...σαν δεν ντρέπεστε λέω εγώ !!!! Είπα μια μαλακία και εγκαταλείψατε όλοι τις μηχανές σας !!!![]()
![]()
....κρυφό-αυτοκινητιστές είστε με φαίνεται
...σαν δεν ντρέπεστε λέω εγώ !!!! Είπα μια μαλακία και εγκαταλείψατε όλοι τις μηχανές σας !!!![]()
![]()
XR250R με το μεγαλο ντεποζιτο.
οπως ειπε και ο![]()
on-off (για να μην πω μονο off)
μανιβελα
καρμπυρατερ
πολυ καλη αυτονομια (ειδικα με το μεγαλο ντεποζιτο)
αντοχη στις πτωσεις
τζαπαν
και κουβαλαει οτι γουσταρεις με ενα καλο σεταρισμα των αναρτησεων.
![]()
Super Tenere 750
.-
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"
Καλα κατσε να πω και εγω μια μαλακια να δεις για ποτε θα εγκαταλειψετε τις μηχανες σας...Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
![]()
το λοιπον αν ηταν να καταστραφει ο κοσμος σιγα μην πηγαινα στα βουνα και ατα λαγκαδια, θα κλεινομουν σε ενα δωματιo με τη Charlize Theron
![]()
και να έβλεπα τότε ποιος (Κωστας) θα σκούπιζε και θα μαγείρευε οταν θα ειχε πονοκέφαλο η μαντάμ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Καλα κατσε να πω και εγω μια μαλακια να δεις για ποτε θα εγκαταλειψετε τις μηχανες σας...
το λοιπον αν ηταν να καταστραφει ο κοσμος σιγα μην πηγαινα στα βουνα και ατα λαγκαδια, θα κλεινομουν σε ενα δωματιo με τη Charlize Theron
Αυτη φυσικα!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
και να έβλεπα τότε ποιος (Κωστας) θα σκούπιζε και θα μαγείρευε οταν θα ειχε πονοκέφαλο η μαντάμ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Της χαμογελασε η τυχη να ειναι η εκλεκτη που θα επαιρνα μαζι μου για να ζησει μερικες στιγμες ανυποτης ηδοΝης και θα ειχε πονοκεφαλο;....
σε παρακαλω τωρα....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θα επαιρνα την αφρικανα μου που δεν μασαει πουθενα και τιποτα!! το απολυτο on-off!!Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
ΑΝ υποθεταμε πως αυριο σας λεγαν οτι ο πολιτισμενος κοσμος εφτασε στο τελος του και επρεπε να παρετε τα Βουνα[τροχαδην] Τι μεσο 'διαφυγης' θα διαλεγατε?
λοιπον γνωμες .... αναλογιστειτε... λαβετε υποψη θεματα οπως ---> χωρητικοτητα ρεζερβουαρ, καταναλωση, βαρος , κουραση μετα απο πολυωρο ταξιδι , επιδοσεις ON & OFF
![]()
(ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑFRICANA ΜΟΥ)
....ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΠΕΡΝΩ ΦΕΥΓΩΝΤΑΣ,
ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ,
ΒΑΖΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ,
ΚΑΙ ΚΑΒΑΛΑΩ Τ'ΑΣΤΕΡΙΑ.
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΝ ΕΝΑ,
ΔΥΟ ΣΩΜΑΤΑ ΕΝΩΜΕΝΑ....
Θα επαιρνα ενα τετρατροχο 400αρι θα εβαζα τη γυναικα πισω και ενα treilor για τα παιδια και τροφιμα!!![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Αυτη φυσικα!!!
Της χαμογελασε η τυχη να ειναι η εκλεκτη που θα επαιρνα μαζι μου για να ζησει μερικες στιγμες ανυποτης ηδοΝης και θα ειχε πονοκεφαλο;....
σε παρακαλω τωρα....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ο άνθρωπος και η γυναίκα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ενα άλογο... και τον οπλισμό μου![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
και μια θήκη για την καραμπίνα .....
α και το πολύ οργανωμένο φαρμακείο μου...!!!!
:a36::a36: http://www.lariseos.webs.com
:a36:
www.husaberg450fe.blogspot.com
www.fightcolesterol.blogspot.com
μην ανησυχεις εγω θα ανοιγω τον δρομο κ 8α εχω και μια τριχια μαζι μου να σε τραβαω ........
:a36::a36: http://www.lariseos.webs.com
:a36:
www.husaberg450fe.blogspot.com
www.fightcolesterol.blogspot.com
Land Rover ο ένας (Lucas θα υπάρχει μετά την καταστροφή?) Για την Θερόν ασχολίαστο. Ενα λαικό θέλει που να τα κάνει όλα και να συμφέρει (μην σου πω 2)
Ψεκαστά BMW οι άλλοι (να βάζουν βενζίνη απο τα βαρέλια)
Αφρικα ο τρίτος (ανορθωτές να πάρεις)
XR ο τέταρτος (μοναξιές θα έχει, να τρώει κανενα κραδασμό τουλάχιστον να χαίρετε)
Οσο για τα ιταλικά .....
Ενα είναι το εργαλείο για τέτοιες δουλειές. R65GS
![]()
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...