Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 46

Θέμα: o asxetos lopoditis

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Η επικεφαλιδα του θεματος σου ως προς απαντηση μου

Οταν αντιδρας σε μεγαλυτερους σου σε τετοιο τονο, καλυτερα να σε αφησουμε να τα πεις με τα αλλα 16χρονα εδω μεσα

Και συγνωμη που αφιερωσα τον χρονο μου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thalasinos
    Κ΄αρχην μην αποπερνετε το παλικαρι επειδη και εμεις στην θεση του βρισκομασταν!(νιατα βλεπεις)
    εγω στα 16 με υπογραφη του πατερα μου εβγαλα διπλωμα για 50αρι αλλα και δεν ειχαμε δυνατοτητες για αγορα μεγαλυτερης! Ομως το αιμα μας για το PE 175 τις suzuki η KDX 175 τις kawasaki εβραζε!! υπομονη εκανα μεχρι 22 οπου και αγορασα το suzuki 550 katana!
    Παρε το διπλωμα, και ενα 50αρι με ενα καλο φτιαξιμο στα 80c.c θα σου ειναι ενα καλο εργαλειο σωστης εξασκησης για να ανεβεις και παραπανω!
    καλη αρχη σου ευχομαι και παντα να συμβουλευεσαι καποιον μεγαλυτερο σου!

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    pare kana παπακι να κανεις τη δουλεια σου και κανε υπομονη 2 χρονια, ελεος για πλακα περνανε!

και γραφε ελληνικα γιατι δε βγαινει ακρη με τα greeklish σου

παλι HONDA ρε παιδια??
    αφου μπαινεις στη διαδικασια να ρωτησεις την αποψη ενος φορουμ φιλε πρεπει να εισαι ετοιμος να την αποδεχτεις κι ολλας
    εστω και αν αυτο που ακους δεν σου αρεσει
    φυσικα δεν εισαι υποχρεωμενος--ο καθενας κανει οτι γουσταρει
    ομως μην αντιδρας αρνητικα επειδη δεν σου αρεσει αυτο που ακους
    στην προκειμενη περιπτωση ειναι η κοινη λογικη
    μην βιαζεις καταστασεις και μη βιαζεσαι
    ειδικα στο επικηνδυνο χομπι που ολλοι εδω μεσα μοιραζομαστε και αγαπαμε
    θεε ποσο μπλε ξοδεψες για να μη σε βλεπω!!!
    Ο. ΕΛΥΤΗΣ

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Oύτε ενός χρόνου περιστατικό :

Ο μικρός ξάδερφος μου ήταν 16. Εγώ είχα το fazer, ο αδερφός του το Ζ1000. Με 2 άτομα στην οικογένεια του με μηχανές όπως είναι λογικό από πολύ μικρή ηλικία ενδιαφερόταν. Κάποια στιγμή άρχισε να λέει πως θα πάει να πάρει το CBR400 κι οτι είναι εύκολο και τέτοια και σέβεται τη μηχανή κλπ κλπ. Στο προκείμενο καθώς έλεγε ο αδερφός ενός φίλου του τους πήγαινε βολτούλες με την 998 και θα τους μάθαινε να την οδηγούν. Εμάς μας πανικόβαλε αυτό.
    Έτσι λοιπόν κάποια στιγμή τον πήραμε σε μια αλάνα, του δείξαμε τα θεωρητικά στην πράξη και τον έβαλα να οδηγήσει το fazer. Πήγε καλά, χωρίς να πέσει αν και προφανώς δυσκολευόταν να στρίψει τη μηχανή. Όταν τελειώσαμε του προτείναμε να δοκιομάσει τώρα στο Ζ. Μόνος του απάντησε πως ήταν ήδη δύσκολο, δεν έχει την εμπειρία και θα περιμένει για 2 χρόνια κι ίσως να πάρει ένα 50αράκι.
    Τώρα είναι υπέρευχαριστημένος με το 50αράκι του. Πάει στο σχολείο, στο φροντιστήριο του, βγαίνει με την κοπέλα του, με τους φίλους του. Κάνει τις δουλειές του και παίρνει και τον αέρα του και συλλέγει εμπειρίες.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

50αράκι με κανα ψιλοφτιάξιμο και καμμιά εξάτμιση να (νομίζεις οτι) πηγαίνεις γρήγορα και πας παντού και δεν σε ενοχλεί κανένας!

Αρχικά δημιουργήθηκε από dimdil
    αφου μπαινεις στη διαδικασια να ρωτησεις την αποψη ενος φορουμ φιλε πρεπει να εισαι ετοιμος να την αποδεχτεις κι ολλας
    εστω και αν αυτο που ακους δεν σου αρεσει
    φυσικα δεν εισαι υποχρεωμενος--ο καθενας κανει οτι γουσταρει
    ομως μην αντιδρας αρνητικα επειδη δεν σου αρεσει αυτο που ακους
    στην προκειμενη περιπτωση ειναι η κοινη λογικη
    μην βιαζεις καταστασεις και μη βιαζεσαι
    ειδικα στο επικηνδυνο χομπι που ολλοι εδω μεσα μοιραζομαστε και αγαπαμε
    Καλα συγνωμη η αληθεια ειναι οτι και εγω αντερδρασα καπως υπερβολικα.Αλλα οταν πρωτοεγραψα ειχα ολη την καλη διαθεση και ειμουν και ευγενικος,και ηθελα να ακουσω τι θα μου πειτε ακομα και αν δεν μου αρεσε(το περιμενα κιολας οτι θα αντιδρασετε ετσι,αυτο φαινεται kaι απο το πτρωτο post),αλλα βγηκε ο ενας λεει αν και 16 εισαι ακομα μικρος , ο αλλος λεει οριμασε ,εισαι ανοριμος , τι να κανω και εγω νευριασα.Και αν δειτε δεν ειμουν εγω αυτος που αρχισα να μιλαω αποτομα:
    ο menos εγραψε:

Αφου λοιπον οπως μας λες δεν το θελεις για τα γκαζια αλλα για την αισθηση......

Ποια αισθηση;
    Της ροπης;

Γιατι μονο εκει υπαρχει η διαφορα αφου οπως μας λες δεν σε ενδιαφερουν τα γκαζια

Τωρα οσο αφορα για την ηλικια σου και αυγα μελατα, αστο....

Απλα θα επιμεινω πως οταν οι γονεις σου το ανακαλυψουν, γιατι να εισαι σιγουρος οτι αργα η γρηγορα θα το ανακαλυψουν, ξεχνα το μηχανακι, και πανω απ'ολα ξεχνα την εμπιστοσυνη τους

Ουτως η αλλως οταν ο πατερας σου θα παει να το αγορασει, θα δει τα κυβικα στην αδεια!!

Ακομη και αν δεν τα προσεξει, οταν θα παει να το ασφαλισει θα του το αναφερει ο ασφαλιστης!!!

Πραγμα που σημαινει οτι επειδη πηγες να κοροιδεψεις τον πατερα σου, μαλλον που δεν προκειται καν να δεις μηχανη απ'αυτον!!!

Τι φανταστηκες; Οτι θα εβαζες αυτοκολλητα 50cc πανω στο μηχανακι και ολα καλα;

Αναλογισου τις ευθυνες σου αγορι μου, αφου θες να κινεισαι με διτροχα ενηλικων..... ενηλικιωσου πρωτα στις αποφασεις σου

Μυριζομαι 15 σελιδες θεμα παλι

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Μη κολλάς σε κάποιο ποστ. Αυτά που σου λένε όλοι, δεν είναι λόγια που θα ακουγες από κάποιον άσχετο με μηχανάκια, αλλά από άτομα που έχουν περάσει απ΄τη φάση σου.
    Και με το 50άρι θα κάνεις μια χαρά την πλακίτσα σου και θα ΄σαι και ωραίος και νόμιμος. Τα 2-3 άλογα που θα πάρεις απ΄το 125 δεν αξίζουν το ζόρι που τραβάς.

Το ζητούμενο είναι να πάρεις ένα μηχανάκι. Και 125 να ήταν πάλι θα έμπαινες σε πειρασμό να πάρεις κάτι πιο γρήγορο και πιο μουράτο.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

ωραια λοιπον ας ξεφυγουμε λιγο απο ολα αυτα και ας το παρουμε αλλιως.Εχτετε κανα καλο 50cc να μου προτεινετε?
    θα προτιμουσα να μην ειναι παπι αλλα και παπι να ειναι θα το δεχτουμε.και μην μου πειτε τιποτα 3000ευρο γιατι ετσι παιρνω και μεταχειρισμενη rs125.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από chernobill
    θα προτιμουσα να μην ειναι παπι αλλα και παπι να ειναι θα το δεχτουμε.και μην μου πειτε τιποτα 3000ευρο γιατι ετσι παιρνω και μεταχειρισμενη rs125.
    Τι λεφτά διαθέτεις;
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

για 50cc θα εδεινα μεχρι 1500-2000 δεν λεει παραπανω

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    παρε ενα στρογγυλοφαναρο 50 (ολα ειναι 70αρια που κυκλοφορουν) που μια χαρα επαρκει για να κανεις ολες τις δουλειες σου, δε προκειτε να χαλασει ποτε, δε θα ζητησει τιποτα πλην βενζινης και σε δυο χρονακια θα σκεφτεις τι θα παρεις(χωρια του οτι αυτο το παπι ειναι μεγαλο σχολειο για το δρομο)

Αρχικά δημιουργήθηκε από chernobill
    ...αλλα βγηκε ο ενας λεει αν και 16 εισαι ακομα μικρος...
    Δεν είσαι;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Δεν είσαι;
    :rotflmao: :rotflmao:

Μανιβελάτο μέλος
    Λοιπόν πέρα από την πλάκα.. συμφωνώ προφανώς για χιλιοστή φορά με τα παιδιά (?) από πάνω.. Μην εξάπτεσαι.. ότι σου λένε στο λένε για καλό. Λοιπόν, αν θες θα σου απαντήσω με πολύ σύντομο τρόπο.. Είμαι 22, και έχω δίπλωμα Α κατηγορίας επομένως άρα έχω οδηγήσει και ένα super four. Παρόλα αυτά προτίμησα να ξεκινήσω από ένα 125 το οποίο με καλύπτει απόλυτα για το αστικό περιβάλλον στο οποίο κινούμαι στο 85% των περιπτώσεων και με πάει και μια χαλαρή βολτούλα σε επαρχιακό δίκτυο. Δεν χρειάζεται να βιάζεσαι. Όταν θα είσαι έτοιμος, θα χαρείς όση μηχανή θες.. Τώρα δεν έχεις λογικά ούτε την διάπλαση, ούτε την εμπειρία/ ωριμότητα για κάτι τέτοιο. Aνάμεσα σε 50 και 125.. κάθε φορά που πάω βόλτα, αναρωτιέμαι γιατί δεν άλλαξα το mtx 50 που είχα με κάποιο καινούριο όπως το aprilia rx 50 και πήγα και πήρα ένα τετράχρονο 125 ybr. Το μόνο που κέρδισα σε επιδόσεις είναι 1.5 άλογο και 15 χλμ.. αλλά πήρα εγγυημένα χειρότερα φρένα, αναρτήσεις, πλαίσιο.. Γνώμη μου, πάρε ένα καλό πενηντάρι εντουράκι, στα 18 βάλε κάποιο 80 cc κιτ και αν δεν έχεις την δυνατότητα να πάρεις κάποιο 250 κράτα το μέχρι τα 21. Θα σε βολέψει απίστευτα και είναι πάρα πολύ καλό σχολείο. ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΕΝΑ 125 πέραν της κατανάλωσης.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	imgaprilia rx2.jpg 
Προβολές:	148 
Μέγεθος:	57,5 KB 
ID:	151507

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. kalimera apo asxeto anthropo me to spor
    από tiganis στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 11/08/2004, 09:09
  2. asxeto!
    από monstermind στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ