Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 62

Θέμα: ΡΟΖ ΧΑΡΤΑΚΙ ΑΠΟ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της teok8
    Εγώ ξέρω οτι ισχύει το μεχρι + 20% του ορίου ταχήτητας που εχει το κάθε σημείο και οχι τα +20km! Απο 'κει και πάνω παει δικαστήριο..
    Επίσης το οτι αν φαίνεται πρόσωπο είναι παράνομο βάση προσωπικού απορρήτου είναι σωστό όπως και το ότι μπορεί να βάλει οδηγό όποιον θέλει χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο υποτιθέμενος οδηγός δεν θα ξηλωθεί...
    Καλη τύχη man..

Αμετανόητος Κριός... Το avatar του/της Manalishi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    SPAM ON
    Το 11ώρο το είχαν κάνει δημοσιογράφοι απο τους 4Τ, που οδήγησε σε μόνιμο νευρικό κλονισμό του οδηγού, όπως γλαφυρά έλεγε και ο ίδιος στο άρθρο του. Σημείωνε επίσης ότι σε πολλά σημεία δεν "άντεξε", και υπερέβαινε το όριο ταχύτητας, είτε για λόγους "ξεσκάσματος" είτε για λόγους ασφαλείας..

SPAM OFF
    I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
    Πραγματι, νομιζω πως επισης μετα τα 130 Km/h ειναι δικασιμη!!

...και η πλάκα είναι ότι μόνο τα φορτηγά πάνε το πολύ μέχρι τα 130 στην Α.Ο.

Κανονικά με το που σου δίνουν το χαρτάκι του διοδίου έπρεπε να δίνουν και την κλήση μαζί με μια δικογραφία

:a13: ...θα την κάαααααψω....την ρημάδα την πινακίιιιιιιιιδαααααααααα.....:a13:
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV

:a13: ...θα την κάαααααψω....την ρημάδα την πινακίιιιιιιιιδαααααααααα.....:a13:

δεν χρειαζεται...

το γκαφερακι το σκεφτηκες??

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    δεν χρειαζεται...

το γκαφερακι το σκεφτηκες??

....δεν τολμάω να το σκεφτώ....

...θα μου χαλάσει το στρώμα συσσωρευμένης λάσπης/βρωμιάς/μπίχλας που έχω χτίσει πάνω στην πινακίδα μου από το 2004:rotflmao: :rotflmao:
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alfa156
    οτι θελει λεει ο καθενας εδω μεσα μου φαινετει...
    λοιπον
    1)για ταχυτητες πανω απο 150κμ σε δρομο με οριο 130 ισχυει μονον αφαιρεση διπλωματος για 2 μηνες και 350 ευρω που αν πληρωθει μεσα σε 10 μερες πληρωνεις τα μισα...ουτε δικαστηρια ουτε τιποτα δεν πα να πηγαινεις και με 250!!
    το ποσον αυτο ειναι το μεγιστο που μπορει να σου ριξει ο τροχαιος για υπερβολικη ταχυτητα..
    ειναι εξαλου και το μονο που ειναι υπερ αυτων που τρεχουν αρκεα πανω απο το οριο γιατι αν πηγαινες με τον παλιο κωδικα,θα πηαγινες δικαστηριο που συνεπαγεται....μεχρι και 2000 ευρω προστιμο αναλογα τα κεφια του δικαστη!
    αυτα ειναι τα παραλογα του ελληνικου κρατους!
    οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

Παλαιό μέλος Το avatar του/της orcinious
    ναι αλλα αν πχ εχεις δωσει την μηχανη σε ενα φιλο σου και τραβαν φοτο με καμερα να πηγαινει 300+
    ενω εσυ εχεις το διαβατηριο σου σφραγισμενο οτι εισουν παραγουαη που λεει ο λογος
    τι γινεται
    εγω ξερω οτι δεν εισια υποχρεωμενος να πεις τιποτα
    και αρκισε σε ενα λακωνικο " να τον πιανατε να βλεπατε ποιος μου πειρε την πινακιδα" !!!!
    Τη πρώτη μέρα χώρισε τους δίχρονους από του τετράχρονους
    Τη δεύτερη έφτιαξε τον βάνκελ.
    .
    .
    Ο Θεός ήταν μηχανολόγος

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από orcinious
    εγω ξερω οτι δεν εισια υποχρεωμενος να πεις τιποτα
    και αρκισε σε ενα λακωνικο " να τον πιανατε να βλεπατε ποιος μου πειρε την πινακιδα" !!!!
    μόνο που δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα.
    γιατί αν δεν τους πείσεις ότι ήσουν "παραγουάη" θα σου ρίξουν το πρόστιμο και μετά ΕΣΥ θα πρέπει να τρέχεις για να αποδείξεις ότι δεν είσαι ... ελέφαντας (που στην προκειμένη περίπτωση είσαι, αφού εσύ οδηγούσες και το ξέρεις πολύ καλά).

Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
    μόνο που δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα.
    γιατί αν δεν τους πείσεις ότι ήσουν "παραγουάη" θα σου ρίξουν το πρόστιμο και μετά ΕΣΥ θα πρέπει να τρέχεις για να αποδείξεις ότι δεν είσαι ... ελέφαντας (που στην προκειμένη περίπτωση είσαι, αφού εσύ οδηγούσες και το ξέρεις πολύ καλά).

φιλε μου το εχασες λιγο :rotflmao:

αυτο λεω το παιδι ειναι γερμανια κανονικα
    και πειρα εγω την μηχανη του
    και λεμε οτι ερχεται κληση !!!!
    τι γινετε?
    .
    .
    Ο Θεός ήταν μηχανολόγος

Αρχικά δημιουργήθηκε από orcinious
    φιλε μου το εχασες λιγο :rotflmao:

αυτο λεω το παιδι ειναι γερμανια κανονικα
    και πειρα εγω την μηχανη του
    και λεμε οτι ερχεται κληση !!!!
    τι γινετε?
    μη μπερδεύεις την ημερομηνία που έλαβε την κλήση, με την ημερομηνία που βεβαιώθηκε η παράβαση....
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

ναι καταλαβα τι λες

εστω οτι εχεις παει εξωτερικο και σε περνω τηλ να παω να παρω τη μηχανη σου για μια βολτα
    βγαινω αττικη οδο και με πιανουν με ρανταρ
    τι γινεται οταν ερθει η κληση αφου βεβαιωμενα ο κατοχος της μοτοσυκλετας ηταν εκτος ελλαδος?
    .
    .
    Ο Θεός ήταν μηχανολόγος

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Αν ο κάτοχος ήταν εκτός Ελλάδος ζητείται να δώσει διεύθυνση και όνομα του τότε οδηγού. Συνήθως αυτό που κάνουν κάποιοι είναι να λένε πως ήταν κάτοικος εξωτερικού αυτός που είχε την μηχανή του και δίνουν μια ανύπαρκτη διεύθυνση και στοιχεία του οδηγού (αλλοδαπής υπηκοότητος), οπότε χαιρετίσματα....

Τώρα για το πρόστιμο...

πάνω απο 15% απο το όριο ταχύτητας στην περιοχή , είναι δικάσιμος (περίπου δηλαδή 142 χλμ αν το όριο είναι 120). Υπάρχει αφαίρεση τόσο αδείας οδήγησης , όσο και πινακίδων κυκλοφορίας, καθώς και ενα πολύ επίπονο πρόστιμο που όπως πάντα πάει στα μισά αν πληρωθεί μέσα σε δέκα μέρες (τα δικαστικά έξοδα είναι άλλο φέσι).

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Τον πρωθυπουργα που καθε πρωι κατεβαινει κατεχακη απο περιφεριακο με 180-200 ,του στελνουν ροζ χαρτακι ή ελαφακι?

Κανα σπληνάντερο,κανά κοκορετσάκι μπορεί....Αλλά ο άνθρωπος βιάζεται....έχει αφήσει στη Ραφήνα το Playstation στη μέση...

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT

Re: ΡΟΖ ΧΑΡΤΑΚΙ ΑΠΟ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από orcinious
    [B]Φιλος ελαβε τηλ απο την τροχαια της περιοχης του οτι εχουν φοτο της μηχανης του
    με 183 χλμ στην αττικη οδο..............
    τι γινεται???????????
    τι λεει ο νομος για το θεμα?
    εισαι υποχρεωμενος να πας να την παραλαβεις ............κτλ

Να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου...Αν ήταν κανένας με κουτί και πήγαινε με 180 τι θα είχε ακούσει εδώ μέσα Αν έγραφε κάποιος ότι φίλος του έλαβε τηλ γιατί έτρεχε τόσο με αυτοκίνητο....Ο ασυνείδητος εν δυνάμει δολοφόνος,που οδηγάει αυτοκίνητο και πηγαίνει με 180 κτλ,κτλ...thread στα στραβά και ανάποδα με τίτλο μ@λ@κ@ που πας με 183 και νομίζεις ότι με το αμάξι σου είσαι σε πίστα...τώρα τίποτα...183 με μοτοσυκλέττα,η κολυμπήθρα του Σιλωάμ,το θέμα δεν είναι το ότι ο τύπος ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕ και χοντρά,το θέμα είναι πως να γλυτώσουμε την κλήση....Να μας χαιρόμαστε...

Re: Re: ΡΟΖ ΧΑΡΤΑΚΙ ΑΠΟ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ

Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT

Να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου...Αν ήταν κανένας με κουτί και πήγαινε με 180 τι θα είχε ακούσει εδώ μέσα Αν έγραφε κάποιος ότι φίλος του έλαβε τηλ γιατί έτρεχε τόσο με αυτοκίνητο....Ο ασυνείδητος εν δυνάμει δολοφόνος,που οδηγάει αυτοκίνητο και πηγαίνει με 180 κτλ,κτλ...thread στα στραβά και ανάποδα με τίτλο μ@λ@κ@ που πας με 183 και νομίζεις ότι με το αμάξι σου είσαι σε πίστα...τώρα τίποτα...183 με μοτοσυκλέττα,η κολυμπήθρα του Σιλωάμ,το θέμα δεν είναι το ότι ο τύπος ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕ και χοντρά,το θέμα είναι πως να γλυτώσουμε την κλήση....Να μας χαιρόμαστε... [/B]
    και γιατι να μην ειναι το θεμα το πως να γλυτωσουμε την κληση
    δεν καταλαβα εβαλες και εσυ το πολιτικαλ κορεκτ κουστουμι.....

και ναι και με το κουτι παω και παραπανω

δεν σε ξερω απλα ελπιζω εσυ να πληρωνεις ολες τις κλησεις σου και να εισαι σωστος γιατι βαρεθηκα ολοι να ειναι πιο νομιμοι και απο τον ευταξια ελεος πια!!!!!!!!!!!!!!
    .
    .
    Ο Θεός ήταν μηχανολόγος

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 11/03/2008, 06:45
  2. ΚΛΕΙΣΤΗ Η ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ 01:00-05:00
    από Konti στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 0