Δεκτο, αλλα οπως προαναφερθηκε, ουτε το 2005 δεν εχει αρκετα πραματα ... :wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από nikoskkk
autoroute 2002 στο επομενο δελεαρ σε cd
Θα το τσεκαρω ομως κι αυτο ...![]()
ΟΚ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΩ ΕΙΔΗ ΔΩΣΕΙ ΓΙΑ COPY...
Τρελοκοτσιδού..!!!!
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ AUTOROUTE EXΕΙ ΝΟΗΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ.!!
ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ!!
ΚΑΙ ΣΥ ΡΕ ΟΛΝΤ,ΤΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΡΩΤΑΣ???
ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΤΟΥ ΕΝΤΟΥΡΑ???
ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΟΡΝΟΛΥΚΟΣ...![]()
ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ,ΒΑΛΤΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΗ ΣΤΟ ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΑΤΙ!!
ΝΙΣΑΦΙ!!!!
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
pesta pesta...Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ AUTOROUTE EXΕΙ ΝΟΗΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ.!!
ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ!!
ΚΑΙ ΣΥ ΡΕ ΟΛΝΤ,ΤΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΡΩΤΑΣ???
ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΤΟΥ ΕΝΤΟΥΡΑ???
ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΟΡΝΟΛΥΚΟΣ...![]()
ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ,ΒΑΛΤΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΗ ΣΤΟ ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΑΤΙ!!
ΝΙΣΑΦΙ!!!!
oxi poy moy ginane oloi exereynhtes stin erhmo saxara...
re anti gia afrikanoi eprepe na legontai...
SAXARIANOI...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και η ζωή συνεχίζεται...
Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider
pesta pesta...
oxi poy moy ginane oloi exereynhtes stin erhmo saxara...
re anti gia afrikanoi eprepe na legontai...
SAXARIANOI...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εσυ τωρα τι πεταγεσαι ?![]()
![]()
Αφου ΔΕΝ εχεις καμμια σχεση, ΟΥΤΕ με χαρτες, ΟΥΤΕ με διασταυρωσεις !!!
:rotflmao:
![]()
ΕΙΔΑ ΤΟ ΗΕLLAS NAVIGATOR 2002 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΘΟΥΣΙΑΣΕ. ΕΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΑ.
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Χρήστο είναι 2 cd's θα στα δώσω όπως ακριβώς μου τα έστειλε ο θείος.Βασικά θα μου στείλει κ άλλους αλλά ποιο πολύ είναι για Ευρώπη.
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Οκ!Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Χρήστο είναι 2 cd's θα στα δώσω όπως ακριβώς μου τα έστειλε ο θείος.Βασικά θα μου στείλει κ άλλους αλλά ποιο πολύ είναι για Ευρώπη.
Θα τους ριξω μια ματια, αλλα υποψιαζομαι πως θα στα επιστρεψω παρ' αυτα ...
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
ΝΑΙ !!!![]()
Το auto route 2005 ΔΕΝ έχει αναλυτικούς χάρτες για Ελλάδασε αντίθεση με προηγούμενες εκδόσεις και σε αντίθεση με την υπόλοιπη Ευρώπη όπου έχει γίνει πολύ καλύτερο. Πολύ ευχαρίστως να το κάνω copy αλλά δεν νομίζω να σε εξυπηρετήσει Χρήστο, για Ελλάδα του 2002 είναι πολύ καλύτερο.
Αν το θέλεις μπορώ να στο φέρω 15/5, άνευ απρόοπτου, στα διόδια…
![]()
Course captain?
Second star to the right and straight on till morning...
Αρχικά δημιουργήθηκε από bugsbunny
Το auto route 2005 ΔΕΝ έχει αναλυτικούς χάρτες για Ελλάδασε αντίθεση με προηγούμενες εκδόσεις και σε αντίθεση με την υπόλοιπη Ευρώπη όπου έχει γίνει πολύ καλύτερο. Πολύ ευχαρίστως να το κάνω copy αλλά δεν νομίζω να σε εξυπηρετήσει Χρήστο, για Ελλάδα του 2002 είναι πολύ καλύτερο.
Αν το θέλεις μπορώ να στο φέρω 15/5, άνευ απρόοπτου, στα διόδια…
![]()
Ειμαι "ανοικτος" στην πληροφορηση, οταν ειναι σωστη ...![]()
[FONT=century gothic]Παιδιά, ανέκαθεν το Autoroute έβγαινε σε εκδόσεις τουτέστιν West Europe, East Europe, UK(με λεπτομέρειες δρόμων-διευθύνσεις για Αγγλία) και παίζει και το global που έχει τα πάντα για όλες τις χώρες. Εγω είχα το global του 2001 (δεν είχε καθόλου διευθύνσεις στα κέντρα των πόλεων αλλά είχε όλο το οδικό δίκτυο, μέχρι και τα πιο απομακρυσμένα χωριά (Μεσοχώρι-Φλώρινα που ήμουν φαντάρος 200 μέτρα από τα σύνορα με 1,2,....10 κατοίκους!!!!!)
Οπότε μάλλον πρέπει να βρείτε την αντίστοιχη έκδοση 2005, η οποία είναι και αυτή 2 CD, αλλά και αν έχετε ήδη εγκατεστημένη κάποια άλλη έκδοση νομίζω (δεν είμαι 100% σίγουρος) ενημερώνεται με το 2ο cd της κάθε έκδοσης.
Keep on travelling
![]()
![]()
![]()
[/FONT]
Για autoroute το πολυ μεχρι 2002 ξερω και εγω οτι εχει για ελλαδα!
Απο εκει και περα ελλαδα γιοκ....δεν υπαρχουν αναεωσεις σε θεματα ελλαδας...ειναι ενα θεματακι microsoft!