![]()
![]()
![]()
πορνόλυκε
![]()
![]()
![]()
![]()
Λύκος - Φάντασμα !!![]()
Πού είναι ;![]()
![]()
Χρόνια πολλά και καλά !!!![]()
![]()
Χρηστάρα χρόνια πολλά
να σε πάντα καλά για να σε χαίρονται αυτοί που σ'αγαπάνε
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλησπερα παιδακια!
Μου δινετε μεγαλη χαρα ειλικρινα, που υστερα απο τοσο χρονο απουσιας μου απο 'δω μεσα, με θυμαστε (εστω και με κακιουλες μερικοι).![]()
Απολογιτικα να πω οτι, οπως πολλοι ανθρωποι κατα καιρους, περναω μια δυσκολη φαση στην ζωη μου, πραγμα που με αναγκαζει σε εργασια τυπου "σκλαβιάς".
Χαρακτηριστικα να πω οτι απ' τις 20/11 εχει να με δει το σπιτι μου νωριτερα απ' τις 23:00, ενω 15 μερες απ' αυτες ΔΕΝ με ειδε καθολου μιας κι ελειπα εκτος Αθηνων (Ηρακλειο, Πατρα, Γιαννενα, Λαρισσα) για τις αναγκες της δουλειας!![]()
Τον τελευταιο 1,5 χρονο, δεν εχω καταφερει να κανω ΟΥΤΕ ΕΝΑ (εκδρομικο) χιλιομετρο!![]()
Στην αντιθετη περιπτωση θα το γνωριζατε, μιας κι αυτος εδω ειναι ο χωρος που εχω αγαπησει και πονεσει πολυ (οπως φαινεται θελω να πιστευω) και μεσα απ' τον οποιον εχω κανει ΠΟΛΛΟΥΣ και ΚΑΛΟΥΣ φιλους!![]()
Μου λειπετε! Μου λειπετε πολυ!
Και τα χιλιομετρα με την μηχανη μου εχουν λειψει...![]()
Πιο πολυ στεναχωριεμαι ομως, για τις δουλειες που ειχα ξεκινησει και δεν προλαβα ποτέ να τελειωσω...![]()
Υποσχομαι ομως, πως οταν (κι αν) αλλαξουν τα πραγματα, θα επιστρεψω και (ξαναζητωντας δικαιωματα στα "Ταξιδιωτικα") θα τελειωσω οτι ειχα αρχισει... :smilea:
Ευχομαι να ειστε ΟΛΟΙ καλα και να μπορειτε να ξεφευγετε απ' την καθημερινοτητα!
Ειναι απ' τα πιο σημαντικα πραγματα στην ζωη μας!
Πιστεψτε με οσο ειναι νωρις και μπορειτε!
Δεν ειναι αναγκη να το μαθετε με τον "δυσκολο τροπο"!![]()
Όλα θα πανε καλά Χρηστάρα!
Υπομονή και δύναμη![]()
![]()
![]()
![]()
(δε μΕ απάντησες![]()
)
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Χρόνια πολλά και καλά ότι επιθυμείς. Δύναμη και υπομονή να χαίρεσαι την οικογένεια σου. alximistis-lilipoua![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
Χρηστο να χαιρεσαι το ονομα σου και την οικογενεια σαυ!!
![]()
![]()
![]()
Χρονια καλα,πολλα και οτι αλλο απιθυμεις να γινει πραγματικοτητα!!
![]()
![]()
![]()
χρονια καλα και πολλα και υγεια κυριως σε σενα και τους δικους σου!
![]()
![]()
![]()
Χρόνια Πολλά Χρήστο ....... τις ευχές μας και στη Druuna ...
![]()
![]()
![]()