Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 17 από 17

Θέμα: θα παρουμε κανα παπι της προκοπης??

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Φίλε μ'αυτή τη λογική όλες οι μοτοσυκλέτες έχουν το ντεπόζιτο σε επικίνδυνο σημείο.. τέλος πάντων, αυτά τα πράγματα ποτέ δεν ξέρεις πως θα σου έρθουν, εγώ θυμάμαι αρκετά Supra της Honda κι έχαναν βενζίνες απ'το ντεπόζιτο που τρυπούσε λίγο μετά την αγορά τους απ'την αντιπροσωπεία, είχα κι εγώ Supra που το πούλησα με 25000χλμ και δεν είχα ποτέ πρόβλημα όμως είδα αρκετά με κιτρινισμένα μέταλλα στο μοτέρ, στις βάσεις των πίσω μαρσπιέ αλλά και στα πλαστικά απ'τις διαρροές.

Κάτι άλλο, ποτέ δεν επιμένω τόσο πολύ όταν προτείνω σε κάποιον οτιδήποτε αφού η επιλογή είναι αποκλειστικά δική του, ειδικά όταν βλέπω ότι σ'αυτό που προτείνω είναι απ'την αρχή αρνητικός. Επιμένω όμως γιατί είμαι αρκετά ικανοποιημένος μέχρι στιγμής με το ΖΧ-130 κι αν δεν σκοπεύεις με τίποτα να προχωρήσεις στην αγορά του, προσπάθησε τουλάχιστον να του κάνεις ένα test ride πριν πάρεις οτιδήποτε άλλο, δεν έχεις να χάσεις τίποτα και είμαι σίγουρος ότι θα είναι για σένα μια ευχάριστη έκπληξη η συνολική εικόνα γι'αυτό το παπί.

Όπου και να καταλήξεις καλά χιλιόμετρα να έχεις (κι αν πας στο crypton να κανονίσουμε και μια κοντρίτσα)

Το δικο μου supraki το εχω εδω και χρονια και δεν εχει παρουσιασει το παραμικρο! Αρχιζω και πιστευω οτι καθε μερα που περναει παει και καλητερα!!!!

Η Honda ειναι δυναμη στα παπια.... τρελη αξιοπιστια! μοναδικο ελλατωμα τα πλαστικα που τριζουν (αλλα και αυτα διορθονονται ευκολα)

Εγω θα επαιρνα ενα Innova ΤΕΛΟΣ!

Kαι εγω φιλε innova θα αγοραζα...ΤΕΛΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ...ΠΟΥΛΑΩ ΕΝΑ ΤΟ ΘΕΣ????????????? http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=72243

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF