Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Ετσι ακριβως ειναι κυριε συναδελφε.....
![]()
![]()
![]()
![]()
Ετσι ακριβως ειναι κυριε συναδελφε.....
![]()
![]()
![]()
![]()
?Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
remember remember the 24th of December και καλά...![]()
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Το θέμα είναι πως η εξέλιξη είναι παράλογη, ακόμη και για μυθιστόρημα, πράγμα που μπορεί να οδηγήσει τους αφελείς (από τους οποίους έχει βρωμίσει ο τόπος) σε λάθος συμπεράσματα, όταν αυτό είναι διανθισμένο με βασανισμένα κοριτσάκια που κρυώνουν και άλλα λουλούδια στον π$%@#ο μας.Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
επειδή προφανώς πρόκειται για μυθιστορημα, και επειδή κάθε μυθιστόρημα κρύβει μια αλληγορία μέσα στην ροϊκή του εξέλιξη, μήπως το σπίρτο έχει αλληγορική σημασία?
μήπως θέλει να μιλήσει για το σπίρτο που θα ανάψει μέσα μας και θα κατεβάσουμε όλη τη σαπίλα που έχει συσσωρευτεί στην τεράστια αποθήκη σάπιων ιδεών που λέγεται βουλή?![]()
ειναι καποιοι αφελείς?Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
πράγμα που μπορεί να οδηγήσει τους αφελείς (από τους οποίους έχει βρωμίσει ο τόπος) σε λάθος συμπεράσματα,
και βγάζουν συμπεράσματα?
τι συμπεράσματα??
οπως αυτά?
Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
Ένα ανοητογράφημα που κινείται στο κλίμα των ημερών (και δεν εννοώ το Χριστουγεννιάτικο). Θα καούν όλοι οι βουλευτές και όλα, ως δια μαγείας θα φτιάξουν! Θα ανοίξουν καινούριες δουλειές και όλοι θα ζούμε σε έναν παράδεισο. Τι σαχλαμάρες θα δούμε ακόμα...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του...
Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
Ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του...
μα δεν εβγαλα κανενα συμπέρασμα ΕΓΩ
τα ΔΙΙΚΑ ΣΟΥ μονο εβαλα
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
Λες με την φράση "λάθος συμπεράσματα" να εννοούσα το δικό μου συμπέρασμα; Δεν είναι αντιφατικό; Η σύνδεση που έκανες, σχετικά με το ότι υποννοούσα πως το δικό μου συμπέρασμα είναι αφελές, δεν είναι συμπέρασμα; Ποιος είναι ο αφελής, όταν δείχνεις πως δε μπορείς να κάνεις ένα λογικό διάγραμμα στο μυαλό σου και να το αναλύσεις; Επίσης το να γελάς με τα "αστεία" σου.... τι να σου πω! Αυτό ειδικά... με αποτελείωσε!
1ον τοποθετησες ενα λαθος συμπέρασμα αποτέλεσμα του κειμένουΑρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
Λες με την φράση "λάθος συμπεράσματα" να εννοούσα το δικό μου συμπέρασμα; Δεν είναι αντιφατικό; Η σύνδεση που έκανες, σχετικά με το ότι υποννοούσα πως το δικό μου συμπέρασμα είναι αφελές, δεν είναι συμπέρασμα; Ποιος είναι ο αφελής, όταν δείχνεις πως δε μπορείς να κάνεις ένα λογικό διάγραμμα στο μυαλό σου και να το αναλύσεις; Επίσης το να γελάς με τα "αστεία" σου.... τι να σου πω! Αυτό ειδικά... με αποτελείωσε!
2ον κατηγορείς αυτους που βγάζουν λαθος συμπέρασμα
3ον δεν γελάω με το αστείο ΜΟΥ,
ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΑΦΑ ΣΟΥ![]()
Ξερω γω...έτσι δείχνουνΑρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Οι βουλευτες κι αυτοι ανθρωποι ειναι![]()
Θα μπορουσαν να μαζευουν σκουπιδια(σε μια αλλη κοινωνια)επειδη νοιαζονται για το καλο μας.Ανθρωποι ειναι αλλα τοχουν ξεχασει.Αρχικά δημιουργήθηκε από Fireball400
Ξερω γω...έτσι δείχνουν![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Δεν μπορώ ν' ακούω άλλες κουταμάρες!
Τέλος!
Οι πολιτικοί όχι μόνο ΕΙΝΑΙ άνθρωποι, αλλά είναι και καλύτεροι από εμάς τους υπόλοιπους!
Άντε να μην πω στο μπάρμπα μου το βουλευτή να κλείνει τους δρόμους όταν περνάω και σας έχω όλους να περιμένετε καμμιά ώρα να πάτε στις μίζερες δουλείες σας.
Θαυμάζω τους πολιτικούς! Πως αλλιώς να δικαιολογήσω το ότι τους πληρώνω για να με γαμάνε? Μ' αρέσει κύριοι, μ' αρέσει!
Συγγνωμη και μ ολο το θαρρος αλλα μηπως εισατε ..μαζοχιστης?:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Dr Luv
Δεν μπορώ ν' ακούω άλλες κουταμάρες!
Θαυμάζω τους πολιτικούς! Πως αλλιώς να δικαιολογήσω το ότι τους πληρώνω για να με γαμάνε? Μ' αρέσει κύριοι, μ' αρέσει!
Ωχ, με καταλάβανε... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Συγγνωμη και μ ολο το θαρρος αλλα μηπως εισατε ..μαζοχιστης?:rotflmao:
?![]()
"Remember, remember the 5th of November"....V for Vendetta.
400 χρόνια πριν καποιος επαναστάτης προσπάθησε να πυρπολήσει το Βρετανικό Κοινοβούλιο.
Ε,αυτή η παραλαγή του κλασσικού χριστουγεννιάτικου παραμυθιού με το κοριτσάκι να "πυρπολεί" τους βουλευτές
μου θύμισε το προαναφερθέν κόμικ![]()