Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 22 από 22

Θέμα: Τρόπος στάθμευσης μοτοσυκλέτας Δημοτική αστυνομία

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Αν δεν εχει χωρο ειδικο για μοτοσυκλεττες δε μπορουν να βαζουν κλησεις.
    Κληση παιρνουν οσοι παρκαρουν επικινδυνα για πεζους η για αυτοκινητα.
    Βεβαια αν εχεις περιθωρια να παρκαρεις παραλληλα τοτε ερχονται αυτοκινητα και σε κλεινουν με διπλοπαρκαρισμα αλλα εκει εξαφανιζονται ως δια μαγειας οι προστιμοκρατες !!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Καλησπερα και απο εμενα!
    Εγω με αφορμη τα οσα εχουν γραφτει οχι για το "παραλληλο παρκαρισμα" της μοτο μας αλλα για τα προστιμα της οποιας Δημοτικης Αστυνομιας, θελω να σας γραψω την περιπετεια μου:

Το 1991 καποια ημερα (ηταν χαρακτηριστικη Κυριακη) βρηκα στο αυτοκινητο μου μια κληση για παρκαρισμα αφου ειχα οντως παρκαρει παρανομα ανεβαζοντας τους 2 δεξιους τροχους επι του πεζοδρομιου.
    Η κληση ηταν τοτε 4.800 δρχ τις οποιες και πληρωσα μετα απο 2-3 ημερες στον Δημο Πειραια.
    16 χρονια μετα δηλαδη το 2007 φτανει στο σπιτι που εμενα μεχρι το 1998 (και απο το οποιο η τοτε σπιτονοικοκυρα μου τυχαια γνωριζε που μενω πια) μια ειδοποιηση απο τον Δημο που γραφει οτι οφειλω το προστιμο και πως αν δεν πληρωσω εντος 10 ημερων θα δεκαπλασιαστει!!!!!!

Καλεσα αμεσα στο τηλεφωνο που ειχε επανω και φυσικα ειπα πως εχω πληρωσει εδω και χρονια και πως αρνουμαι να πληρωσω ξανα.
    Αφου αρχικα προσπαθησαν να με πεισουν πως ισως ειναι αλλη κληση, μετα οταν τους "απεδειξα" πως θυμαμαι καλα και πως μιλαω για την ιδια (τους ειπα την οδο παρα του οτι δεν αναγραφοταν στο ειδοποιητηριο) μου ζητησαν να προσκομισω την αποδειξη πληρωμης!!!!!
    16 χρονια μετα και μετα απο 3 μετακομισεις αυτοι ζητουσαν να δουν αποδειξη πληρωμης!!!!!
    "Αν δεν εχετε κυριε την αποδειξη λυπουμαστε.....και να δεν πληρωσετε εντος 10 ημερων θα σας επιβαλουμε το 10-πλασιο"!!!!!!

Αφησα μερικες ωρες να περασουν.......και καλεσα παλι......
    Αυτη την φορα παριστανα ενα αφελη και ισως μ@λ@κ@....
    "-Καλημερα σας, χτες κυριε μου ειχα ερθει στην Υπηρεσια σας να πληρωσω μια κληση. Θελω να σας ρωτησω για ποσο καιρο υποχρεουμαι να κρατησω την αποδειξη?
    -Να την κρατησετε γιατι?
    -Μα για να μπορω να αποδειξω, αν ποτε απο λαθος μου ζητηθει να ξαναπληρωσω, οτι πληρωσα.
    -ΔΕν γινονται τετοια λαθη κυριε μην ανησυχειτε αλλα τελος παντων το πολυ 3 χρονια, μετα ετσι και αλλιως το αδικημα για τον Δημο μας παραγραφεται.
    -Σας ευχαριστω πολυ κυριε! εχετε την καλοσυνη να μου πειτε πως λεγεστε να ξερω με ποιν μιλησα?
    -Φυσικα.. ειμαι ο "ταδε"
    -Ωραια!!! μου λετε τωρα κυριε ταδε πως ενω δεν υπαρχει αναγκη να την κρατησω πανω απο 3 χρονια παραλληλα μου ζητατε να πληρωσω κληση 16 ετων?

Αφωνος ο μ@λ@κ@ς!!!!!!

Αφωνος μεν αλλα και η επιμονη οτι αν δεν πληρωσω ακολουθει το 10-πλασιο παρεμενε!!

Απευθυνθηκα στον Συνηγορο του Πολιτη.......εδωσα τα πληρη στοιχεια (δικα μου και του μαλακα) και μετα απο μερικες ημερες δεχτηκα επιστολη απο τον Δημο (με κοινοποιηση στον Συν. του Πολιτη) που ζητουσε λιγο πολυ συγνωμη λεγοντας μου να "ξεχασω την κληση"!!!!

Αυτοι ειναι οι Δημοι.....και με αυτην την σοβαροτητα μας αντιμετωπιζουν........

Συγνωμη για το μακροσκελες post μου αλλα ηθελα να πω οτι αν τελικα "ψαχτουμε" ισως να δικαιωθουμε απεναντι στον παραλογισμο και την ηλιθιοτητα καποιων.
    "...του Ξέρξου γράψαντος πέμψων τα όπλα, αντέγραψε μολών λαβέ".

Τα πάντα ρει Το avatar του/της Sotirios
    Φίλε Don John΄οι άνθρωποι με του οποίους μίλησες σίγουρα σου είπαν μπούρδες από μια πλευρά γιατί όντως τα διοικητικα πρόστιμα έχω την εντύπωση πως μετά από μια δεκαετία? ή δεκαπενταετία το πολύ παραγράφονται, απο την άλλη φαντάσου οτι είναι πολύ πιθανον να ήταν τίποτα συμβασιούχοι που μέχρι να μάθουν την δουλειά τους τελειώνει η σύμβαση και τον μπούλο.... Αδικαιολόγητο και αυτό βέβαια γιατί δεν είναι λογικό να βάζεις άνθρωπο που δεν γνωρίζει να εξυπηρετεί πολίτες, ακόμη και έτσι όμως δεν είναι κακό να λέει κανείς πως δεν γνωρίζει να απαντήσει κάτι και να σε παραπέμψει στον προιστάμενό του.... αλλά μας αρέσει δεν μας αρέσει αυτή είναι η μπούρδα το κράτος που ζούμε

blackbusa είναι και η νοοτροπία των ανθρώπων διαφορετική... αν στο Elada βγαίνουν κάθε μέρα και βεβαιώνουν παραβάσεις όπως πρέπει μετά θα λές οτι προσπαθούν απεγνωσμένα να γεμίσουν τα ταμεία του κράτους και όχι οτι κάνουν την δουλεία τους άψογα..

όπως είπαμε το αν θα πάνε στην εφορία ή όχι είναι σχετικό... αν ο δήμος βλέπει πως το μεγαλύτερο ποσοστό πληρώνονται δεν ασχολείται παραπέρα (αν και κανονικά είναι υποχρεωμένος να τις περάσει στο φορολογικό σύστημα) Αν βλέπει οτι δεν πληρώνονται προς συμμόρφωση τις στέλνει στην εφορία... Ο λόγος για τον οποίο οι δήμοι προτιμούν να στέλνουν χαρτιά στους παραβάτες οτι χρωστάνε πάλι και πάλι είναι οτι αν πληρωθούν στον Δήμο ή τέλος πάντων για λογαριασμό του Δήμου μέσω ΕΛΤΑ κλπ το έσοδο πάει στον Δήμο, αν τα πάρει η εφορία πάνε στα ταμεία του κράτους. Σε καποιους Δημους γνωρίζω οτι πηγαίνουν στην εφορία μετά από 2 χρόνια περίπου...

Tifoefs ανάλογα τις απόφάσεις του Δήμου... αν λένε οτι πρέπει να πληρώνουν τέλος στάθμευσης και οι μοτοσυκλέτες τότε μας την ρίχνουν ασχέτως αν έχει ή όχι χωρο για μοτοσυκλετες (για ελεγχόμενη σταθμευση), για κοκ μας την φοράνε κανονικά αλλά συνήθως δεν ασχολαύνται εκτός αν είναι κάτι το κραυγαλεο
    Ταξίδια με φωτογραφικές μηχανές ή με δίκυκλες μηχανές, όπως και να έχει
    μας χαλαρώνουν και μας χαρίζουν ξεχωριστές στιγμές http://www.lightrap.net

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Don John
    Καλησπερα και απο εμενα! ...

:hypnotize

Κοιτα να δεις ρε πστ που ο καθενας κανει και λεει ο,τι να ναι!!!

Εγω παντως θα πηγαινα απο κει! Θα ειχε περισσοτερη πλακα!

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Don John
    Καλησπερα και απο εμενα!
    Εγω με αφορμη τα οσα εχουν γραφτει οχι για το "παραλληλο παρκαρισμα" της μοτο μας αλλα για τα προστιμα της οποιας Δημοτικης Αστυνομιας,

κι .... ΕΠΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟ ΘΕΜΑ στην Επικαιροτητα.....

http://troktiko.blogspot.com/2009/05/blog-post_342.html

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	minima.jpg 
Προβολές:	103 
Μέγεθος:	24,6 KB 
ID:	164402
    Accipere quam facere praestat injuriam

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    κι .... ΕΠΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟ ΘΕΜΑ στην Επικαιροτητα.....

http://troktiko.blogspot.com/2009/05/blog-post_342.html
    Μωρε σώπα πές του!!Άν είναι μάγκας ας περάσει και μετά τα ξαναλέμε!!
    Κάτι τέτοιους έχουμε και εδω Νότια (Κρήτη) οι οποίοι αφού τους ψάλεις το "Πατερ ημών" ανάποδα επανέρχονται στην θέση τους.

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    θα την ξαναπάρκαρα εκεί με ένα αρκετά ευδιάκριτο σημείωμα:

"παρακαλείται ο κύριος με το τζιπ που πρόκειται να καταστρέψει τη μηχανή να χαμογελάσει κοιτώντας από το παράθυρό του!...το συμβάν καταγράφεται,και θα αποσταλεί σε ΜΜΕ,δικηγόρο και ψυχίατρο...
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Δημοτική Αστυνομία
    από Sotirios στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 22/02/2008, 21:34
  2. Δημοτική Αστυνομία
    από super_toto στο forum Off topic