η αληθεια να λεγεται...:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
edit : με πρόλαβαν οι πιο γρήγοροι ...
η αληθεια να λεγεται...:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
edit : με πρόλαβαν οι πιο γρήγοροι ...
frankly my dear, i dont give a damn...
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Έχεις υπόψιν σου κάποιο καλό set (μέχρι 80 euros νομίζω καλά είναι)?
Ευχαριστώ.
κάτσε να προλάβω να δω μία και θα σΕ πω το βράδυ ...
τι καρυδάκια εξάγωνα - δωδεκάγωνα ;; .... η συλλογή 1/2 ίντζας ;; με μανέλα η χωρίς ;;
(Πάντως και το πρώην Σοβιετικό μπλόκ που πρότεινε ο Rein δεν είναι άσχημο σαν ιδέα ... :smilea: )
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
η αληθεια να λεγεται...:rotflmao: :rotflmao:
εγώ ο φουκαράς ένα stock ΧΧ έχω τι να κάνω ....![]()
![]()
![]()
Εγώ πήρα ένα draper σε πολύ καλή σχέση τιμής/απόδοσης. Δεν συγκρίνεται με norbar βέβαια αλλά την δουλειά του (για δέσιμο κινητήρα και τιμονόπλακες κτλ) την κάνει και με το παραπάνω.
http://www.draper.co.uk/
Υποθέτω εξάγωνα, (κλασικές βίδες), τώρα οι μανέλες και οι ίνζτες δε γατέχω....νομίζω 1/2 ίντσες.Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
κάτσε να προλάβω να δω μία και θα σΕ πω το βράδυ ...
τι καρυδάκια εξάγωνα - δωδεκάγωνα ;; .... η συλλογή 1/2 ίντζας ;; με μανέλα η χωρίς ;;
(Πάντως και το πρώην Σοβιετικό μπλόκ που πρότεινε ο Rein δεν είναι άσχημο σαν ιδέα ... :smilea: )
![]()
Torx με ενδιαφέρει να έχει μέσα & αυτή τη προέκταση η οποία βοηθάει σε βίδες που έχουν κάποια σχετική γωνία (που έχει σα μια κεφαλή πάνω σε μια μπίλια, η οποία κεφαλή περιστρέφεται).
Τα εξήγησα νομίζω super![]()
![]()
![]()
![]()
Ευχαριστώ.
Ναι ρε Στέφανε ... αλλά θέλει και ένα ΚΟΜΠΡΕΣΕΡ για να δουλέψει ....Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Το απαραίτητο εργαλείο είναι το ΑΕΡΟΚΛΕΙΔΟ![]()
(χώρια που τα impact καρυδάκια αυτά κι αν είναι ακριβά ... )
... τον βλέπω το Mike να πουλάει ένα μηχανάκι για να πάρει τα εργαλεία ....![]()
![]()
μικε, νομιζω 80 είναι λιγα για σετ...Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Έχεις υπόψιν σου κάποιο καλό set (μέχρι 80 euros νομίζω καλά είναι)?
Ευχαριστώ.
εγω εχω δωσει ενα 100αρικο για σετ με καρυδακια, καστάνιες και κάτι ψιλα ..., έτσι μια κασετίνα της προκοπής ως αντικατάσταση των εργαλείων των μαμισιων που έχουν τα μηχανάκια μας...
δεν αξίζει να δώσεις λίγα χρηματα για εργαλεία... έχεις πολλές πιθανότητες να κλαις μετά
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Ο ψηλός είχε πάρει ένα σετάκι facom με 60 euros, το οποίο το είδα πολύ ποιοτικό. Βέβαια είναι αρκετά μικρή κασσετίνα, τη κουβαλάς συνέχεια μαζί σου.Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
μικε, νομιζω 80 είναι λιγα για σετ...
εγω εχω δωσει ενα 100αρικο για σετ με καρυδακια, καστάνιες και κάτι ψιλα ..., έτσι μια κασετίνα της προκοπής ως αντικατάσταση των εργαλείων των μαμισιων που έχουν τα μηχανάκια μας...
δεν αξίζει να δώσεις λίγα χρηματα για εργαλεία... έχεις πολλές πιθανότητες να κλαις μετά
Τώρα ένα 20αρικο πάνω δε θα μου χαλάσει το προϋπολογισμό.
Υπάρχει και η λύση να πάω μια βόλτα μέχρι τη BMW και ο μάστορας να δηλώσει απώλεια μερικών εργαλείων, είναι και BETA... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
όλα κατανοητά εκτός από τα torx ...Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Υποθέτω εξάγωνα, (κλασικές βίδες), τώρα οι μανέλες και οι ίνζτες δε γατέχω....νομίζω 1/2 ίντσες.
Torx με ενδιαφέρει να έχει μέσα & αυτή τη προέκταση η οποία βοηθάει σε βίδες που έχουν κάποια σχετική γωνία (που έχει σα μια κεφαλή πάνω σε μια μπίλια, η οποία κεφαλή περιστρέφεται).
Τα εξήγησα νομίζω super![]()
![]()
![]()
![]()
Ευχαριστώ.
και αλλενόκλειδα και τόρξ με σφαιρική κεφαλή δεν νομίζω να υπάρχουν σαν καρυδάκια μέσα στη συλλογή ... πάντως άλλεν με σφαιρική κεφαλή έχουν ξεχωριστό σετ τα μακριά κάνα εικοσάρικο (για Facom λέω) και γύρω στα τριάντα τα Torx ...
άσε θα αυτοσχεδιάσω ...![]()
![]()
Τότε καλύτερα torx, παρά allen. Έχω ένα σετ αλλενάκια. Εξάλλου στο BMW όλα με torx είναιΑρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
όλα κατανοητά εκτός από τα torx ...
και αλλενόκλειδα και τόρξ με σφαιρική κεφαλή δεν νομίζω να υπάρχουν σαν καρυδάκια μέσα στη συλλογή ... πάντως άλλεν με σφαιρική κεφαλή έχουν ξεχωριστό σετ τα μακριά κάνα εικοσάρικο (για Facom λέω) και γύρω στα τριάντα τα Torx ...
άσε θα αυτοσχεδιάσω ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Οταν ειχα αλλαξει δισκοπλακες σε fazer 600c.c ειχα αλλαξει και τις βιδες, τις αγορασα απο την FORCHE ηταν οι μονες που βρηκα σε παρομοια κεφαλη!! και σχετικα φθηνες!! αν υπαρχει καποιος αντ/σωπος δες τες!!
Μικέ τα πολλά λόγια είναι φτώχια.
Πριν τεσσερα χρόνια πήρα αυτή τη κασετίνα από louis και μέχρι σήμερα είναι μιά χαρά http://www.louis.de/_10e26b215f82f0a...83&anzeige=all την έχει 80 ευρά έχει τα πάντα μέσα ακόμα και τα torx που χρειάζεται το BMW.Δεν θα πάρεις τίποτε άλλο.Κατασκευή είναι της Rothewald και ο κωδικός της στο louis είναι 10003583
Για δυναμόκλειδα πάρε κάποιο από αυτά και θα είσαι μιά χαρά http://www.louis.de/_10e26b215f82f0a...nr_gr=10003076
Για την παραγελλία πάρε ένα τηλέφωνο τον Πίσσαρη να στα στείλει στη πόρτα σου![]()
Καλά μαστορέματα![]()
Όντως είναι μια πολύ καλή λύση την οποία είχα ξεχάσειΑρχικά δημιουργήθηκε από gousgoun_69
Μικέ τα πολλά λόγια είναι φτώχια.
Πριν τεσσερα χρόνια πήρα αυτή τη κασετίνα από louis και μέχρι σήμερα είναι μιά χαρά http://www.louis.de/_10e26b215f82f0a...83&anzeige=all την έχει 80 ευρά έχει τα πάντα μέσα ακόμα και τα torx που χρειάζεται το BMW.Δεν θα πάρεις τίποτε άλλο.Κατασκευή είναι της Rothewald και ο κωδικός της στο louis είναι 10003583
Για δυναμόκλειδα πάρε κάποιο από αυτά και θα είσαι μιά χαρά http://www.louis.de/_10e26b215f82f0a...nr_gr=10003076
Για την παραγελλία πάρε ένα τηλέφωνο τον Πίσσαρη να στα στείλει στη πόρτα σου![]()
Καλά μαστορέματα![]()
![]()
Ο Μπουζανης ηταν ο πρωτος που πηγα και με εστειλε στην αντιπροσωπια.Ειχε παρομοιες βιδες αλλα οταν του ειπα οτι ειναι για δισκοπλακες μου τις πηρε απο τα χερια.(Το μαγαζι ειναι απο αλλη εποχη αλλα ειναι φοβερη η γκαμα του)Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
Βίδες στον Μπουζάνη στην Καλιρρόης, λίγο μετά την Φραντζή ανεβαίνοντας. Και ότι δεν έχει είτε σε στέλνει αλλού είτε στο παραγγέλνει. Μην σε ξεγελάσει το μέγεθος του μαγαζιού. (Κάτοχος Commando και δεν θυμάμαι τι άλλου)
Το ιδιο εγινε και σε δυο μαγαζια στη Σ.Πατση.Μενει ο Δαμιγος.
Με τα ροποκλειδα απογοητευτηκα.Η σχεση τιμης/ερασιτεχνικης χρησης ειναι υψηλη τουλαχιστον προς το παρον.
Ευχαριστω πολυ ολους για τις απαντησεις,ηταν κατατοπιστικοτατες.![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related