Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 33

Θέμα: Φασαριες βραδυατικα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Sn7per
    Αν ζητουσε συγνωμη δε θα υπηρχε θεμα...

Το θεμα ειναι οτι Και εκανε την μαλακια του ΚΑΙ ηθελε να μου βγει και απο πανω ΚΑΙ στην τελικη να με δειρει κιολας... Ελεος.

Νταιλικια, ποτε δεν κανω...
    με βαση αυτο κινηθηκες πολυ σωστα!

αλλα επειδη παιζουν και κουμπουρια πλεον καλο ειναι να μην κανουμε ηρωϊσμους...

Φίλε δίκιο είχες, αλλά δεν έχει καμμία σημασία. Αν μπορείς να φύγεις φύγε! Η μάνα του φευγάτου δεν έκλαψε ποτέ...

WTCHANH Το avatar του/της idomeneas
    ακριβώς αυτό...
    έτσι και αλλιώς ούτε ο πρώτος καραγκιόζης που θα συναντήσεις είναι και το χειρότερο ούτε ο τελευταίος...
    οπότε τους γράφεις στα π@π@ρια σου...
    τους κάνεις και την κίνηση που αντικατροπτίζει
    τι γρόθοι είναι :a31: :a31: :a31: και άντε γεια...
    Made in Greece...

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Εγώ ΑΝ ήμουν με κουτί,ΑΝ ήταν σχετικά παλιό,ΑΝ είχα κι άλλο μεταφορικό μέσο θα του τράβαγα έναν τράκο όλο δικό του.Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση,ένα καλό φάσκελο δεν έβλαψε ποτέ κανέναν...
    Άντε πια με τα νιαμού που περνάνε τα STOP αβέρτα
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lakou636
    μηπωσ το περιστατικο που λεσ διαδραματιστηκε δαμαρεωσ και ηρ.σκοπευτηριου στην καισαριανη?

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Εγώ είμαι της άποψης οτι όταν του απάντησες πως πήγαινες με 50 το ''ρε μαλάκα'' δε χρειαζόταν. Αυτόπυροδότησε την κατάσταση.
    Και για να ξέρεις. Τα 50 χλμ εντός πόλης είναι όντως μ@λακείες. Λόγω οδοστρώματος, καιρικών φαινομένων, κατάστασης των οχημάτων πολλές φορές δε μπορείς ν' αποφύγεις καταστάσεις. Και μην ξεχνάμε οτι οι δρόμοι ανήκουν πρώτα στους πεζούς κι ύστερα στους υπολοίπους. Τα 50 χλμ δεν είναι μικρή ταχύτητα. Αλήθεια στην Πατρών όταν λέει 120 πας με 120 ή με 160; Εντάξει τι λέει ο ΚΟΚ αλλά πρέπει να έχουμε και προσωπική κρίση. Υπάρχουν και δρόμοι με γαμωστροφές που λένε όριο 80 και το βλέπουν τα παππούδια και λοιπές οδηγάρες και στρίβουν όπως λάχει χωρίς να τους νοιάζει αν βγαίνουν τελείως στο άλλο ρεύμα.
    Από εκεί και πέρα καλό είναι να αποφεύγονται οι τσαμπουκάδες. Δεν ξέρεις πόσο τρελός είναι ο άλλος ή ακόμη κι εσύ ο ίδιος που είσαι ικανός να φτάσεις.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Παιδια το "ρε μαλακα" το λεω οταν φταιει ο αλλος και δεν ζηταει συγνωμη αμεσα,
    οπως και εγω οταν κανω μια τετοια τεραστια μαλακια (ανθρωποι ειμαστε λαθη κανουμε) αμεσως αποδεχομαι την οποια αγανακτηση εχει ο αλλος.

Αυτος πηγε να μου πει με το υφος του...
    Ενταξει φιλε... Ετρεχες... να μην ετρεχες να σταματουσες με ανεση.

Στο τελος θα με εβγαζε και κομπλεξικο να πουμε.

in standby mode Το avatar του/της liakaros
    Παντως αν και εχεις δικιο(?)...

Σκεψου μονο ετσι οπως επεφτε κατω να χτυπαγε το κεφαλι του απο πισω και να εμενε στο τοπο...

Οχι φιλε επειδη το θεωρισα ανουσιο να περιγραψω την σκηνη της συγκρουσης καταλαβατε λαθος...

Δεν το χτυπησα βιαια παρολο που ημουν σε κατασταση συναγερμου... απλως κολισα κοντα του λογω του οτι ηταν ψηλοτερος και του εβαλα τρικλωποδια...
    Την ωρα που επευτε τον κρατουσα απο το γιακα και σχεδον... ξαπλωσε... (δεν ακουστικε, γκουπ !)

(ενστικτωδως απλως)

Ασχημα δεν χτυπαω ποτε και προσεχω παντα πολυ...

Ξερω παλι η στραβη μπορει να γινει...

μλκια εκανες φιλε

σας λεω εγω ενας σουγιας στη τσεπη κανει θαυματα!!!!

κ θα γλιτωσεις τα εξοδα για γαλοπουλες κ μλκιες!!!!

δεν εχει νοημα να βριζουμε στο δρομο....
    ολοι το κανουμε για να ξεσπασουμε στιγμιαια
    αλλα δε προκειτε αυτος που τα "ακουει" να βαλει μυαλο επειδη του την ειπαμε....

ασχετο/σχετικο σκηνικο που θυμηκα
    ειμαι στο φαναρι κ σταματημενος κ μπροστα μου αυτοκινητο που εχει περασει την γραμμη της διαβασης κ κοβει το εισερχομενο ρευμα, κανει πισω για ελευθερωσει τη λωριδα που εσφαλμενα εχει μπλοκαρει κ με κοπαναει!
    φωνες κακο "που πας μωρη μλκο δε βλεπεις οτι υπαρχει κοσμος πισω σου"
    τπτ η "κυρια" κλειστο παραθυρο κ κανει τη παλαβη.....!
    παω απο διπλα της να υπενθυμισω οτι ΒΛΕΠΟΥΜΕ εκει που παμε κ ανοιγει το παραθυρο κ με καντιλιαζει γιατι "χωθηκα" πισω της!!!!

ηταν τυχερη που φορουσα κρανος κ δε της τραβηξα μια βασιλικη ροχαλα για παρασημο.....
    απο λογια ετσι κ αλλιως δεν καταλαβαινε..........

Dorsoduro 750 & Norton 16H

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
    ηταν τυχερη που φορουσα κρανος κ δε της τραβηξα μια βασιλικη ροχαλα για παρασημο.....
    απο λογια ετσι κ αλλιως δεν καταλαβαινε..........
    Καλά ρε μλκ δεν της έριχνες καμιά κουτουλιά με το κράνος

Αααα sorry για το μλκ

:rotflmao: :rotflmao:

Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67

Αααα sorry για το μλκ
    ε το μλκ!

Dorsoduro 750 & Norton 16H

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sn7per
    Παιδια το "ρε μαλακα" το λεω οταν φταιει ο αλλος και δεν ζηταει συγνωμη αμεσα,
    οπως και εγω οταν κανω μια τετοια τεραστια μαλακια (ανθρωποι ειμαστε λαθη κανουμε) αμεσως αποδεχομαι την οποια αγανακτηση εχει ο αλλος.

Αυτος πηγε να μου πει με το υφος του...
    Ενταξει φιλε... Ετρεχες... να μην ετρεχες να σταματουσες με ανεση.

Στο τελος θα με εβγαζε και κομπλεξικο να πουμε.
    Σε καταλαβαινω απολυτα φιλος!

Διστυχως πολλες φορες μας "πνιγει" τοσο πολυ το δικιο που κινδυνευουμε να το χασουμε

Δεν καταλαβαινω γιατι πολλοι απο εμας θεωρουν το συγνωμη σαν πραξη αδυναμιας
    Ισα-ισα... το αντιθετο μαλιστα! Αλωστε τα λαθη ειναι για εμας τους ανθρωπους αρκει να εχουμε την ανωτεροτητα να τα παραδεχομαστε και να μαθαινουμε απο αυτα!
    ... και να μην τα επαναλαμβανουμε βεβαιως-βεβαιως...

Περαστικα κι αγυριστα man
    money cant buy me love !!!

Παλαιό μέλος
    Όσο κι αν συμφωνώ μ' αυτούς που συνιστούν ψυχραιμία και σύνεση στο δρόμο, ορισμένες φορές η αδρενάλίνη υπερνικά κάθε διάθεση για να δώσεις τόπο στην οργή.
    Εμένα με εκνευρίζουν αφάνταστα, αυτοί που χρησιμοποιούν την κόρνα με το παραμικρό, για να κάνουν αισθητή τη διέλευσή τους, παρά το γεγονός πως βλέπουν πως εσύ έχεις σταματήσει στο STOP και περιμένεις να περάσουν πριν βγεις! Την τελευταία φορά είπα κι εγώ "μ%^#κα" τον τύπο που όταν τον ρώτησα γιατί κορνάρει, μου απάντησε με μια αναιδή φάτσα για μπάτσες, "κι εσένα τι σε νοιάζει;". Πριν απ' αυτόν, σε αντίστοιχη φάση, πήγα δίπλα και είπα "αν δε θέλεις να σου βάλω την κόρνα στον κώλο, σε παρακαλώ περιόρισε τη χρήση της".

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    Όσο κι αν συμφωνώ μ' αυτούς που συνιστούν ψυχραιμία και σύνεση στο δρόμο, ορισμένες φορές η αδρενάλίνη υπερνικά κάθε διάθεση για να δώσεις τόπο στην οργή.
    Εμένα με εκνευρίζουν αφάνταστα, αυτοί που χρησιμοποιούν την κόρνα με το παραμικρό, για να κάνουν αισθητή τη διέλευσή τους, παρά το γεγονός πως βλέπουν πως εσύ έχεις σταματήσει στο STOP και περιμένεις να περάσουν πριν βγεις! Την τελευταία φορά είπα κι εγώ "μ%^#κα" τον τύπο που όταν τον ρώτησα γιατί κορνάρει, μου απάντησε με μια αναιδή φάτσα για μπάτσες, "κι εσένα τι σε νοιάζει;". Πριν απ' αυτόν, σε αντίστοιχη φάση, πήγα δίπλα και είπα "αν δε θέλεις να σου βάλω την κόρνα στον κώλο, σε παρακαλώ περιόρισε τη χρήση της".

+ Πολλα
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF