Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 25 από 25

Θέμα: FJR1300 vs BMW K1300s

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thalasinos
    Tο GTR στα 16000!!!!!

to the infinity & beyond Το avatar του/της panosko

BMW or used

Αρχικά δημιουργήθηκε από thalasinos
    Tο GTR στα 16000!!!!!

Η GTR απορρίπτεται καθώς έφαγα ήδη αρκετές ώρες παίρνοντας πληροφορίες και διαβάζοντας γνώμες.
    το videaki επίσης αυτό ήταν το κερασάκι αφού δεν πήρε καθόλου καλές κριτικές από άποψη κινητήρα αλλά και σε σταθερότητας σε αργες ταχύτητες (εχω δει αλλα δυο βιντεάκια οπου δειχνει να πέφτουν οι αναβάτες της σε αργό κόψιμο!!)
    http://www.youtube.com/watch?v=IMujl...eature=related

R 1200GS : Ωραίο, πέρασε το test ride μου άψογα, αλλά οταν το γύρισα πίσω μεσ'τη λάσπη μόνο που δεν κλαίγανε.....οχι οτι είχαν άδικο βέβαια, το παρακάνα κι εγώ πήρα μονοπάτι γνωστό για καθαρά μόνο, και το γύρισα αγνώριστο, πάντως χωρίς καμία πτώση (θυμήθηκα τις παλιές καλές εποχές μου!). Τελος πάντων, εκει που θέλω να καταλήξω είναι το GS απλά ΔΕΝ ΠΛΕΝΕΤΑΙ !!! όπως όλα τα άλλα...!! Δηλαδή αν το πας στην πίεση, την έκατσες!! πρέπει με λαστιχάκι, και χεράκι, σιγα σιγα! Ελεος!! Σιγα μη δώσω τόσα λεφτά και παρω μηχανή που θα με κάνει να καταριέμαι όταν λερώνεται! Ακυρη!! Πάει κι αυτή! (Χίλια συγνώμη που τη λάσπωσα έτσι ειλικρινά.)

Σιγα σιγά καταλήγουμε.
    Εμεινε το K1300S , αλλά αυτό δεν υπάρχει test ride ακόμα.....
    ειμαι πολύ γρήγορος!
    Μάλλον εκεί καταλήγουμε τελικά.....αρκεί να φορτώνεται όμως κι ολας γιατι το καλοκαιρι έχομε Βαρκελώνη!!

to the infinity & beyond Το avatar του/της panosko

Re: BMW or used

Μήπως επι τι ευκαιρία μπορέι κάποιος να μου το εξηγήσει αυτό , σχετικά με το γιατι δεν μπορείς να πλύνεις μια R1200GS στην πίεση?
    Αυτο μου εμεινε, δεν το είχα ξανακούσει ποτέ! Είναι σοβαρά πράγματα τώρα αυτά? Η κάνω λάθος?

Racefit Growler...τελος!!
    βρε συ κρατα το fjr λεμε.θα χτυπας το κεφαλι σου αν το αλλαξεις...
    σκεψου κ το αλλο.θα δωσεις το fjr που ειναι 1300 για να παρεις το k1300s που ειναι επισης 1300!!
    η διαφορα ποια ειναι δλδ?
    το ενα εχει μαμα 143 το αλλο μαμα 167.δλδ γι αυτα τα τα 24 αλογα παραπανω θα θυσιασεις ΟΛΑ τα υπολοιπα που σου δινει το fjr κ δεν σου τα δινει το κ1300s.
    fjr:1300-143ps-ανεση!!-δυναμη-αυτονομια(ρεζερβουαρ 25λιτρο)-πλαινες βαλιτσες στανταρ
    k1300s:1300-167ps-ανεση γιοκ-δυναμη λιγο παραπανω απο το fjr-αυτονομια?-πλαινες βαλιτσες σιγουρα οχι στανταρ!!
    τεσπα εσυ διαλεγεις

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    To gs πλενετε μια χαρα και με οση πιεση θελεις...Εχει πλυθει επανελλημενα και δεν εκανε τσικ...μονο μια φορα που του μπηκαν τα σαπουνια στα ματια....
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

Racefit Growler...τελος!!
    με johnson's το πλενεις εσυ το θκος??

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thalasinos

Re: BMW or used

Σιγα σιγά καταλήγουμε.
    Εμεινε το K1300S , αλλά αυτό δεν υπάρχει test ride ακόμα.....
    ειμαι πολύ γρήγορος!
    Μάλλον εκεί καταλήγουμε τελικά.....αρκεί να φορτώνεται όμως κι ολας γιατι το καλοκαιρι έχομε Βαρκελώνη!! [/B][/QUOTE]

.................................................................................................... .........................................

Η Γνωμη μου ειναι να παρεις αυτο που σε κανει το κλικ! και απο οτι βλεπω ειναι το BMW.!!
    Αν παρεις κατι μονο και μονο επειδη εχεις ακουσει καλες κριτικες και στην πορεια δεν σου αρεσει??? τοτε τι κανεις??
    Γνωμες κριτικες και συμβουλες απειρες ,αλλα εχουν υπερ αλλα εχουν κατα, ετσι ειναι μακαρι να υπαρχει καποιο που να εχει μονο υπερ!!!!!

Γι΄αυτο παρε αυτο που λεει η καρδια σου!! και κατα να εχει, η αγαπη και το παθος που θα εχεις ουτε καν που θα σε νοιασουν!! παρε το bmw γιατι σε βλεπω δεν κρατιεσαι!!
    Ποτε ειπες θα το παρεις;;;; Δευτερα;;;;

Αναβιωση ποστ : τελικα....? Εκανες καμια κινηση η ακυρωθηκε?

Ειμαι ΑΚΡΙΒΩΣ στην ιδια θεση με το ιδιο διλημμα τωρα...

Να δωσω το fjr 08 μου...για ενα φουλ εξτρα...μεταχειρο Κ1300 ?

Τρομερος προβληματισμος !!! Εχω σκασει κι εγω... την Τεταρτη θα δω το Κ..

ΑΚΟΥΣΤΕ ΦΙΛΟΙ...............

18200 εύρά.........τό Κ1300 GT

14000 εύρά.........τό GTR 1400 τό προηγούμενο άν δέ σάς χαλάει.

15700 εύρά.........τό FJR 1300 ,αύτό πιά κι άν είναι,κανείς στή Γιαμάχα
    δέν άπαντάει ποιάς χρονιάς μοντέλλο είναι.
    Μέχρι καί στά προσπέκτους,καί στό σάιτ τους τό Εύρωπαικό ότι νάναι γράφουν...!!
    μόνο άπό άριθμό πλαισίου ή άκρη.
    Προσωπικά έπειδή έκανα κάποια κρούση ΕΝΝΙΑΡΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ότι είναι τά FJR
    καί έπειδή τήν είχανε δεί 18300 τά έφαγαν στή μάπα,όσα έν πάσει περιπτώσει
    είχαν..............ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΩΣ...!!
    Τό 18300 πού έγραψα γιά τό BMW είναι άπό 22000 μέ έκπτωση
    μέ διάφορα άξεσουάρ, διότι πλέον
    μάς τελειώνει καί αύτή ή μεγαλομεσαία τάξη...!!
    Καβασάκι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ............ΑΠΟΘΗΚΗ γιαυτό έκ τού άσφαλούς
    πουλάνε αύτό τού 2010 18300 εύρώ καί τού 2011 18700 καί τά μυαλά στά κάγκελλα
    κατόπιν παραγγελίας....
    ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥΣ...!!!
    Όσα ύπάρχουν στήν Εύρώπη...!!
    Έπειδή τά έχω ψάξει πολύ θά σάς πώ τή γνώμη μου.
    Θεωρώ καλύτερο άπό όλα ένα πού δέν άναφέρατε καθόλου,τό RT 1200 μοτέρ τού gs
    μέ κουστούμι δρόμου.
    ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ............... άπό προβλήματα,δέν περιγράφεται.
    Τό ζητούμενο λοιπόν γιά τόν καθένα μας ίσως είναι διαφορετικό.
    ΑΠΑΝΤΩ............
    Όποιος θέλει τό πιό άξιόπιστο καί άπροβλημάτιστο .......... ΓΙΑΜΑΧΑ,δέν ύστερεί πουθενά,
    τό μόνο μείον του είναι ότι μάλλον άντικαθίσταται πιά.
    Τό πιό γκαζιάρικο........ΚΑΒΑΣΑΚΙ μέ κάποιες παραχωρήσεις καί τή γνωστή φιλοσοφία
    καβασάκι,γκάζι,γκάζι ,γκάζι πού όμως δέν είναι ότι καλύτερο σέ τέτοιου είδους μοτό.
    BMW...............??

ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΣ,παρά τήν φοβερή ποιότητα κύλισης,
    γιά τό RT μιλάω.
    Τό GT...??
    Διχασμένη προσωπικότητα,πήγε νά γίνει Χαγιαμπούζα άπό τή μία,λίμο άπό τήν άλλη
    καί χέστηκε ή φοράδα στό Γενί Τζαμί...!!

Αγαπητε φιλε...

(Γενικες αποψεις κ σκεψεις)

- το Καβασακι: το πηρε φιλος πολυ εμπειρος..μετα το fjr. Συμπερασμα ? Πολυ φαρδυ (1,00 μ. Αντι 0,75μ του γιαμαχα). Αρα γενικα...δυσκολο. συνηθιζεται. Πιο βαρυ..συνηθιζεται. πιο δυνατο. Το ιδιο ανετο με γιαμαχα αλλα με πιο πολλα ηλεκτρονικα..καλο αυτο. Αλλα δεν με απασχολει το γκαζι..τα ηλεκτρονικα θα τα βαλει σε λιγο κ η γιαμαχα..και δεν εχω την ιδια εμπιστοσυνη στη Καβα...αρα...ακυρο για μενα τουλαχ.

- το γιαμαχα με εχει αφησει αφωνο ...απλα μου εγινε η προταση να το δωσω και η μονη σκεψη μου ειναι για το ΜΟΝΑΔΙΚΟ BMW που μου αρεσει...ΔΕΝ εχει μποξερ (ημαρτον πια με τους αεροψυκτους 1200 κυβικα).. γενικα ακολουθει την ιαπωνικη συνταγη και δεν ειναι ασχημο. Δεν συζητω γιακαινουργιο...πεταμενα λ7... μονο μεταχειρο

- δεν εχεις ομως την αξιοπιστια της γιαμαχα...ΟΥΤΕ την ταξιδιωτικη ανεση (σορρυ για το Κ1300s μιλαω ετσι ?)

- το Rt ειναι μποξερ και βαρκα
    - το GT ειναι σκετη...βαρκα...

Απλα προβληματιζομαι ...μηπως να κανω ενα βημα προς το ευρωπαικο μηχανακι (εν γενει) και ειδικοτερα στα σπορ τουρινγκ...μιας και τα αντιστοιχα Μπουσα και Ζουζουρας δεν ειναι για τη μεση μου...

Η Γιαμαχα δεν εχει FJR σε στοκ αλλα παραγγελνεις..παιζουν του 2010 αρκετα αλλα και του 2011 με 18300 χωρις να χρειαζεσαι επιπλεον εξοπλισμο ομως... παντα ομως κανουν καλυτερες τιμες . Ναι ειναι ετσι κι αλλιως πολλα τα λ7..
    Γι αυτο πας σε μεταχειρο...μετα το 08...για να εισαι και στα ιδια λ7 με το Κ...

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF