Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 58

Θέμα: ΚΛΟΠΗ Hayabusa 7/2008

ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΠΑΙΔΙΑ ΟΥΤΕ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΣ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΧΩ ΞΟΦΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΠΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΡΟΗΣ ΜΕ ΤΟ ΧΧ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΕΝΟΣ ΤΑΞΙΤΖΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΣΥΡΘΗΚΕ 200 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ.ΟΠΟΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΡΑΜΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ.ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΧ.ΤΟ ΕΙΧΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΟ TRACKDAY ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΚΑΙ ΕΠΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΡΟΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΘΕΙΑ ΜΕ 60ΧΛΜ.ΦΡΙΚΗ!
    GASKILLER

Πώωωωω....
    Κουράγιο ρε φιλαράκι!!!
    Ειλικρινά λυπάμαι!
    Παρεπιμπτόντως , δεν βάζεις και κανένα ιδιωτικό ντεντεκτιβ μήπως γίνει με αυτόν τίποτα γιατι απο την ΕΛ.ΑΣ , τα γνωρίζεις.

όταν η ρόδα γυρίζει Το avatar του/της sas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GASKILLER
    ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΠΑΙΔΙΑ ΟΥΤΕ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΣ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΧΩ ΞΟΦΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΠΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΡΟΗΣ ΜΕ ΤΟ ΧΧ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΕΝΟΣ ΤΑΞΙΤΖΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΣΥΡΘΗΚΕ 200 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ.ΟΠΟΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΡΑΜΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ.ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΧ.ΤΟ ΕΙΧΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΟ TRACKDAY ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΚΑΙ ΕΠΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΡΟΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΘΕΙΑ ΜΕ 60ΧΛΜ.ΦΡΙΚΗ!
    Δημήτρη τα είπαμε και τηλεφωνικά.......
    τι να πεις (προφανώς και στην είχανε στημένη)

Μακαρι να βρεθει συντομα.

*************** www.motodevils.gr ***************

Παλαιό μέλος Το avatar του/της teok8
    περαστικά φίλε μου, σε καταλαβαίνω απόλυτα(βλ. κ8 1000)

ΒΡΗΚΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΚΡΗ ΤΙΠΟΤΑ?
    GASKILLER

στεναχωρέθηκα πολύ όταν μου το είπες στο τηλ.

θα πρέπει να είχαν αντικλείδια!
    κάνε μία έρευνα στο συνεργείο που έκανες σερβις
    έυχομαι να βρεθεί η μοτό σου και τα καθήκια που στην κλέψανε!

ΜΑΚHΣ R6
    AOYYYY

ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙΣ .ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΜΟΥ 17 ΧΡΟΝΙΑ.ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ.Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΣΤΗΜΕΝΗ.
    GASKILLER

Μεγάλη πίκρα η κλοπή φίλε μου.
    Ωστόσω είναι φανερό οτι είναι μελετημένο.Στα yamaha όντως δίνουν 3 κλειδιά,2 μαύρα και ένα κόκκινο,στα suzuki δεν ξέρω.Αλλά και όλα να στα έδωσαν είναι πολύ εύκολο να αντιγράψουν τον κωδικό του κλειδιού και να βγάλουν άλλο.
    Πριν χρόνια γνωστό μαγαζί,πούλαγε μηχανάκια και μέσα στην εβδομάδα εξαφανίζονταν και τα ξαναπούλαγε για καινούρια.
    Γενικά στο χώρο μοτοσυκλέτας δεν βρίσκονται και τα καλύτερα παιδιά...
    Δεν μιλάω για όλους υπάρχουν και εξαιρέσεις.

Μερικές καλές συμβουλές είναι να αγοράζετε μηχανές από μεγάλες αντιπροσωπίες,να ΜΗΝ χρησιμοποιήτε τα αντικλεπτικά που κάνουν δώρο με τη μηχανή και αν δεν υπάρχει γκαράζ να το σκεφτόμαστε σοβαρά πριν προβούμε στην αγορά.

Παρεπιπτώντος,όταν πήρα το ΧΤΧ μου δεν μου το ασφάλιζαν για κλοπή,ακόμα ισχύει αυτό με τις ασφαλιστικές?

Παλαιό μέλος
    Τα ΧΤ δεν τα ασφάλιζαν ποτέ διότι τα έκλεβαν πολύ. Τώρα δεν ξέρω αν έχει αλλάξει αυτό, αλλά μπορείς να το μάθεις εύκολα. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι το κατά πόσον υπάρχει απαλαγή στο ποσό που σου καλύπτουν (μόνο μία εταιρεία δεν έχει και συνεπώς καλύπτει το 100%).

κρίμα ρε γαμώτο σου εύχομαι να τη βρείς σύντομα
    taksidepste reeeeeeeee

Μάχημο Μέλος Το avatar του/της manos_korg
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από p_bourinos
    [B]Μεγάλη πίκρα η κλοπή φίλε μου.
    Πριν χρόνια γνωστό μαγαζί,πούλαγε μηχανάκια και μέσα στην εβδομάδα εξαφανίζονταν και τα ξαναπούλαγε για καινούρια.

ontos etsi einai. kai krima giati aytos o anthropos den timorithike pote para anoikse kai alla 2 magazia. gnostos mou agorase prin polla xronia ena mixanaki apo ayto to magazi kainourio me miden xiliometra kai meta apo 3 mines ton stamatisan se mploko gia elenxo kai to mixanaki itan klemeno.

ΠΑΙΔΙΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΡΜΕΟ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΧΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΤΡΕΛΕΝΕΣΑΙ.
    GASKILLER

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    ειχες απλο συναγεργμο ή με ειδοποιηση?
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

ΑΠΛΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ.Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΦ'ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ.ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝΕ Ο ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΧΤΥΠΗΣΕ.ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑ ΕΞΩ.Η ΜΗΧΑΝΗ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΜΕΝΗ.ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΟΠΛΙΣΑ.Ο ΤΥΠΟΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΟΥΝ ΤΟ IMOBILISER ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΓΙΑΤΙ Η ΜΗΧΑΝΗ ΠΗΡΕ ΜΠΡΟΣ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΖΟΥΝ ΤΗ ΡΟΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΟΜΠΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΜΗΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
    GASKILLER

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κλοπη Hayabusa 2008 (K8)
    από AKIS BUSA στο forum Κλοπές
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 21/01/2012, 10:42
  2. Κλοπή Hayabusa K9
    από INDIAN 10 στο forum Κλοπές
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 22/09/2011, 08:48
  3. Κλοπή Hayabusa 2008