλά σου είπα ''Ψάξε λίγο εδώ μέσα. Έχει ξανασυζητηθεί πολύ πρόσφατα.''
    Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί

Άντε γεια... Blog

ok ισωσ καταλαβα εγω λαθος ,τον τονο που εγραψες...σου ζηταω συγνωμη...ψαχνω αλλα δεν βλεπω κατι...παντως αν εχεις να μου πεις κατι στο θεμα μου θα με βοηθουσε...και φυσικα αν το βρω με 3000 θα το παρω ....ξερω δεν το εθεσα σωστα το 3500 ακατεβατα...συμφωνω ακουγετε καπως...

Εάν αυτά που βρήκες, είναι από μαγαζί, τότε 97% τα πειράζουν τα χιλιόμετρα.
    Αν πάλι τα βρήκες από ιδιώτες, τότε απλά πάρε το 97 και κάντο 80-70-60. Πάντως εμένα δεν με φόβισαν ποτέ τα χλμ που είχαν τα μηχανάκια που αγόρασα.
    30 και 40 και 50 χιλιάδες χλμ, είναι το ένα τέταρτο από αυτά που μπορούν να βγάλουν.
    Όπως και να έχει, όποιο και να πάρεις, το πηγαίνεις σε ένα δικό σου μάστορα και σου λέει αν αξίζει ή όχι.

Άντε γεια... Blog

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    λέμε ναι
    +1
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

ευχαριστω ...για την βοηθεια ..και θα το ψαξω λιγακι ακομα ...θα δω και κανενα 2 ...απο μαγαζι δεν με βλεπω να το παιρνω...το φοβαμαι για τα χιλ...προτιμω να ειναι απο ιδιωτη...να ξερω τον κατοχο του...ευχαριστω και παλι...για οτι νεα εχω ...θα ρωτησω και θα σας πω..

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator

Re: 1 ερωτηση..σε εσας που ξερετε....

Αρχικά δημιουργήθηκε από custom x
    καλησπερα παιδια...ψαχνω για cbf600...και βρηκα καποια cbf600 σε καλη τιμη..μπορω να διαθεσω 3500 ακατεβατα...απο κει και πανω δεν...εψαξα λοιπον σε αυτα τα λεφτα και βρηκα 4-5 cbf..με και χωρεις abs...να πω δεν με απασχολει και πολυ το abs...το θεμα μου και η ερωτηση ειναι η εξεις...cbf600 μοντελο 04 με 18000 χιλ..στεκει....δεν βρηκα κανενα με κατω απο 16000 και πανω απο 55000 τι παιζει ρε παιδια...δεν ειναι δυνατον ...04 και 16000...μπορειτε να μου δωσετε μια εξηγηση....γυρνανε τα χιλ..για λογους πωλησης...δεν μπορω να καταλαβω...
    Τα 18000 χλμ για μηχανάκι με άδεια κυκλοφορίας 2004 είναι ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ λίγα και σχεδόν σίγουρα τόσο πραγματικά όσο οι δηλώσεις των κυβερνήσεων για το έλλειμμα της χώρας.

Γενικά πάντως, αν το μηχανάκι συντηρείται κανονικά και δεν έχει καμία αβαρία από σοβαρή πτώση, τα χιλιόμετρα μην σε απασχολούν. Ο κινητήρας είναι άσπαστος και ο κάτοχος πρέπει να ήταν εξαιρετικά αμελής για να έχει πάθει κάτι. Το δικό μου πρόσφατα έγραψε 100000 χλμ και δείχνει να μπορεί να κάνει άνετα άλλα τόσα.

Τσέκαρε περιφεριακά και αναλώσιμα καθώς την ιστορία συντήρησης (όσο μπορείς να ξέρεις), όχι για κάποιο σοβαρό πρόβλημα, αλλά γιατί μπορούν να σου ανεβάσουν το κόστος του πρώτου σέρβις.

Προτίμησε το μοντέλο με ABS.

οι αληθεια ειναι οτι δεν νομιζω οτι θα εχω καποιο προβλημα με τα χιλ...και πιστευω οτι θα βρω καλο μηχανακι ...γιατι δεν ειναι ενα μηχανακι που θα το παρει πιτσιρικας να το λιωσει ..ειναι για πιο κοολ καταστασεις...αυτο πιστευω...αλλα παιδια να ρωτησω και κατι ακομα το cbf600 με το cbf500 τι διαφορες εχουν...

οι αληθεια ειναι οτι δεν νομιζω οτι θα εχω καποιο προβλημα με τα χιλ...και πιστευω οτι θα βρω καλο μηχανακι ...γιατι δεν ειναι ενα μηχανακι που θα το παρει πιτσιρικας να το λιωσει ..ειναι για πιο κοολ καταστασεις...αυτο πιστευω...αλλα παιδια να ρωτησω και κατι ακομα το cbf600 με το cbf500 τι διαφορες εχουν...
    Από τις βασικότερες διαφορές, το 500 δικύλινδρο 56hp, το 600 τετρακύλινδρο 77hp.

eyxaristo μου αρκει ,,παμε για 600αρι τοτε..

eyxaristo μου αρκει ,,παμε για 600αρι τοτε..
    Με το καλό, δεν θα το μετανιώσεις...

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Service 6000χλμ για το CBF-600;
    από yiannis600 στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2011, 15:48
  2. ερωτηση για ohlins fazer 600 '02
    από plamel στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 13/05/2007, 04:20
  3. ερωτηση για αναρτηση fazer 600 '02