Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 50

Θέμα: ΔΙΟΔΙΑ

na simioso pos aformi gia to sigkekrimeno post ine ena sxetiko arthro sto teleuteo "moto"

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από FARMAKOPIOS
    dekto.na pao apo allo dromo alla einai megala mounopana kai exoun balei diodia kai sto paradromo!

imarton dld!

milao gia ethniki athinon-lamias sto kapandriti.ta alla sto sximatari na ta pliroso.egine o dromos kai einai kalos,ta psiloaksizi kai autos ta lefta tou...

pos tha se piasoun oi mpatsoi?afoun arazoun ekei dipla kai ksinoun to poulaki tous(o,ti kanoun panta dld)

i mipos iparxoun sta diodia etimopolemoi zitades?(alloi koinonikoi paries autoi!)
    Μπορεις να γραφεις ελληνικα?Τα ματακια μας καλε κυριε.
    Δεν αξιζει τον κοπο να σε πιασουν για 2,3,5 ευρω,αυτη ειναι η γνωμη μου.Αν θελεις να αντιδρασεις εναντια στην καθημερινη κλοπη του κρατους κανε μηνυση στην ΕΡΤ.Δεν γινεται να πληρωνουμε στη ΔΕΗ χαρατσι για την ΕΡΤ (εχουμε δεν εχουμε τηλεοραση)και ταυτοχρονα να παιζει διαφημισεις.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Παλαιό μέλος Το avatar του/της harvester
    εγω παλι παω απο την παλια εθνικη οδο-θηβα-λειβαδεια-μπραλο-λαμια-δομοκο-φαρσαλα-λαρισα-ελλασονα-κατερινη-γιαννιτσα-θεσσαλονικη και δεν εχει πουθενα διοδια

Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester
    εγω παλι παω απο την παλια εθνικη οδο-θηβα-λειβαδεια-μπραλο-λαμια-δομοκο-φαρσαλα-λαρισα-ελλασονα-κατερινη-γιαννιτσα-θεσσαλονικη και δεν εχει πουθενα διοδια
    Ειναι και εκπληκτικη διαδρομη σε πολλα σημεια για χαλαρη "βολτα"
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Παλαιό μέλος
    Και γιατί να μην πλερώνεις ρε φαρμακοτρίφτη;

τσιγκούνης mode on ! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Xρόνια πολλά ρε!!!!!

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    εγω παλι πληρωνω παντα γιατι εχω αργο μηχανακι

και για χατηρι του φιλου srx400Q

τοσα χρονια πληρωνω και τι καταλαβα?

αρχιζω αλλαγες.η πρωτη ειναι να ψηφισω οικολογους,η δευτερη ειναι να ψαξω να βρω το καλυτερο τροπο να κλεβω χωρις προβλημα την εφορια και τελος μα σημαντικοτερο....να μην πληρωνω διοδια!

θελω να πιστευω πως δεν ειμαι τσιγκουνης αλλα κυριως προσπαθω να ειμαι οσο το δυνατον λιγοτερο κοροιδο γινεται.

τελοσπαντων,αυτο που θελω να μαθω απο το post ειναι πως γινεται η φαση και οχι αν πρεπει να τη κανω η οχι.μωρα δεν ειμαστε και ο καθενας κανει αυτο που νομιζει.με τα αναλογα οφελη μα και ζημιες...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
    τσιγκούνης mode on ! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Xρόνια πολλά ρε!!!!!
    χρονια πολλα ρε φωτη απολυθηκες ρε

α σου χρωσταει η νυφη φιλακι και εμενα 1000ευρω

Αρχικά δημιουργήθηκε από FARMAKOPIOS
    και για χατηρι του φιλου srx400Q

τοσα χρονια πληρωνω και τι καταλαβα?

:
    εδω που τα λεμε ρε φιλε απο Αθηνα μεχρι σαλονικη εχει γινει μια τριπλη ευθεια.

εγω λεω να μην τους πληρωνουμε γιατι κανουν βαρετους δρομους

Παλαιό μέλος
    Το κράτος, το οποίο όλοι κατηγορούμε σα να είναι μια σατανική οντότητα, ένα τσιμπούρι που μας ρουφάει λυσσαλέα το αίμα και το οποίο συνωμοτικά, όλοι ψάχνουμε τρόπους για να το κλέψουμε, αλλά αναρωτιόμαστε (καθόλου σιωπηλά) που είναι τα λεφτά μας και γιατί δε διορθώνει αμέσως το στραβό που θα συνατήσουμε μπροστά μας, είμαστε όλοι εμείς οι ίδιοι! Το κράτος είμαστε εμείς! Δεν είναι ούτε ο Κωστάκης, ούτε ο Γιωργάκης! Όλοι εμείς είμαστε! Κλέβοντας λεφτά από το κράτος, δεν κάνεις καμμιά σπουδαία εξυπνάδα! Κλέβεις από όλους τους υπόλοιπους και αν ζυγίσεις και φιλοσοφήσεις λίγο τα πράγματα, κλέβεις από αυτούς που διατείνεσαι πως είναι τα κορόιδα που πληρώνουν άδικα μια ζωή. Μη νομίσεις πως τα χρήματα που θα κλέψεις εσύ, το κράτος δε θα τα πάρει! Θα πάρει ακριβώς αυτά που χρειάζεται για να καλυφθούν οι ανάγκες του και να χορτάσουν οι τσέπες αυτών που το κλέβουν άμεσα ή έμμεσα (όπως θέλεις να αρχίσεις εσύ). Αν θέλεις να βάλεις το λιθαράκι σου προς το καλύτερο, μην κλέβεις! Προς το χειρότερο, κάνε ότι καταλαβαίνεις..

χρονια πολλα ρε φωτη απολυθηκες ρε

α σου χρωσταει η νυφη φιλακι και εμενα 1000ευρω
    ακόμα σε χρωστάει???

πέρνα τα διόδια αβέρτα! με 500 διαδρομές θα τα βγάλεις τα λεφτά!!! :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
    ακόμα σε χρωστάει???

πέρνα τα διόδια αβέρτα! με 500 διαδρομές θα τα βγάλεις τα λεφτά!!! :rotflmao: :rotflmao:
    Ρε κωλοψαρο παλι εξω εισαι?Κι αντι να κυνηγησεις κανα ζουμπουρλουδικο παλι σε ιντερνετ καφε τη βγαζεις?

οκ,ρε φιλε να πληρωσω.και τα διοδια και την εφορια με αυτους τους απαραδεκτους συντελεστες φορολογησης(λες και ειμαστε συναιτεροι και τρωμε together τα οποια γαμησια)αλλα ποσο να αντεξεις να εισαι ο μαλακας της υποθεσης?

λες τα τρωγανε οι αλλοι γιατι ηταν λαμογια.μετα απο 20 χρονια το πηρες αποφαση οτι δεν αλλαζουν και βγαζουμε τους αλλους μπας και...αμ δε,χειροτερα.δεν υπαρχει φιλοτιμο απο τους πολιτικους και κανενας σεβασμος στους πολιτες.αυτο που λες (το να κανουμε εμεις την αρχη)θα ειχε νοημα αν ειχαν τσιπα και τους ενοιαζε η ζωη και η καθημερινοτητα-βιοτικο επιπεδο του ελληνικου λαου η καλυτερα των ελληνων πολιτων.

εγω με τη συνειδηση μου ειμαι μια χαρα.πληρωνω εκει που πιστευω οτι πρεπει και προσπαθω να κλεψω εκει που πρεπει.το "εκει" το καθοριζω εγω και πιστευω οτι δικαιουμε να εχω αποψη.

αλλα και παλι,μην ασχολειστε με το αν πρεπει η οχι.αυτο που με νοιαζει ειναι το πως.

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
    Ρε κωλοψαρο παλι εξω εισαι?Κι αντι να κυνηγησεις κανα ζουμπουρλουδικο παλι σε ιντερνετ καφε τη βγαζεις?
    είμαι αδειούχος πρωτοχρονιάς! :o σαν παλιός κι εγώ!

τα ζουμπουρλούδικα είναι άπιαστα ρε γμτ... ωχ...μακάρι να μη το διαβάσει η άλλη.... :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2005, 14:57
  2. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2005, 13:06
  3. διόδια
    από cityfly στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 06/04/2005, 10:01
  4. Πάλι τα διόδια....
    από powerphot στο forum Ιστορίες του δρόμου