Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 23 από 23

Θέμα: ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?!!!

Φιλε μου τα πηρα 36 ευρω τα 3λ!Αν τα βρεις σε καλυτερη τιμη πες μου γιατι στην Αθηνα σιγουρα θα ειναι πιο φθηνα απ΄οτι στο Βολο!

1) βγαζεις τα παλια λαδια και φιλτρο με ζεστο μοτερ παντα( οχι καυτο,ΖΕΣΤΟ,για να μην παρεις κανα σπειρωμα στα χερια...

2) βαζεις λαδια μεχρι το top mark στο ματακι σου (αν εχεις ματακι)...

3) βαζεις μπρος και το σουλευεις ρελαντι για κανα 2λεπτο...

4) σβηνεις και περιμενεις περιπου 5 λεπτα...

5) ελεγχεις σταθμη και συμπληρωνεις μεχρι το top mark η οπου σου λεει ο κατασκευαστης για ενδειξη...

tip...

μην στηριζεσαι ποτε στην πσοσοτητα που λεει ο κατασκευαστης...παρα πολλες φορες απεχει πολυ απο την πραγματικοτητα...

καθε μοτερ παιρνει αυτο που χρειαζεται...

π.χ. hayabusa λεει 3,5 λιτρα με φιλτρο...κανενα δεν παιρνει κατω απο 3,8...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    ........

5) ελεγχεις σταθμη και συμπληρωνεις μεχρι το top mark η οπου σου λεει ο κατασκευαστης για ενδειξη...
    Υπόθεση: 1- Είναι ο μάστορας μ@λ@κ@ς και βάζει περισσότερο λάδι.
    2- Είσαι και εσύ μ@λ@κ@ς και δεν τσεκάρεις καθόλου για τον α ή β λόγο.

Ερώτηση: 1- Τι συνέπειες θα έχει αυτό για τον κινητήρα?
    2- Υπάρχουν κάποια σημάδια που πρέπει να σε κάνουν να υποψιαστείς ότι κάτι
    δεν πάει καλά?
    3- Τυχόν ζημιά εμφανίζεται στα πρώτα χλμ ή σε βάθος χρόνου?

να μην εισαι εσυ μαλακας και να να τσεκαρεις οπωσδηποτε...

οι συνεπειες μπορει να ειναι πολυ ασχημες...το πως ,ποτε,ποσο δεν μπορει να στο πει κανεις...

προληψη λοιπον...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ASTRAKITCAR
    δουλευω μονο αυτα....http://www.amsoil.com/storefront/mcf.aspx

και τα 3 lt στοιχιζουν 30?..αλλα ειναι συνθετικα και οχι ημισυθνετικα οποτε τα πληρωνεις πολυ ακριβα.
    πωλουνται ΦΡΕΝΑ 288mm κομπλέ από AUDI A3 2.0 tsi για Group VAG (δεν είμαι έμπορος).

Κ εγω αυτα ηθελα να βαλω αλλα η honda λεει αυστηρα ημισυνθετικα οποτε τα αφησα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ASTRAKITCAR
    το εγχειριδιο συντηρησης που εχεις τι προτεινει σε τυπους και ιξωδες λιπαντικων?

πχ εμενα λεει shell και εχει ολη την γκαμα της shell απο συνθετικα και ημισυνθετικα και εχω kawasaki.
    πωλουνται ΦΡΕΝΑ 288mm κομπλέ από AUDI A3 2.0 tsi για Group VAG (δεν είμαι έμπορος).

Re: ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από johnny honda
    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ Κ ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ!ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΔΕ ΚΡΑΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΠΙΣΤΟΛΙΑ Κ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΑΛΛΑ Κ ΚΛΕΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΓΑΛΛΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΜΠΟΥΖΟΚΛΕΙΔΑ Κ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!

ΠΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΧΟΡΝΕΤΑΚΙ ΜΟΥ (600 08') ΓΙΑ ΤΟ 3ο SERVICE ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΠ'ΟΠΟΥ ΤΗ ΠΗΡΑ Κ ΕΙΧΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

1)ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟ 3ο ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ 25 ΕΥΡΩ Κ ΣΑ ΜΑΚΑΚΑΣ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΚ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΤΙ ΣΤΟ 3ο ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ!

2)ΠΑΙΡΝΩ 3Λ ΛΑΔΑΚΙ SPECTRO ΗΜΙΣΥΝΘΕΤΙΚΟ 10W 40 K ΦΙΛΤΡΟ Κ TA ΠΑΩ ΣΤΟ ΜΑΣΤΟΡΑ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΙΘΟΥΣΑ Κ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΘΑ ΜΕ ΦΩΝΑΞΕΙ Κ ΣΑΝ ΜΑΚΑΚΑΣ ΠΗΓΑ.ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΤΑ Κ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΚΟΜΗ 1Λ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ Κ ΤΟΥ ΛΕΩ ΑΦΟΥ ΡΕ ΜΑΣΤΟΡΑ Κ ΣΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ SERVICE ΠΑΝΤΑ 3Λ ΒΑΖΑΜΕ (ΤΟ ΜΑΝΙΟΥΑΛ ΓΡΑΦΕΙ 2,8Λ) Κ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΤΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΜΕ ΦΙΛΤΡΟ Η ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΤΡΟ?!!:a31:ΜΕΤΑ ΜΕ ΠΑΕΙ ΜΕΣΑ ΝΑ ΔΩ ΣΤΟ ΤΖΑΜΑΚΙ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΛΑΔΙ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ Κ ΤΟ ΛΑΔΙ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΜΑΝΙΟΥΑΛ!ΤΟΥ ΛΕΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΦΡΑΓΚΑ Κ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΝΙΟΥΑΛ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΔΙ Κ ΜΕΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙ Κ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΝΑ ΜΗ ΧΡΕΩΝΕΣΑΙ ΤΩΡΑ Κ ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ ΑΠΟ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΟΥ Κ ΚΑΛΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΛΛΑ 15W 50!

3)TO ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΑΔΙΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ Κ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΟ ΙΞΩΔΕΣ Κ ΜΠΟΡΕΙ Κ ΑΠΛΟ ΛΑΔΙ ΜΕ ΗΜΙΣΥΝΘΕΤΙΚΟ Κ ΓΕΝΙΚΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥΤΑΝΑ!!!

4)ΕΓΩ ΤΙ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ??ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ???ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ!:a53: :a53: :a53: :a53:
    ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΟΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ MANUAL ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΥΧΩΝ ΑΠΟΡΙΕΣ..
    ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ,ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙΣ 10 ΕΥΡΟΠΟΥΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΗΣΥΧΟ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΑ ΤΣΙΓΚΟΥΝΕΥΤΕΙΣ.
    ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΣ..
    1.Gilera Runner 125cc 2002-2004 2.Yamaha Xt 500e 2004-2005 3.Honda Transalp 650cc 2005-2007 4.Honda Cbr 1100xx 2007-Today 5.Peugeot elyseo 150cc 2010-2012 6.Honda Xr 125 2012-2014 7.Βmw f 650 Funduro 2014-2015 8.Suzuki V Strom 650 2015 - Today

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF