Τώρα...πολύ αντικειμενική δε θα είμαι αφού το er6 το f το έχω δύο χρόνια και η συμβίωσή μας υπήρξε και εξακολουθεί να είναι...ευτυχής και ανθόσπαρτος![]()
Δε μου αρνήθηκε τίποτα και δε μου ζήτησε τίποτα πλέον των σέρβις και μιάς επισκευής κόρνας.
Όμως...
Ίσως βοηθήσω την απορία σου φιλαράκι αν γράψω πως πριν δύο χρόνια, αφού είχα πουλήσει την cbf600 που είχα, έψαχνα μια street που να είναι βολική και στην πόλη, να ταιριάζει στο σωματότυπό μου (1,66) αλλά να μπορώ να κάνω και τις αγαπημένες εκδρομούλες μου πλέον των 300χλμ απόσταση με άνεση και ασφάλεια. Ε λοιπόν αν και γνώριζα πως θεωρητικά η er6 ήταν πιο κοντά σε όσα ζητούσα, ΔΕΝ εμπιστευόμουν την Καβασάκι και μάλιστα ένα καινούργιο κινητήρα και κιβώτιο. Από την άλλη, το γυμνό ειδικά δε μου άρεσε καθόλου.
Όταν είχα πάει για test ride σε άλλη (γερμανική) μηχανή (ποιά νάναι, ποιά νάναι?) και απογοητεύθηκα, περνώντας από έκθεση Κάβα, μπήκα μέσα και τεστάρισα τη μοναδική f που είχε μέσα. Απίστευτη αίσθηση! Κούμπωσα. Αφού λόγω ύψους δεν είχα και πολλές επιλογές (καλές οι θεωρίες περί τρόπου και τεχνικής αλλά οι δρόμοι δεν είναι ισάδες πάντα) άρχισα να το σκέφτομαι σοβαρά. Τότε πήρα την πρώτη μαύρη κατάμαυρη που μπήκε στην Τεομοτο.
Ευλογώ τη στιγμή που μπήκα σ' εκείνη την αντιπροσωπεία! Πραγματικά τα κάνει όλα και συμφέρει η μηχανούλα μου (το υποκοριστικό πάει στις διαστάσεις της και μόνο).
Αν ήμουν πάντως 10 πόντους ψηλότερη ....
...τότε.....
...πριν 4 χρόνια που πήρα τη cbf.....
V STROM θα είχα πάρει.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: