Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 25 από 25

Θέμα: boithiaaaaa

ναι ρε για πες τιποτα να πετσικαρω!χαχααχαχ

ρε συ dez .......μαλλον εσυ εισαι η εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα.σοβαρα τωρα κοψε τον θωμα πριν σου συμβει τιποτα ρε συ.ο θωμας μπορει να ξερει αλλα οι αλλοι???καποιος απο τους δυο σιγουρα δεν ξερει παντως γιατι αλλιως δεν θα ετρεχα για αρπαγμενα ρουλεμαν στροφαλου επειδη καποιος ασχετος ηλιθιος και προφανως τυφλος και χαζος .............και μαλακα θα τον πω εβαλε στραβα το φιλτρο αερος!!!ακομη το σκεφτομαι και δεν το πιστευω.

λοιπον φιλαρακο doni σου στελνω τον κινητο μου σε πμ να με παρεις να κανονισουμε.

εκει που πηγαινω και το δικο μου θα σε παω αν θες.παναγιωτοπουλος λεγετε.....και το λεω κι εδω μπας και εχει κανα παραπονο κανεις απο αυτον.
    κχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Spazz
    ναι ρε για πες τιποτα να πετσικαρω!

Βρε, καλώςτην πέρδικα !!!

(Μη λες μ@λ@κίες για τα ρουλμάν στροφάλου, γιατί μάλλον είχες πέσει στην παρτίδα με τα Τούρκικα και την έφαγες (όπως και πολλοί άλλοι !!!)

Ανάποδα το φίλτρο αέρα και αρπάξανε τα ρουλμάν ????
    Ούτε δίχρονος να ήσουν και να φτώχαινε το μίγμα !!!!

Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Moderator

Η μήπως είσαι δίχρονος (αν Ναι, πάω πάσο )

Παλαιό μέλος Το avatar του/της doni
    na tos na tos molis emfanistikes xespase diamaxi pali... lipon xeliwtis etheathei athina.. to mixanaki xthes to piga kai to psiloftiaxame.. den lew to ftiaxame giati akoma trexei ladi kai den xerw apo pou.. mallon tha to xanapaw simera. spazz ama den bgalo akri se pairnw thl na to paw ston panagiwtopoulo...

ρε συ spazz, κι εγω στο Θωμα μονο αναφερομαι. Δεν εχω αποψη για τα παιδια που δουλευουν μαζι του.

ναι ρε συ dez αλλα η μαλακια ειναι οτι αναλαμβανουν κι αυτοι εργασιες πανω σε μηχανακια.δεν κοιτανε μονο.αυτοι ειναι επικινδυνοι ρεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!

oldaman να σου πω...............διχρονο ειμαι........με 05 125 sx που δεν εχουν τουρκικα...........αλλα εχουν παρατηρηθει βραχυκυκλωμενα μπουζι........δυστυχως επεσε και το δικο μου θυμα.............και φυσικα αρκεστηκα στο κλασσικο ngk που μπερδευω παντα την ονομασια του......BR 9ES?? .κι επειδη μας το παιζεις και εξυπνος εδω μεσα και γνωστης .......μπηκε χωμα και αρπαξανε.ok??να το κανω πιο λιανα??αχαχχαχα ΕΛΑ ΝΑ ΞΥΠΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕ αχαχαχ

6942901599 ειναι το κιν μου βαριεμαι να στελνω πμ τωρα.
    κχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Spazz

Απο περιεργεια...ΝΤΝ ηταν τα ρουλεμαν σου?????

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Spazz
    .κι επειδη μας το παιζεις και εξυπνος εδω μεσα και γνωστης .......μπηκε χωμα και αρπαξανε.ok??να το κανω πιο λιανα??

Έστω ότι σου βάλαν ανάποδα το φίλτρο αέρα ...

ΛΑΝΤΩΜΕΝΟ ντεν ήταν καρντιά μου ???

Και έστω ότι ντεν ήταν λαντωμένο καρντιά μου ...

Εσύ ΔΕΝ καθαρίζεις και λαδώνεις το φίλτρο μετά από ΚΑΘΕ βόλτα (βουνό ή πίστα) ώστε να έβλεπες με την μία ότι ήταν ανάποδα ????

Κάτι ντεν με λες καλά, τζάνουμ !!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της doni
    spazz ton vrika ton leventi sou kai afou eftiaxe ta panta o xeliwtis xwris na mu parei oute miso euro.. eipa lipon na to paw kai sto mastori sou na tou rixei mia matia.. to eide to akouse to ekane volta kai eipe oti ola venoun kalos..

erwtisi asxeti:

mu exei kanei kanena dio fores otan xekinaw sto fanari san na atrofei to karbirater apo aera apo venzini den xerw kai kanei san mia kilia. anixa na dw to filtro an einai katharo kai tin eisagwgi kai ola fenontousan kanonika eixe kai venzini..

spazz ti les tha pame kamia voltitsa edw giro sta vouna na dw kai egw ti paizei athina????? exw varethei na mpainw sto rema tou xalandriou dip0la apo to spiti mu!!!
    :rotflmao: :rotflmao:

oldman οχι δεν το κανω συνεχεια.αν δυο με τεσσερις προπονησεις το κανω γιατι βαριεμαι.σιγα μην φταιω κι εγω κι ολας που ειναι ασχετοι!!!

ρε doni........xalandri μενω κι εγω και μαλιστα αρκετα κοντα στο ρεμα. παρε με κανα τηλ να κανονισουμε να ανεβουμε.χααχχα στο ρεμα τι καθεσαι και κανεις?

α!και δεν ηταν λαδωμενο το φιλτρο οντως.που να βαζεις λαδι τωρα.........κοστιζει .......
    κχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ