Σελίδα 2 από 11 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 156

Θέμα: Προεπιλογή Παμε βολτα στο Λουτρακι;

σας προτεινω να κανετε τη διαδρομη αναποδα... το πρωι σαν πιο ξεκουραστοι να κανετε τους αργους σαλιγκαρους και τα ανηφορικα στροφιλικια με καφε στη λίμνη, φαι λουτρακι και επιστροφή απο εθνκή ξεκούραστα και γρήγορα

ορθιοι όλοι!

Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    σας προτεινω να κανετε τη διαδρομη αναποδα... το πρωι σαν πιο ξεκουραστοι να κανετε τους αργους σαλιγκαρους και τα ανηφορικα στροφιλικια με καφε στη λίμνη, φαι λουτρακι και επιστροφή απο εθνκή ξεκούραστα και γρήγορα

ορθιοι όλοι!
    argos saligaros eisai kai fainesai re

den se exei patisei to Nexus mou akoma gia auto ta les....

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    argos saligaros eisai kai fainesai re
    ημουν σίγουρος πως θα παρεξηγηθεί η φράση!

"σαλιγκαρος" απανωτά πνιχτά S-άκια (που θυμίζουν εξάτμιση απο διχρονο ΜΧ )

Ρε μάγκες τι γίνεται?
    Τραβάτε κανά ιδιαίτερο ζόρι με τα σαλιγκάρια που πάνε με 130?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Γιατί αν τραβάτε, να μην το σκέφτομαι για Κυριακή...
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

ημουν σίγουρος πως θα παρεξηγηθεί η φράση!

"σαλιγκαρος" απανωτά πνιχτά S-άκια (που θυμίζουν εξάτμιση απο διχρονο ΜΧ )

XM....ante....kala....to swses :rotflmao: :rotflmao:
    tha sas kanw kai tin xari na kanw tin skoupa an einai, gia na min sas pernaw apo panw kai neuriazete :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
    Ρε μάγκες τι γίνεται?
    Τραβάτε κανά ιδιαίτερο ζόρι με τα σαλιγκάρια που πάνε με 130?
    μπίλλυ αν πηγαινεις σε αυτα τα εσακια με 130 ρεσπέκτ μαν!

κατ αρχην με 130 δεν χανεσε στον δρομο, δεν σε κουραζει ο αερας, αν (ω μη γεννητω) συμβει κατι, μενεις ολοκληρος, και προλαβαινεις να δεις και κανενα τοπιο.

Αντιθετα με 200+ σου φευγει το κεφαλι απ τον αερα και τον θορυβο, η αποσταση των 100χλμ σε κουραζει σαν να εκανες 400χλμ, αν (ω μη γεννητω) συμβει κατι σε μαζευουν σε τευχη απο μια περιοχη αρκετων εκατονταδων μετρων, και δεν προλαβαινεις να δεις και τιποτα αλλο εκτος απο τις γραμμες του δρομου και τον Καφρο που σε εκλεισε(αν τον ειδες), στην ταδε στροφη.

Ασε που στην πραγματικοτητα οδηγω μηχανη σημαινει ξερω να στριβω, ενω τρεχω στο ισιοωμα συνηθως σημαινει δεν ξερω να οδηγω.

yoko choko Μην τρελλενεσαι...πλακα κανουν...καλα εκανες και εβαλες την βολτα.....

αιντε μπας και ξυπνησουμε επιτελους στο Μοτο γιατι θα καταντησουμε μεσημεριανα κουτσομπολιστικα....

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    αιντε μπας και ξυπνησουμε επιτελους στο Μοτο γιατι θα καταντησουμε μεσημεριανα κουτσομπολιστικα....

kai esy ti eisai re...i fwni tis sunidisis kai tis afupnisis;;
    giati theleis na xalasis auto pou me toso kopo exoun ftiaxei tosa xronia kapoioi;;

ela na koutsobolepsoume ligo giati den pernaei i wra mou fainetai........

μπίλλυ αν πηγαινεις σε αυτα τα εσακια με 130 ρεσπέκτ μαν!
    Εγώ για Εθνική Οδό μιλούσα...

Στα εσάκια... έχουμε και ένα παρατσούκλι να διατηρήσουμε ρε φίλε...:rotflmao:
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    kai esy ti eisai re...i fwni tis sunidisis kai tis afupnisis;;
    giati theleis na xalasis auto pou me toso kopo exoun ftiaxei tosa xronia kapoioi;;

ela na koutsobolepsoume ligo giati den pernaei i wra mou fainetai........
    τελευταιο σπαμ εδω γιατι ειναι και μαλακια και ας το καθαρισει καποιος....

δεν ειμαι τιποτα ρε φιλε....αλλα αν ας πουμε το νεο αιμα (ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΡΕΣΚΟΣ ΣΤΟ ΜΟΤΟ ο yoko choko) μπορει να κανει κατι για να αλλαξει εγω εσυ εμεις γιατι να το χαλασουμε???

υ.γ. ελα στο πρωταθλημα...εκει ειναι το ζουμι τωρα....

Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
    Εγώ για Εθνική Οδό μιλούσα...

Στα εσάκια... έχουμε και ένα παρατσούκλι να διατηρήσουμε ρε φίλε...:rotflmao:
    Δεν εχεις γνωρισει τον Γερμανο φιλε μου. Με πηγε με............ 80 ογδοντα απο τα πρωτα χλμ της Αθηνων Πατρων μεχρι το Θερμο.:ZZZ:

Εσυ μια χαρα εισαι

Αρχικά δημιουργήθηκε από kokomilko
    Δεν εχεις γνωρισει τον Γερμανο φιλε μου. Με πηγε με............ 80 ογδοντα απο τα πρωτα χλμ της Αθηνων Πατρων μεχρι το Θερμο.:ZZZ:

Εσυ μια χαρα εισαι
    Έγινε φιλαράκι, αρκετά σπαμάραμε...
    Εγώ είμαι μέσα (εκτός απροόπτου) για Κυριακή !!

XR
    XTR
    XJR

Παλαιό μέλος Το avatar του/της teok8
    Υπολογίστε με και μένα...αλλά δεν κατάλαβα, να έρθω με το zx12 ή με το παπί???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ελα με το παπι.

Να κανουμε ομως την διαδρομη μεσα απο χασια-Δερβενοχωρια-Βιλια-Αλεποχωρι-Σχοινο-Πισια-Λουτρακι.
    Κι αν δεν εισαι πρωτος.............. Δεν το λεω γιατι δεν ξερω τι οδηγος εισαι
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 2 από 11 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF