Αρχικά δημιουργήθηκε από REDRS
Eιδικα τα LEGO TECHNIC ειναι φοβερα!
Ακομα τα βγαζω και παιζωειδικα κατι τετοιες μερες σαν και αυτες
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από REDRS
Eιδικα τα LEGO TECHNIC ειναι φοβερα!
Ακομα τα βγαζω και παιζωειδικα κατι τετοιες μερες σαν και αυτες
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγω που εχω την "Αποδραση απο την Ατλαντιδα"(επιτραπεζιο),αλλα δε 8υμαμαι πως παιζεται και εχω χασει τις οδηγιες?![]()
![]()
Βρηκα ενα τηλ της εταιριας(ΜΙΚΑ) στο νετ αλλα δεν απανταει κανεις..
Εχει κανεις καμια ιδεα?
φιλε εχει κλεισει το εργοστασιο.
αν ξερεις απο μενιδι (αχαρναι) το εργοστασιο βρισκοταν στην λεωφορο δεκελειας εκει που ειναι τωρα το κτεο autovision.
απεναντι ακριβως εχει σταση λεωφωρειων που λεγετε ΛΥΡΑ.
μαλιστα εκει δουλευε παλια και η μητερα της κοπελιας μου.
δεν ξερω αν το σχεδιο και η ιδεα των playmobil ηταν του συγκεκριμενουνε εργοστασιου η ειχε αγορασει τα δικαιωματα σγια την ελλαδα.
παντως ειναι αθανατα παιχνιδια και ιδανικα για παιδια (οχι αυτες οι βλακειες με δρακους και χιλια δυο κινεζικα τερατακια)
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Στο τέλος θα φτιάχνουμε ανθρωπάκια με την ψίχα![]()
![]()
spam on : θυμηθηκα ενα ανεκδοτο μ εναν πιτσιρικα που εφτιαχνε ανθρωπακια ( μπατσακια ) στην αμμο..![]()
![]()
-ειναι κ επικαιρο γμτ.. /spam off << ( σαν βρισια δεν ακουγεται αυτο?:rotflmao: )
Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..
+675Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
....και η ανωτερότητα βεβαίως βεβαίως έγκειται στο γεγονός ότι τα LEGO αναπτύσσουν την δημιουργικότητα και την φαντασία του παιδιού μιας και μπορούν να κατασκευαστούν άπειροι συνδυασμοί πέραν του αρχικού σχεδίου![]()
![]()
Πως φαινεται ο μηχανολογος-μηχανικος ρπμ.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εχεις δοκιμασει να το γκουγκλαρεις?? "Κανονες παιχνιδιου αποδραση απο την ατλαντιδα" πχΑρχικά δημιουργήθηκε από 700_Thespieis
Εγω που εχω την "Αποδραση απο την Ατλαντιδα"(επιτραπεζιο),αλλα δε 8υμαμαι πως παιζεται και εχω χασει τις οδηγιες?![]()
![]()
Βρηκα ενα τηλ της εταιριας(ΜΙΚΑ) στο νετ αλλα δεν απανταει κανεις..
Εχει κανεις καμια ιδεα?
![]()
![]()
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
Ναι δυστυχως το μονο που βρηκα ειναι ενα τηλ της ΜΙΚΑΑρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
+675![]()
Εχεις δοκιμασει να το γκουγκλαρεις?? "Κανονες παιχνιδιου αποδραση απο την ατλαντιδα" πχ
![]()
![]()
![]()
Μονο καποιος που να εχει το παιχνιδι 8α με σωσει απο ο,τι φαινεται..
Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
+675![]()
Γειά σου ρε χημικέ!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
εγω θυμαμαι πως τα playmobil της Lyra ήταν υποδεεστερα σε ποιοτητα απο την αλλη εταιρεια που συνεχισε,
θυμαμαι πολλα εξαρτηματα να μην τεριαζουν, άλλα να διχνει το κουτι απο εξω και αλλα να εχει μεσα και γενικα δεν μου αρεσαν καθολου!!
αυτο που ηθελα τοτε ήταν ενα μαχιτικο αεροπλανο, αλλα δεν εβγαζε τοτε, λετε να το παρω τωρα που το βγαζει????
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Γειά σου ρε χημικέ!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πολιτικος μηχανικος εννοουσαααααααααααα....
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
Αρχικά δημιουργήθηκε από tyfeonas
φιλε εχει κλεισει το εργοστασιο.
αν ξερεις απο μενιδι (αχαρναι) το εργοστασιο βρισκοταν στην λεωφορο δεκελειας εκει που ειναι τωρα το κτεο autovision.
απεναντι ακριβως εχει σταση λεωφωρειων που λεγετε ΛΥΡΑ.
μαλιστα εκει δουλευε παλια και η μητερα της κοπελιας μου.
δεν ξερω αν το σχεδιο και η ιδεα των playmobil ηταν του συγκεκριμενουνε εργοστασιου η ειχε αγορασει τα δικαιωματα σγια την ελλαδα.
παντως ειναι αθανατα παιχνιδια και ιδανικα για παιδια (οχι αυτες οι βλακειες με δρακους και χιλια δυο κινεζικα τερατακια)Κρίμα...
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Τα παιχνίδια playmobil... ακόμα βγαίνουν αλλά νομίζω υπό άλλη εταιρία και για αυτό έχουν άλλο σχεδιασμό.
Χαρακτηριστικά θυμάμαι έτος 1980-81 που το κουτάκι με ενα τέτοιο ανθρωπάκι έκανε 50δρχ!!!! ... με τιμή 1kgr ψωμιού στις 10δρχ.
Σήμερα αν δεν απατώμαι , ξεκινάνε απο 20? σαν τιμή... ενώ το ψωμί έχει 1,20-1,50? το κιλό...
Μάλιστα...
Gandalf
Αχαα..Ναι βλέπεις και την αναλογία τιμών ανάμεσα στα παιχνίδια και στα είδη διατροφής!
Να ξέρεις όμως ότι άλλη η αγορά της διασκέδασης και άλλη η αγορά της διατροφής που
σημαίνει ότι δεν μπορεί ο κάθε κλάδος να συμπεριφέρεται το ίδιο σε μια οικονομική κρίση.
Βέβαια συμφωνώ ότι είναι παράλογο να αγοράζεις ένα τέτοιο ανθρωπάκι το οποίο
πιθανόν να κατασκευάζεται σε μια χώρα τρίτου κόσμου και να πωλείται στην Δύση
σε τέτοια τιμή.
Καλές Γιορτές...![]()
παντως και προχτες που ειδα κατι κουτακια playmobil δεν ηταν και πολυ ακριβα....
€8 νομιζω οτ μικρο το κουτακι με μια πλαστικη βαρκουλα και ενα ανθρωπακι ναυτη....
και να θυμαμια καλα τα ειδα και καπου στο Κολωνακι !!!
παντως εγω εχω κρατησει παιδια 2 κουτες μεγαλες με playmobill τα οποια και θα α δωσω στον γιο μου !
τι καουμπουδες οφυ αρματωμενους με αλογα, πιστολια, φραχες, σαλοον, τι ναυτες, τι πειρατες, δυο καραβια ( ενα αστυνομικο και ενα πειρατικο !) απιστευτα....
μου φαινεται θα τα βγαλω απο την αποθηκη που τα εχω και θα τα στησω ετοιμοπολεμα !!!
Κάπου , κάποιος , κάποτε θυμάμαι είχε πει ότι τα αδέρφια Λύρα (?) που είχαν το εργοστάσιο κατέληξαν ως εξής : o ένας σε ένα βράδυ σήκωσε και πούλησε όλο το εργοστάσιο και έγινε καπνός και ο άλλος πήγε πίσω από τα κάγκελα και καταστράφηκε …
Τώρα , μπορεί να είναι και ράδιο αρβύλα ….
P.S: PlayMobil RULEZZZZZZZ!!!!!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Κάπου , κάποιος , κάποτε θυμάμαι είχε πει ότι τα αδέρφια Λύρα (?) που είχαν το εργοστάσιο κατέληξαν ως εξής : o ένας σε ένα βράδυ σήκωσε και πούλησε όλο το εργοστάσιο και έγινε καπνός και ο άλλος πήγε πίσω από τα κάγκελα και καταστράφηκε …
Τώρα , μπορεί να είναι και ράδιο αρβύλα ….
P.S: PlayMobil RULEZZZZZZZ!!!!!
![]()
Το αποκλειεις?
![]()
![]()
02-02-09
Έφυγε από τη ζωή ο «πατέρας» των Playmobil
Ο δημιουργός των Playmobil Χανς Μπεκ έφυγε από την ζωή την Παρασκευή σε ηλικία 79 ετών, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της γερμανικής εταιρίας που κατασκευάζει τα παγκοσμίως γνωστά παιχνίδια.
Το πρώτο παιχνίδι Playmobil ήταν ένα πλαστικό «ανθρωπάκι» ύψους 7,5 εκατοστών, ιδανικό για το χέρι ενός παιδιού, το οποίο κυκλοφόρησε στις 1974, δήλωσε η εταιρία Geobra Brandstatter, με έδρα το Ζίρντορφ, που βρίσκεται νότια της Βαυαρίας.
Ο Χανς Μπεκ μεγάλωσε σε μία οικογένεια με δέκα παιδιά και έτσι ξεκίνησε να φτιάχνει παιχνίδια για τα αδέλφια του.
www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ
![]()